Wedstrijdverslag JO12-1

OJC Rosmalen J012-1- Jong Brabant J012-1

In het begin gaat de wedstrijd heel erg gelijk op. Thijmen scoorde de 1-0 voor ons. Daarna kregen we de 1-1 tegen. Na de rust maakte wij de 2-1 en 3-1. Toen waren we beter dan in de eerste helft. Mattijn maakte nog een paar goeie reddingen. De scheids was een beetje partijdig en gaf soms geen vrije trap aan ons terwijl er een harde overtreding was. Op het einde maakte Nino de 4-1 maar werd daardoor heel hard geraakt door een verdediger. Even daarna floot de scheidsrechter af het werd 4-1 voor Jong Brabant!

We kregen allemaal een mooi trainingsjack met onze eigen naam op de achterkant. Ik ben er erg blij mee.

Door: Jort

 

 

 

 

 

 

 

Wedstrijd verslag JO12-1 dd 01-09-2018:

De start van een nieuw seizoen. Zin in!
De week ervoor een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld gewonnen. Dus vol goede moed gingen we naar DSV in Waalre. De eerste wedstrijd voor de beker.
We spelen dit seizoen voor het eerst met 8 spelers op een verkleind half veld vier keer een kwartier.
We begonnen direct goed aan de wedstrijd. We kwamen in het eerste kwartier met 0-2 voor. In het tweede kwartier was het spannend. Waalre bood goed tegenstand. Er werd niet gescoord.
Na de rust weer vol gas er tegenaan. Er werd door ons twee keer gescoord. De tegenstander verloor het vertrouwen en in het vierde kwartier scoorde we ook nog 0-5 en 0-6.
Drie spelers van Waalre raakten geblesseerd en er waren geen wisselspelers meer.
De coach vroeg toen vijf minuten voor tijd om de wedstrijd te stoppen. Dit werd door onze coach geaccepteerd.
Op naar de volgende bekerwedstrijd thuis tegen EFC.