Wedstrijdverslag JO12-1

Jong Brabant JO 12-1 – Erp JO 12-1 op zaterdag 16 maart.
Het was een spannende wedstrijd. In het eerste kwartje kwam Erp op 1-0.  En in het tweede kwartje scoorde Erp de 2-0.  En in het derde maakte Jong Brabant de 2-1 en in het vierde kwartje scoorde Jong Brabant de 2-2. Einde wedstrijd. Het was 2-2 geworden.
James scoorde het eerste doelpunt en Benjamin de gelijkmaker.
Groetjes JO 12-1.  Gemaakt door Benjamin.

 

 

Zaterdag speelden wij de eerste wedstrijd van de nieuwe competitie tegen Wilhelmina.

Het begin van de wedstrijd was lastig en we kwamen met 3-1 achter, gelukkig scoorde James nog wel mooi doelpunt.

In het 2 kwart gingen we goed van start, Sjoerd scoorde de 3-2 en James schoot kei hard op doel helaas geen doelpunt maar gelukkig scoorde Sjoerd uit de rebound 3-3.

We bleven goed samenspelen en maakten nog drie doelpunten en wonnen uiteindelijk de wedstrijd met 3-6.

Volgende week spelen we thuis tegen RKDVC hopelijk winnen we dan weer.

Groetjes Gijs.

 

JO12-1 Kampioen!

Voor de wedstrijd was het nog niet zeker of we kampioen konden worden. Het maakte ook uit wat de andere teams zouden doen.

We moesten tegen Willem II. Die stonden onderaan, maar waren toch wel goed door een paar invallers.
We wonnen wel met 5-1 door doelpunten van Niels, James (2x), Tjez en Milan.

Door de winst was het wel vrij zeker dat we kampioen waren geworden. Dus dat hebben we samen met de trainers Erwin, Jan en Michiel gevierd met een rookbom, muziek, champagne en snoepzakken. Daarna kregen we een toespraak van Mark Heerkens, de jeugdvoorzitter, een medaille en lekkere frietjes! Het was echt feest.

Daarna hoorden we dat we ook echt kampioen waren geworden.

Volgende periode moeten we hard werken, want we promoveren naar de hoofdklasse!

Groetjes, JO12-1 (door Benjamin)

 

 

Jong brabant jo12-1 v rijen jo12-1

de aftrap in de eerste kwart waren wij beter creëerde veel kansen maar maakten ze niet af.
in de tweede kwart werd het 1-0 voor ons door een goal van James daarna werd het snel door rijen 1-1. maar wij maakten ook weer 2-1 door Tjez maar rijen maakten er 2-2 van toen was de eerste helft voorbij.
de derde kwart begon maakten Milan toen 3-2 en Florian schoot op de paal toen maakten rijen er 3-3 van en was de derde kwart voorbij.
vierde kwart begon rijen sterk en maakten 4-3 voor het eerst stonden we achter,maar al snel maakten James 4-4 en toen werd het spannend.
we hadden allebei veel kansen maar in de laatste minuut kregen wij een corner Milan nam hem en Benjamin tikte met zijn knie raak over de keeper heen en toen was de wedstrijd afgelopen.
dit was mijn verslag Sjoerd van Caulil.

 

 

Uno Animo vs Jong Brabant 0-5

Datum wedstrijd: 16 september 2023
Locatie: Uni Animo veld, Loon op Zand.
Aanvang: 10:30 uur

Gemaakt door James M. op 22 september 2023 (team J012-1)

Ons team was op tijd aanwezig en wij hadden er allemaal heel veel zin in. Gijs en was helaas niet bij omdat hij geblesserd was.

