Wedstrijdverslag JO12-1

Jong Brabant JO 12-1 – Erp JO 12-1 op zaterdag 16 maart.
Het was een spannende wedstrijd. In het eerste kwartje kwam Erp op 1-0.  En in het tweede kwartje scoorde Erp de 2-0.  En in het derde maakte Jong Brabant de 2-1 en in het vierde kwartje scoorde Jong Brabant de 2-2. Einde wedstrijd. Het was 2-2 geworden.
James scoorde het eerste doelpunt en Benjamin de gelijkmaker.
Groetjes JO 12-1.  Gemaakt door Benjamin.

Zaterdag speelden wij de eerste wedstrijd van de nieuwe competitie tegen Wilhelmina.

Het begin van de wedstrijd was lastig en we kwamen met 3-1 achter, gelukkig scoorde James nog wel mooi doelpunt.

In het 2 kwart gingen we goed van start, Sjoerd scoorde de 3-2 en James schoot kei hard op doel helaas geen doelpunt maar gelukkig scoorde Sjoerd uit de rebound 3-3.

We bleven goed samenspelen en maakten nog drie doelpunten en wonnen uiteindelijk de wedstrijd met 3-6.

Volgende week spelen we thuis tegen RKDVC hopelijk winnen we dan weer.

Groetjes Gijs.

JO12-1 Kampioen!

Voor de wedstrijd was het nog niet zeker of we kampioen konden worden. Het maakte ook uit wat de andere teams zouden doen.

We moesten tegen Willem II. Die stonden onderaan, maar waren toch wel goed door een paar invallers.
We wonnen wel met 5-1 door doelpunten van Niels, James (2x), Tjez en Milan.

Door de winst was het wel vrij zeker dat we kampioen waren geworden. Dus dat hebben we samen met de trainers Erwin, Jan en Michiel gevierd met een rookbom, muziek, champagne en snoepzakken. Daarna kregen we een toespraak van Mark Heerkens, de jeugdvoorzitter, een medaille en lekkere frietjes! Het was echt feest.

Daarna hoorden we dat we ook echt kampioen waren geworden.

Volgende periode moeten we hard werken, want we promoveren naar de hoofdklasse!

Groetjes, JO12-1 (door Benjamin)

Jong brabant jo12-1 v rijen jo12-1

de aftrap in de eerste kwart waren wij beter creëerde veel kansen maar maakten ze niet af.
in de tweede kwart werd het 1-0 voor ons door een goal van James daarna werd het snel door rijen 1-1. maar wij maakten ook weer 2-1 door Tjez maar rijen maakten er 2-2 van toen was de eerste helft voorbij.
de derde kwart begon maakten Milan toen 3-2 en Florian schoot op de paal toen maakten rijen er 3-3 van en was de derde kwart voorbij.
vierde kwart begon rijen sterk en maakten 4-3 voor het eerst stonden we achter,maar al snel maakten James 4-4 en toen werd het spannend.
we hadden allebei veel kansen maar in de laatste minuut kregen wij een corner Milan nam hem en Benjamin tikte met zijn knie raak over de keeper heen en toen was de wedstrijd afgelopen.
dit was mijn verslag Sjoerd van Caulil.

Uno Animo vs Jong Brabant 0-5

Datum wedstrijd: 16 september 2023
Locatie: Uni Animo veld, Loon op Zand.
Aanvang: 10:30 uur

Gemaakt door James M. op 22 september 2023 (team J012-1)

Ons team was op tijd aanwezig en wij hadden er allemaal heel veel zin in. Gijs en was helaas niet bij omdat hij geblesserd was.

