Lekker voetballen in de herfstvakantie

Voetbaldagen bij Jong Brabant

De Voetbaldagen komen er weer aan! Twee dagen in de herfstvakantie met je voetbalvrienden bij Jong Brabant – wie wil dat nou niet!

Voor wie?
De Voetbaldagen zijn bedoeld voor voetballers uit de JO7 t/m JO13 (D, E en F-Jeugd). Zowel spelers van Jong Brabant als spelers van andere verenigingen zijn van harte welkom! Afgelopen jaren was de opkomst erg goed en daarom hebben we komende editie plaats voor maximaal 120 deelnemers.

Wat?
Twee dagen voetballen! De mensen van Voetbalparty dagen je uit met trainingen, wedstrijdjes en spellen met de bal. We starten om 9.00 uur, om 16.00 uur zijn we klaar. Net als andere jaren ligt er op maandag voor iedereen een voetbaltenue klaar en wordt er beide dagen een lekkere lunch aangeboden door Jong Brabant.Ook krijgen alle deelnemers na afloop een persoonlijk aandenken en mogen zij het voetbaltenue houden.

Inschrijven?
We hebben al flink wat aanmeldingen ontvangen, maar inschrijven kan nog. Doe dat wel snel, voor we vol zitten! Inschrijven kan door een mail te sturen naar Mathijs van organisator Voetbalparty. Vermeld in deze mail naam, geboortedatum, vereniging en team. Heb je nog vragen, dan kun je ook bij Mathijs terecht. Deelname aan de Voetbaldagen kost € 40,00 per deelnemer.

Hopelijk tot ziens!