Beleidsplan

Onze vereniging kan gelukkig leunen op allerlei commissies. Samen zorgen ze ervoor, dat alles reilt en zeilt binnen onze vereniging. Een van die commissies is de Technische Commissie. Kortweg: TC. Een van hun taken is het uitstippelen en bijstellen van het Technisch (voetbal)beleid. Wat dat precies inhoudt, kun je nu lezen in het nieuwe Beleidsplan.

We hebben bijvoorbeeld de ambitie om in het eerste team bij voorkeur werken met zelf opgeleide spelers. Ook willen we graag dat elke speler speelt naar zijn of haar vermogen en dat iedereen bij Jong Brabant vooral plezier heeft in het voetbalspel. Hoe we daarvoor kunnen zorgen, heeft onze TC opgeschreven in dat Beleidsplan. Het plan is daardoor een handleiding voor onze trainers, begeleiders en verder iedereen die betrokken wil zijn bij de ontwikkeling van Jong Brabant. En natuurlijk voor de Technische Commissie zelf! We zijn trots dat zo veel Jong Brabanders actief hebben meegeholpen aan deze nieuwe versie.  Dank daarvoor!

PS: We publiceren alleen het plan. Heb je interesse in (één van) de bijlagen, neem dan contact op met de voorzitter van TC.

 

Technisch Beleidsplan 2016-2021