In het begin van de wedstrijd gaven wij elkaar een hand, en toen is de wedstrijd begonnen. In de eerstse kwart van de wedstrijd maakte Tjez het eerste doelpunt uit een super mooi schot in de kruising. Twee minuten later maakte Niels een prachtig schot en scoorde het tweede doelpunt. James had daarna een mooie kans na dat hij meerdere spelers heeft gepasserd maar schoot helaas over het doel van Uno Animo. De tweede kwart is toen begonnen en door een goede actie van James, Sjoerd, Benjamin en Milan kon Milan het derde coelpunt scoren uit een mooie schot. Score is 0-3 geworden. Een goede verdediging van Julian en Senn kon Uni Animo geen goede schot nemen. 3 minuten later heeft Florian een mooie redding gemaakt tegen een paar schoten van de tegenstanders. Om 11:15 uur begon de derde kwart en florian had weer een hele mooie redding gemaakt. Ons team was een beetje terughoudend is deze 3de kwart maar door een mooie actie van Milan en Ben kon Ben een mooie doelpunt scoren. Net na het begin van de 4de kwart heeft Niels een prachtig doelpunt gescoord, in de kruising en bijna vanuit het midden veld.

Het was een goeie pot. Wij hebben samen goed gespeeld en we moeten zo doorgaan.

Verslag  zaterdag 2 september 2023

We hadden zin in de wedstrijd, het was de eerste van het seizoen. We gingen uit naar Baronie in Breda.
De wedstrijd begon om 13 uur s middags. We kwamen 1-0 voor. Toen werd het 1-1, het was een moeilijk eerste kwart van de wedstrijd.
Het tweede kwart ging beter. In het derde kwart scoorden we 3 goals in 3 minuten, toen waren ze mentaal verslagen. Uiteindelijk is
het 10-4 voor Jong-Brabant geworden. James was topscorer met 4 doelpunten. Al met al een mooi begin van het seizoen!

Groetjes Niels

Wedstrijdverslag JO12-1 zaterdag 14 mei.

Nieuw Woensel JO12-2 – Jong Brabant JO12-1

Vandaag namen we het op tegen Nieuw Woensel uit Eindhoven. Vanaf het begin waren we sterk. Goede passing en overzicht. Maar de bal wilde er niet in.

Dan scoren zij 1-0, de spanning steeg, want we moesten winnen. Veel doelpogingen later gaf Olaf een hele mooie bal naar voren en scoren zij een eigen goal, 1-1.

Nog steeds zijn we goed aan het voetballen, er gebeurt veel op het veld, veel gepraat en fysiek niet altijd even leuk.

We krijgen een vrije trap, waar we eigenlijk een strafschop zouden moeten krijgen, hij gaat er niet in. Zij krijgen hem een paar minuten later wel in de laatste minuut, maar Quin hield hem tegen!!!! Quin schiet de bal weg, al snel komt de bal in hun strafschopgebied met een lobje van Pien komt de bal terecht bij Sem en die knalt hem zo in het doel, 1-2 gewonnen in de laatste seconden.

Goed gedaan Jongens!

Pien Bekker

Zaterdag 09-04-2022

ODC JO12-1 – Jong Brabant JO12-1

Vol vertrouwen lopen we als team het veld op. De scheidsrechter fluit voor het begin van de wedstrijd. Meteen zitten we er bovenop. Alle acties kloppen. Al snel krijgen we een eerste kans voor een doelpunt. RAAK 0-1! De tegenstander zet een aanval op, maar gelukkig staat daar onze verdediging goed te voetballen. Vanuit achter, langs de lijn, voorzet op de spits; weer een doelpunt!

Wat een wedstrijd, we voetballen goed als een team, de tegenstanders zijn heel sportief, de toeschouwers staan ons gezellig aan te moedigen, fantastisch…

Piep, piep, piep, 6.30 uur de wekker gaat.

Het was maar een droom, ik moet me gaan klaarmaken voor mijn eigen wedstrijd. We spelen vandaag uit tegen ODC. Hopelijk gaat het precies zoals in mijn droom vannacht.

