Wat goed dat jij er bent!

Vrijwilligers

Lang leve onze vrijwilligers
We horen weleens van mensen ‘ik wist niet dat er zo veel te doen is bij een voetbalclub‘. Helemaal waar! Er is genoeg te doen! En er zijn gelukkig mensen die ons helpen om die fijne voetbalvereniging te zijn. Je denkt misschien als eerste aan onze trainers en scheidsrechters. Maar ook achter de schermen wordt druk gewerkt om iedereen zo fijn mogelijk te laten voetballen. De teams zijn ingedeeld, de kleedkamers zijn schoon, de ballen opgepompt, we vieren Sinterklaas, gaan op kamp en kunnen wat drinken in onze kantine. Allemaal niet vanzelfsprekend, toch?! We zijn trots op onze club van vrijwilligers!

Doe je mee?
Doe je mee, en word ook jij vrijwilliger bij de gezelligste voetbalvereniging van Berkel-Enschot? Dat kan. Hieronder kun je je opgeven. Elke vorm van hulp is welkom. We zoeken eigenlijk áltijd mensen. Voor klussen, sporadische taken of juist structurele. Iedereen, jong en oud, lid of geen lid, kan een steentje bijdragen bij Jong Brabant. Geef je gewoon op, (juist!) ook als je nog niet precies weet wat je wilt doen. Afhankelijk van je tijd en interesses kijken we dan wat bij jou past. Waarom moeilijk doen, als het samen kan?

Tot snel, bij Jong Brabant. We kijken naar je uit.

Hieronder kun je je opgeven. Vergeet niet om op ‘verzend formulier’ te klikken.

    Webshop kleding Jong Brabant

    Je kunt nu de volledige Jong Brabant kledinglijn bestellen via de nieuwe Jong Brabant webshop! Laat je sportartikelen thuisbezorgen of haal ze op in Hilvarenbeek.

    De webshop is ook te vinden in het menu.