Update 75 jarig bestaan Jong Brabant

Beste Jong Brabanders,

Zoals eerder aangekondigd, wordt het 75 jarig bestaan niet gevierd zoals we voor ogen hadden. Dat wil niet zeggen dat we dit ongemerkt voorbij laten gaan. In samenwerking met het JAC (Jeugd Activiteiten Commissie) gaan we er op zaterdag 11 september toch een leuke dag van maken.

 Seizoensopening
Op zaterdagochtend starten we de dag met onze jongste jeugd om de start van het nieuwe seizoen leuk in te luiden. Wat we precies gaan doen verklappen we nog niet maar onze mascotte Bertje de Vos zal er in ieder geval zijn en we zorgen uiteraard ook voor iets lekkers.

Het middagprogramma zal gericht zijn op onze oudere leden waarbij we gebruik gaan van maken van het aloude recept; eten, drinken en muziek. Houd dus in ieder geval de agenda op deze dag vrij zodat je aanwezig kunt zijn op deze dag.

Het ochtendprogramma start om 10:00 uur en loopt over in het middagprogramma dat om 13:00 uur start.


Covid
Helaas zijn we dan nog niet verlost van het coronavirus; dat kan geen verrassing meer zijn. Daarom kijken we dus steeds vooral naar wat wél kan. De exacte invulling van de dag laten we afhangen van de dan geldende maatregelen.

76 jarig bestaan
In 2022 bestaat Jong Brabant dus 76 jaar en ook dat is een mooie leeftijd om bij stil te staan. Daarom zijn we gestart met de voorbereidingen om dit groots te gaan vieren in 2022. Noteer daarom alvast het weekend van 9, 10 en 11 september 2022 in je agenda. In dat weekend gaan we alsnog de schade inhalen en geloof ons: daar wil je bij zijn!

Wij zien jullie graag op zaterdag 11 september a.s.!

JAC & jubileumcommissie