Tijdelijke locatie basisschool

Beste Jong Brabanders,

Wellicht dat je het al vernomen hebt vanuit het geruchtencircuit maar enige tijd geleden is bekend geworden dat het Sportpark van Jong Brabant in beeld is gekomen als tijdelijke locatie voor de vierde basisschool in Berkel-Enschot. Daar zijn in die tussentijd wat verkennende gesprekken over gevoerd met de gemeente waarbij het behoud van minimaal dezelfde veldcapaciteit, maar nóg liever een uitbreiding er van, een belangrijk onderwerp was.

Daarnaast voelt Jong Brabant ook een verantwoordelijkheid richting de kinderen in ons dorp en zien we dezelfde groei ook terug in de vereniging. Vandaar dat we recent een positief signaal aan de gemeente hebben afgegeven dat we open staan om dit verder te onderzoeken.

In week 25 is een voorstel om het sportpark aan de Berkelseweg aan te wijzen als tijdelijke locatie behandeld in het college waarna het formeel openbaar wordt. Vandaar dat we onze leden alvast willen informeren over dit voorstel.

In de komende maanden gaan we, samen met de gemeente, kijken hoe we dit verder kunnen brengen met het belang van Jong Brabant uiteraard bovenaan.

Er zal een werkgroep vanuit Jong Brabant worden samengesteld die zich hier mee bezig gaat houden. Mocht je in tussentijd al vragen hebben hier over dan kun je contact opnemen met Örjan Game.

Met sportieve groet,

Bestuur vv Jong Brabant
Bert  van de Wijngaard

 

Nieuwsbericht noodschool

Bewonersbrief Gemeente Tilburg