Helaas het was zeker geen droom wedstrijd; eindstand 1-1

Groetjes Krijn JO12-1

Wedstrijdverslag 5 maart 2022

Jong Brabant JO12-1 – SV Reeshof JO12-1

De wedstrijd van vandaag spelen we tegen SV Reeshof JO12-1. Al snel in het eerste kwart vielen de eerste doelpunten de 1-0 van Fedde, de 2-0 van Pien en gelijk daarna nog een keer Pien, 3-0.

Dit was in het eerste kwart we waren goed begonnen dus.Jammer genoeg scoorde SV Reeshof hun eerste doelpunt. In het tweede kwart hebben we niet gescoord.

In het derde kwart gelukkig weer wel de 4-1 door Pien. Nog een kwart te gaan en ook hier gingen we weer goed. We scoorden drie keer. Twee doelpunten van Floris en de laatste was van Pien.

De eindstand 7-1! Lekker gedaan jongens!!

Geschreven door Pien Bekker

Zaterdag 12 maart 2022

RKVVO JO12-1 – Jong-Brabant JO12-1

We moesten spelen tegen RKVVO uit in Veldhoven. We begonnen heel sterk Sem scoorde de 0-1 een minuut daarna scoorde Fedde de 0-2. In het tweede en derde kwart waren we heel onrustig waardoor we veel balverlies kregen. We kregen een onterechte strafschop tegen maar die werd gelukkig hoog overgeschoten. Gelukkig kregen we zelf ook een strafschop maar die werd net op de paal geschoten. Floris scoorde nog wel een mooie 0-3. Aan het eind van de wedstrijd een prachtig doelpunt door Olav met een hard schot in de kruising dat was een mooi moment hij scoorde speciaal voor zijn opa die in die week was overleden. Een mooi begin voor de vierde competitie met een ruime overwinning 0-4.

Groetjes van Jan Bloem

WereDi JO12-1 – Jong Brabant JO12-1

We hadden er weer zin in. Het was slecht weer en het waaide erg hard. Het was lastig om te voetballen, de bal waaide alle kanten op.
Vandaag deden Daan en Xavi mee omdat Olav en Krijn er niet waren.
De laatste keer hadden we tegen Were Di gespeeld en toen hadden we verloren. Dat wilden we deze keer natuurlijk niet doen.
We wisten dat de keeper van Weredi ver uit kon trappen. Elke keer als hij de bal had zorgden we dat iemand van het middenveld achter onze verdediging stond. Dit werkte goed.
Ze kregen heel weinig kansen. De verdedigers Jan en Bram speelden erg goed. Ook onze keeper Quin hield alles tegen.
Omdat we voorin altijd wel doelpunten maken, wonnen we de wedstrijd en daar waren we erg blij mee.

Einde wedstrijd; Winst van 1-5

Verslag gemaakt door Floris van de Wiel

JO12-1 tegen VOAB van 12 Feb

Quin de keeper van JO12-1

Mijn wedstrijd was gelijk spel geworden. Ik ga vertellen wie de doelpunten gescoord hebben. Het eerste doelpunt was heel snel gescoord in de 5de minuut door Floris. Vanuit de corner werd er helaas gescoord door de tegenstander 1:1. Ze scoorde nog een keer. Ondanks dat ik hem bijna had zat hij er in 1:2. Daarna scoorde Pien in de hoek 2:2. Na een tackel op mij (de keeper) moest ik eruit. Gelukkig kon Bram Hendriks als keeper het doel overnemen. En daarna maakt Krijn de 3:2. De laatste paar minuten was het nog 3:3 geworden. Eind score: gelijk spel!

Verslag Jong-Brabant jo-12-1.

29 januari 2022

Eerste competitiewedstrijd van het jaar 2022 tegen Hilvaria.

Toen iedereen bij de Druiventros was konden we vertrekken naar Hilvarenbeek.

In de eerste kwart kregen we een corner en Olav nam hem en Sem deed een volley en hij zat dus 0-1,

daarna scoorde Pien ook dus 0-2.

In de tweede kwart dachten we allemaal dat het  makkelijk was dus we speelden heel slecht en er werd niet gescoord.

