Organisatie

Over ons

Wat willen we en doen we bij Jong Brabant

We zijn een voetbalclub in Berkel-Enschot en we bestaan sinds 28 augustus 1946. Jong Brabant wil zoveel mogelijk leden, met plezier, laten voetballen op het niveau dat bij hen past. We hebben Positief Coachen hoog in het vaandel staan. We zijn een club waar iedereen z’n steentje bijdraagt. Of dat nu in het bestuur, in een commissie, of als trainer of begeleider op het voetbalveld is: samen maken we Jong Brabant!

Voetballen doen we op ons complex aan de Berkelseweg in Berkel-Enschot. Daar vind je naast fijne kleedkamers en een gezellige kantine: 4 voetbalvelden, waarvan één met kunstgras. Onze club heeft ongeveer 700 leden. Je bezoekt nu onze website, maar kijk ook eens op onze Facebookpagina, of volg ons op Twitter of Instagram. Dan kom je al snel meer over Jong Brabant te weten (bijvoorbeeld hoe leuk het bij ons is!). Kijk gerust even rond en neem contact met ons op als je ergens meer over wilt weten. Wie weet: tot ziens bij Jong Brabant.

Onze missie:
Het opzetten en in stand houden  van een kwalitatief goede, levendige, aantrekkelijke en sfeervolle vereniging met een grote aantrekkingskracht op jong en oud in Berkel-Enschot en directe omgeving, waar binnen ieders mogelijkheden maximaal en met veel plezier, sportief wordt gepresteerd en waar een bijdrage wordt geleverd aan de vorming van de jeugd door het gedoseerd aanreiken van algemeen aanvaarde waarden en normen.