Uitnodiging Ouders in de Sport

Beste ouders van onze pupillen,

Bij Jong Brabant staat Respect en Sportiviteit hoog in het vaandel. Daardoor wordt een positief sportklimaat gecreëerd, zodat onze kinderen in een prettige en veilige omgeving kunnen sporten.

Wekelijks hoor of lees je de verhalen van volledig uit de hand gelopen voetbalwedstrijdjes, hebben we het over die rare coach van de tegenstander of die asociale ouders van de tegenpartij.

Gelukkig hebben we daar bij Jong Brabant niet of nauwelijks last van, toch?

Dat vindt Jong Brabant ook, het gaat er leuk en respectvol aan toe. Maar de club wil er graag actief voor zorgen dat dit ook zo blijft. Af en toe die spiegel voorhouden is noodzakelijk.

Op 17 oktober, van 20:00 tot 21:30 organiseert Jong Brabant de ouderavond “Ouders in de Sport”.
Onder deskundige externe begeleiding wordt gesproken over de bijdrage die ouders kunnen leveren, om het plezier en zelfvertrouwen van onze kinderen te vergroten.

Wat fijn dat je kind voetbalt bij een club, waar ze aandacht aan dit soort zaken besteden. Dat vrijwilligers hun stinkende best doen om je kind een plezierige sportomgeving te bieden.

Wat zou het jammer zijn als al die ouders deze mogelijkheid laten schieten. Dus laten we zorgen voor een goed gevulde kantine, zodat wij ouders ook laten merken dat we dit soort initiatieven waarderen.

Schrijf je in via commissieSenR of vul de flyer in en stop deze in de bus bij het wedstrijdsecretariaat. Dit mag ook per team.
Leiders, trainers, JAC-ers, probeer zo veel mogelijk ouders van je team warm te krijgen voor deze avond.

Ook opa’s en oma’s die wekelijks langs de kant staan, zijn van harte welkom.

17 Oktober, van 20:00 uur tot 21:30 uur, in de kantine van Jong Brabant, koffie staat klaar.

Met vriendelijke groet,

Wedstrijdsecretaris DEF jeugd Jong Brabant

 

uitnodiging-ouders-in-de-sport