In het derde kwart maakte  Hilvaria  ook een goal ( 1-2)  en dat betekende dat wij beter moesten spelen en meteen na de aftrap schoot Sem en de bal rolde in de hoek en Floris deed een slim overstapje dus toen was het 1-3 en Pien maakte er ook nog een dus 1- 4.

In het vierde kwart scoorde Sem scoorde Sem er nog twee dus de eindstand was 1-6.

We hebben eerste  3 punten al binnen en hopelijk gaan we zo door.

Gemaakt door Sem van Poppel

Jong-Brabant 12-1 – PSV 12-2

Wij moesten een oefenwedstrijd tegen PSV voetballen.
Dat vonden we erg leuk om een keer te doen.
In het eerste kwart stonden we veel onder druk alleen ze kwamen er niet echt vaak doorheen, ze moesten het proberen van afstand.
Veel van die ballen kwamen recht op Quin af en hij ving ze makkelijk.
Op een gegeven moment tikte PSV er doorheen en maakten een goal
0-1
Wij kwamen er af en toe een keer uit alleen konden de aanval steeds net niet afmaken.
Het eerste kwart was afgelopen en het tweede begon.
Ze schoten weer een paar keer van afstand alleen zonder succes.
Jan onderschepte de bal en gaf een geweldige steekpass op Pien.
Pien schoot de keeper kon de bal redden alleen in de rebound scoorde Pien alsnog!
1-1
Voor de rest gebeurde er niks meer in het tweede kwart en begonnen we aan het derde.
In het derde kwart begonnen we steeds beter te voetballen.
Maar we hadden nog niet echt kansen.
PSV viel via de zijkant aan, de voorzet werd niet heel hard weggewerkt waardoor er iemand de bal zo in de linkeronderhoek kon schuiven.
1-2
Er gebeurde niks meer in het derde kwart en we begonnen aan het vierde.
We hadden nog vertrouwen dat we de wedstrijd konden winnen.
Wij verdedigen goed uit en Pien schoot de bal in de goal!
2-2
We hadden de controle en wilden heel graag nog winnen.
Sem veroverde de bal op het middenveld en dribbelde een man uit, en schoot van ver in de rechteronderhoek!
3-2
En we wilden nog meer doelpunten maken, dus daar gingen we ook voor.
PSV probeerde de gelijkmaker te maken alleen we verdedigden enorm goed.
Daarom kwamen ze er niet doorheen.
We hadden een uitbraak en ik had de bal, Pien koos positie voor goal, ik gaf de bal en ze tikte hem binnen!
4-2
De scheids floot af en we hadden gewoon gewonnen van PSV!!
We waren enorm blij.

Op naar het volgende seizoen!!

Geschreven door: Olav van der haar

Zaterdag 11 december 2021

Jong-Brabant JO12-1 –  Sparta ’25 JO12-1JM

We moesten tegen Sparta ’25 uit Beek en Donk en als we die zouden winnen waren we kampioen. De eerste tien minuten speelden we onrustig. Daarna gingen we beter spelen scoorden we in de eerste helft 1-0 in de tweede helft scoorden we de 2-0 en heel snel de 3-0. Daarna scoorde Sparta ’25 de 3-1. En kwam Sparta weer wat terug in de wedstrijd. Maar we bleven aanvallen en scoorden nog 4-1. Quin had nog een superredding waardoor het 4-1 bleef en we kampioen werden. We hebben het nog flink gevierd met wat champagne en M&M’s en stroopwafel en nog een lekkere chocolademedaille. Nu gaan we ons klaarmaken voor de oefenwedstrijd tegen PSV!

