Wedstrijdverslag JO12-1

Emplina – Jong Brabant (zaterdag 23 november 2019)

Het was een spannende en ook belangrijke wedstrijd voor ons, we wilden namelijk hier gewoon punten pakken! We kwamen op 0-1 voorsprong na een goede goal.
Daarna was het eigenlijk nog gewoon een beetje een saaie wedstrijd. Laat in de wedstrijd maakten Emplina toch nog de 1-1 en iedereen dacht van ons team dat het weer zo’n wedstrijd wordt waarin je in de laatste minuten gaat verliezen! Uiteindelijk hadden we nog een aanval en het gebeurde gewoon, we scoorden de 1-2! Uiteindelijk was het plan om dit rustig uit te voetballen, maar we gingen toch weer aanvallen en scoorde ook nog de 1-3, dit was ook meteen de uitslag!
Groetjes Mick
Wedstrijdverslag OSC ’45 JO12-1 – Jong Brabant JO12-1 (zaterdag 12 oktober 2019)
Het was OSC ’45 tegen Jong Brabant, uit bij OSC ’45. OSC begon sterk en maakte al snel de eerste goal. Daarna kwam snel de 2-0 en 3-0. Toen kwam de drinkpauze. Het tweede kwartier had Jong Brabant kansen, maar ze gingen er niet in. Die van OSC wel. Ze bleven maar komen. Jong Brabant begon de hoop op te geven.
In de tweede helft konden we de bal bijna niet meer weg krijgen van achteren. Er liepen geen mensen van ons vrij. Dus OSC bleef maar scoren. Na de laatste drinkpauze gaf Jong Brabant het op. Er bleef bijna niemand meer verdedigen, iedereen bleef voor staan. Dat was wel jammer. Uiteindelijk won OSC met 11-0.
Stefano Schonkeren

 

Wedstrijdverslag Jong Brabant JO12-1 -SBC JO12-1 (zaterdag 5 oktober 2019)

We begonnen met 1 wissel want Alain was geblesseerd. In het eerste kwart verdedigden we goed alleen konden ze  toch scoren uit een corner. We kwamen sterk terug en in het 3e kwart scoorde Sven de 1-1. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

We gingen na de goal weer volop in de aanval en we kregen hele goede kansen. Alleen ze scoorden weer in het 3e kwart: een intikkertje. We bleven ondanks alles toch goed spelen en hadden nog goede kansen. Maar in ongeveer de laatste minuten scoorden ze nog 1 keer. Eindstand 1-3 maar we hebben geknokt tot het laatst. Dit was een van onze beste wedstrijden.

Tijn Verhoeven

 

JO12-1 Jong-Brabant- Unitas.

21 September
We begonnen de eerste 5 minuten niet heel goed het werd gelijk 0-2 na 5 minuten.
Ondanks de achterstand pakten we het goed op en maakte de 1-2.
zo ging het nog wel even door 3-3 en dan weer 3-4 en dan weer 4-4 en dan laat in het derde kwartje vielen we, ze maakten de 4-5.
We waren er volgens mij allemaal kapot van maarja.
Helaas lieten we het toen vallen en eindigde dit in 4-9:(
We gingen met een rot gevoel de kleedkamer in en ook wisten we dat ze niet alleen voetballend beter waren,
maar ze speelden ook sluwer want net weer dat ene tikje waardoor je uit balans valt maar net niet genoeg voor de scheidsrechter om te fluiten.
We hadden ook nog eens 2 geblesseerde spelers!

 

 

 

Verslag JO12-1 door Sjors Franssen

Zaterdag, 14-9, speelden we voor de beker de uitwedstrijd tegen RKDVC in Drunen. We hebben verloren met 2-1.

Het eerste kwart zat ik zelf op de bank, maar kon ik goed zien dat Drunen ons onder druk zette. Drunen had veel kansen en wij kwamen er niet echt uit.

In het tweede kwart speelden we goed en komen we met 1-0 voor. Ook hadden we veel kansen. We speelden veel over en drukten Drunen goed naar achter, ze kwamen er amper doorheen en we hielden ze goed op hun eigen helft.

In het derde en in het vierde kwart hebben we het weggegeven. We hadden namelijk gewoon teveel balverlies en de afronding was niet zo best.

Wat er echt niet zo goed was waren de laatste passes en de nauwkeurigheid van sommige passes, vooral in het 1e, 3e en 4e kwart. Verdedigend stonden we de hele wedstrijd wel goed, we gaven elkaar goede rugdekking en ze kwamen er moeilijk doorheen.