Uitslag Rabobankactie: bijna 1900 euro!

De actie van de Rabobank “Hart voor uw club 2015” heeft op vrijdag 13 november, in een stampvolle Hispahal in Hilvarenbeek,  voor Jong Brabant maar liefst € 1.897,- opgebracht. Het bestuur bedankt iedereen die zijn of haar stem aan Jong Brabant heeft gegund!   

In totaal zijn er 264 stemmen uitgebracht op Jong Brabant. Het geld is bestemd voor de opzet van een speelterreintje op de accommodatie van Jong Brabant.

Volgend jaar gaan we weer voor een bedrag  van € 2.000,- plus. Dat kunnen we halen als leden of ouders, opa’s en oma’s van Jong Brabanders lid worden van de Rabobank. Als je een rekening aanhoudt bij de Rabobank, dan kun je via de website lid worden en daarmee word je stemgerechtigd. Doe dat vóór 1 augustus 2016, dan kun je in 2016 mee stemmen!!

Jong Brabant scoorde de 4e plaats in de ranking van de verenigingen van Berkel – Enschot. Nummer 3 werd ‘De Zonnebloem B-E” met een bedrag van € 3.399,-; Nr 2 KBO B-E € 3.688,- en het hoogste bedrag werd gescoord door de “Stichting Kersttocht Berkel Enschot – Udenhout” met het hoogste bedrag van de hele regio, € 4.927,-.
Een prachtig, aansprekend doel.

Zeker een idee voor leden van Jong Brabant met een bezwaard geweten om op kerstavond dit jaar mee te lopen in deze tocht 😉