Zaterdag 4 december Jong-Brabant jo12 – 1 – Blauw Geel ‘38/JUMBO jo12-1

Hoi allemaal, vandaag gespeeld tegen Blauw Geel. Op deze koude ochtend mochten we gelukkig een wedstrijd spelen.
Na even wat overspelen kreeg Pien de bal en scoorde al vrij snel de 1-0. Een paar minuten later scoorde Floris de 2-0 en daarna Pien weer de 3-0.
Sem kwam daarna op en had geluk met zijn schot op goal. De keeper grabbelde naar de bal, maar liet hem los en de bal rolde zo langzaam het doel in, 4-0!
5-0 werd het na een prachtige paas van Olaf op Sem en Sem scoorde hem.
Daarna had Fedde nog een heel mooi hakballetje alleen jammer dat dit geen goal was. Gelukkig maakte hij even later nog wel een mooie goal. Eindstand 6-0.
Goed gespeeld jongens!
Voor iedereen een fijne pakjesavond!

Groetjes Pien

27 november; ODC – Jong Brabant JO12-1

We moesten tegen ODC uit Boxtel en zij stonden bovenaan. Wij stonden tweede en wie de wedstrijd zou winnen zou eerste staan.
We speelden heel vroeg en het was koud. Bram L zijn tenen vroren er bijna af.
Bram H en Fedde konden helaas niet meedoen, maar Levikwam invallen
Eerst kwamen we met 1-0 achter, want we waren nog niet goed wakker. Nog in de eerste helft maakte Sem en Olav een doelpunt. In de rust was het 1-2 voor ons.
Toen maakte Olav een heel mooi doelpunt na een paas vanPien. 1-3. We waren  goed bezig. Plotseling maakt ODC zomaar ineens 2-3. Toen werd het toch nog spannend. Gelukkig maakte Levi nog een doelpunt bijna op het laatst en toen hadden we gewonnen. Toen was het 2-4 voor ons. Omdat we gewonnen hebben staan we nu bovenaan.

Groetjes Floris

Zaterdag 20 November.

Were-Di Jo-12-1 – Jong-Brabant Jo-12-1.

Met een gehavend team door spelers die in quarantaine zitten zijn wij op weg gegaan naar Were-di. Maar met de aanmoedigende appjes van de andere spelers moet het goed gaan.

Om 10:30 begon de wedstrijd de eerste goal was van Were-Di het was 1-0.

Later scoorden wij met een goal die we niet wisten van wie die was het was weer 1-1.

Toen scoorde Were-Di 2-1, toen scoorde Sem met een knal in de hoek 2-2.

Heel lang daarna scoorde Were-Di weer en nog een keer 4-2.

Wij hadden veel kansen maar maakten ze niet af en zij wel.

De scheids floot af en de eindstand was 4-2 voor Were-Di.

We mochten niet douchen we kregen  nog een bespreking en weer weg het weekend in.

Jammer we hadden verloren maar we hadden ons best gedaan volgende week er weer tegenaan, en winnen.

Verslag van Sem van Poppel jo12-1

Hierbij het wedstrijdverslag JO12-1 tegen Unitas van 13 Nov van Quin Somers:

Op deze regenachtige zaterdagochtendkwamen we een beetje moeilijk in de wedstrijd maar het ging toch redelijk gelijk op met tegenstander Unitas.  Pien speelt de keeper uit en scoorde net voor de rust. Na deze eerste time out kwamen we beter in de wedstrijd. Toch kregen we nog een goal tegen en was de stand 1:1. Sem en Pien hebben nog een paar mooie trappen maar die gaan er helaas niet in. Maar dan schoot Pien na een mooie assist van Floris op goal maar die kwam tegen de keeper terug het veld in. Vervolgens schoot Krijn hem erin. Nu is de stand 2:1 en is het rust.

Unitas zit meer op onze goal maar de verdediging van JB doet goed zijn werk. We nemen de wedstrijd over en Olaf maakt de 3:1. Daarna zijn er nog een paar mooie pogingen van Sem maar die gingen er niet in. Floris gaf een mooie assist op Pien en ze scoort de 4:1. Deze hele spannende wedstrijd is daarna snel afgelopen.

Groetjes,

Quin

Wedstrijdverslag Jo12-1 (30-10-2021)

Na een gezellige vakantie was ik precies op tijd terug voor een vriendschappelijke wedstrijd tegen Sarto.
Het was slecht weer en het regende heel hard. Gelukkig speelden we op kunstgras!
We stonden al snel voor en maakte best wel wat goals! De derde helft had de tegenstander wat vaker te bal, maar we gaven niet op.
Uiteindelijk werd het 1-7…een mooie winst dus!

Wedstrijdverslag 06-11-2021 JO12-1

Om 11.30 uur moesten we een wedstrijd spelen in Veldhoven tegen RKVVO. We moesten dus op tijd vertrekken bij Jong Brabant. In de eerste helft werd er veel druk gezet, waren er veel kansen op een doelpunt, maar helaas scoorden we niet. In de rust was het dus nog steeds 0-0.
In de tweede helft werden de kansen door ons beter benut. Meteen na de rust viel voor Jong Brabant de eerste goal. Via een steekpass naar Pien die alleen op de keeper af ging werd 0-1. Daarna kwamen we door een goede actie van Bram op 0-2. We hadden de smaak te pakken, Olav zorgde voor de 0-3. Een tweede goal van Pien bracht ons op 0-4. Het was een leuke wedstrijd!

Groetjes Krijn

Hier het wedstrijdverslag van 9-10-2021: JB JO12-1 tegen Trinitas JO12-1

Vandaag een belangrijke wedstrijd tegen Trinitas, welke we graag wilden winnen, speciaal voor Jan en Krijn welke er niet bij konden zijn. We begonnen erg goed en kwamen op een 1-0 voorsprong door een mooie goal van Pien. Quin had al veel goede reddingen gemaakt toch werd het nog 1-1 in de eerste helft. In de Tweede helft werd Trinitas sterker en won in de laatste minuut met 2-1. Toch kregen we veel complimenten van de coach en toeschouwers.

Groeten,

Bram Lemmens

Wedstrijdverslag van 25 september door Bram Hendriks

Wedstrijd JO12-1 SV-BLC

Ik begon het eerste kwart in de wissel. Er vielen veel kansen voor ons als voor de tegenstander. Het tweede kwart was het eigenlijk precies hetzelfde, maar er vielen alweer geen goals. In het derde kwart vielen er ineens twee goals en allebei voor ons. Het waren mooie goals waaronder een mooie intikker van Fedde en een geweldige poeier van Sem. In het vierde kwart viel er een goal voor de tegenstander. Die was gewoon heel ongelukkig. We speelden niet zo goed in het vierde kwart als in het derde, maar alsnog wonnen we de wedstrijd door het geweldige derde kwart.

Zwaluw VFC JO12-2 – Jong-Brabant JO12-1
18 september 2021

We speelden uit tegen Zwaluw VFC JO12-2 in Vught. We hadden er zin in, want onze oefenwedstrijd tegen Gudok hadden we met 8-4 gewonnen. Maar het ging niet goed tegen Zwaluw. Al snel stonden we met 1-0 achter. In het tweede kwart scoorde Vught nog 3 keer, dat was balen! Daarna ging het iets beter en kreeg Pien een grote kans, die de keeper van Vught er knap uit tikte. Aan het eind gingen we beter voetballen en hadden we 3 goede kansen, de bal wilde er niet in. Toen scoorde Zwaluw nog de 5-0. We hopen dat we de volgende wedstrijd wel weer winnen!

Geschreven door:
Jan Bloem

Emplina – Jong Brabant (zaterdag 23 november 2019)

Het was een spannende en ook belangrijke wedstrijd voor ons, we wilden namelijk hier gewoon punten pakken! We kwamen op 0-1 voorsprong na een goede goal.
Daarna was het eigenlijk nog gewoon een beetje een saaie wedstrijd. Laat in de wedstrijd maakten Emplina toch nog de 1-1 en iedereen dacht van ons team dat het weer zo’n wedstrijd wordt waarin je in de laatste minuten gaat verliezen! Uiteindelijk hadden we nog een aanval en het gebeurde gewoon, we scoorden de 1-2! Uiteindelijk was het plan om dit rustig uit te voetballen, maar we gingen toch weer aanvallen en scoorde ook nog de 1-3, dit was ook meteen de uitslag!
Groetjes Mick
Wedstrijdverslag OSC ’45 JO12-1 – Jong Brabant JO12-1 (zaterdag 12 oktober 2019)
Het was OSC ’45 tegen Jong Brabant, uit bij OSC ’45. OSC begon sterk en maakte al snel de eerste goal. Daarna kwam snel de 2-0 en 3-0. Toen kwam de drinkpauze. Het tweede kwartier had Jong Brabant kansen, maar ze gingen er niet in. Die van OSC wel. Ze bleven maar komen. Jong Brabant begon de hoop op te geven.
In de tweede helft konden we de bal bijna niet meer weg krijgen van achteren. Er liepen geen mensen van ons vrij. Dus OSC bleef maar scoren. Na de laatste drinkpauze gaf Jong Brabant het op. Er bleef bijna niemand meer verdedigen, iedereen bleef voor staan. Dat was wel jammer. Uiteindelijk won OSC met 11-0.
Stefano Schonkeren

Wedstrijdverslag Jong Brabant JO12-1 -SBC JO12-1 (zaterdag 5 oktober 2019)

We begonnen met 1 wissel want Alain was geblesseerd. In het eerste kwart verdedigden we goed alleen konden ze  toch scoren uit een corner. We kwamen sterk terug en in het 3e kwart scoorde Sven de 1-1. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

We gingen na de goal weer volop in de aanval en we kregen hele goede kansen. Alleen ze scoorden weer in het 3e kwart: een intikkertje. We bleven ondanks alles toch goed spelen en hadden nog goede kansen. Maar in ongeveer de laatste minuten scoorden ze nog 1 keer. Eindstand 1-3 maar we hebben geknokt tot het laatst. Dit was een van onze beste wedstrijden.

Tijn Verhoeven

JO12-1 Jong-Brabant- Unitas.

21 September
We begonnen de eerste 5 minuten niet heel goed het werd gelijk 0-2 na 5 minuten.
Ondanks de achterstand pakten we het goed op en maakte de 1-2.
zo ging het nog wel even door 3-3 en dan weer 3-4 en dan weer 4-4 en dan laat in het derde kwartje vielen we, ze maakten de 4-5.
We waren er volgens mij allemaal kapot van maarja.
Helaas lieten we het toen vallen en eindigde dit in 4-9:(
We gingen met een rot gevoel de kleedkamer in en ook wisten we dat ze niet alleen voetballend beter waren,
maar ze speelden ook sluwer want net weer dat ene tikje waardoor je uit balans valt maar net niet genoeg voor de scheidsrechter om te fluiten.
We hadden ook nog eens 2 geblesseerde spelers!

Verslag JO12-1 door Sjors Franssen

Zaterdag, 14-9, speelden we voor de beker de uitwedstrijd tegen RKDVC in Drunen. We hebben verloren met 2-1.

Het eerste kwart zat ik zelf op de bank, maar kon ik goed zien dat Drunen ons onder druk zette. Drunen had veel kansen en wij kwamen er niet echt uit.

In het tweede kwart speelden we goed en komen we met 1-0 voor. Ook hadden we veel kansen. We speelden veel over en drukten Drunen goed naar achter, ze kwamen er amper doorheen en we hielden ze goed op hun eigen helft.

In het derde en in het vierde kwart hebben we het weggegeven. We hadden namelijk gewoon teveel balverlies en de afronding was niet zo best.

Wat er echt niet zo goed was waren de laatste passes en de nauwkeurigheid van sommige passes, vooral in het 1e, 3e en 4e kwart. Verdedigend stonden we de hele wedstrijd wel goed, we gaven elkaar goede rugdekking en ze kwamen er moeilijk doorheen.