In het begin van de wedstrijd gaven wij elkaar een hand, en toen is de wedstrijd begonnen. In de eerstse kwart van de wedstrijd maakte Tjez het eerste doelpunt uit een super mooi schot in de kruising. Twee minuten later maakte Niels een prachtig schot en scoorde het tweede doelpunt. James had daarna een mooie kans na dat hij meerdere spelers heeft gepasserd maar schoot helaas over het doel van Uno Animo. De tweede kwart is toen begonnen en door een goede actie van James, Sjoerd, Benjamin en Milan kon Milan het derde coelpunt scoren uit een mooie schot. Score is 0-3 geworden. Een goede verdediging van Julian en Senn kon Uni Animo geen goede schot nemen. 3 minuten later heeft Florian een mooie redding gemaakt tegen een paar schoten van de tegenstanders. Om 11:15 uur begon de derde kwart en florian had weer een hele mooie redding gemaakt. Ons team was een beetje terughoudend is deze 3de kwart maar door een mooie actie van Milan en Ben kon Ben een mooie doelpunt scoren. Net na het begin van de 4de kwart heeft Niels een prachtig doelpunt gescoord, in de kruising en bijna vanuit het midden veld.

Het was een goeie pot. Wij hebben samen goed gespeeld en we moeten zo doorgaan.

 

 

Verslag  zaterdag 2 september 2023 

We hadden zin in de wedstrijd, het was de eerste van het seizoen. We gingen uit naar Baronie in Breda.
De wedstrijd begon om 13 uur s middags. We kwamen 1-0 voor. Toen werd het 1-1, het was een moeilijk eerste kwart van de wedstrijd.
Het tweede kwart ging beter. In het derde kwart scoorden we 3 goals in 3 minuten, toen waren ze mentaal verslagen. Uiteindelijk is
het 10-4 voor Jong-Brabant geworden. James was topscorer met 4 doelpunten. Al met al een mooi begin van het seizoen!

Groetjes Niels

 

 

Wedstrijdverslag JO12-1 zaterdag 14 mei.

 Nieuw Woensel JO12-2 – Jong Brabant JO12-1

Vandaag namen we het op tegen Nieuw Woensel uit Eindhoven. Vanaf het begin waren we sterk. Goede passing en overzicht. Maar de bal wilde er niet in.

Dan scoren zij 1-0, de spanning steeg, want we moesten winnen. Veel doelpogingen later gaf Olaf een hele mooie bal naar voren en scoren zij een eigen goal, 1-1.

Nog steeds zijn we goed aan het voetballen, er gebeurt veel op het veld, veel gepraat en fysiek niet altijd even leuk.

We krijgen een vrije trap, waar we eigenlijk een strafschop zouden moeten krijgen, hij gaat er niet in. Zij krijgen hem een paar minuten later wel in de laatste minuut, maar Quin hield hem tegen!!!! Quin schiet de bal weg, al snel komt de bal in hun strafschopgebied met een lobje van Pien komt de bal terecht bij Sem en die knalt hem zo in het doel, 1-2 gewonnen in de laatste seconden.

Goed gedaan Jongens!

Pien Bekker

 


Zaterdag 09-04-2022

ODC JO12-1 – Jong Brabant JO12-1

Vol vertrouwen lopen we als team het veld op. De scheidsrechter fluit voor het begin van de wedstrijd. Meteen zitten we er bovenop. Alle acties kloppen. Al snel krijgen we een eerste kans voor een doelpunt. RAAK 0-1! De tegenstander zet een aanval op, maar gelukkig staat daar onze verdediging goed te voetballen. Vanuit achter, langs de lijn, voorzet op de spits; weer een doelpunt!

Wat een wedstrijd, we voetballen goed als een team, de tegenstanders zijn heel sportief, de toeschouwers staan ons gezellig aan te moedigen, fantastisch…

Piep, piep, piep, 6.30 uur de wekker gaat.

Het was maar een droom, ik moet me gaan klaarmaken voor mijn eigen wedstrijd. We spelen vandaag uit tegen ODC. Hopelijk gaat het precies zoals in mijn droom vannacht.

Helaas het was zeker geen droom wedstrijd; eindstand 1-1

Groetjes Krijn JO12-1

 

 

 

Wedstrijdverslag 5 maart 2022

Jong Brabant JO12-1 – SV Reeshof JO12-1

De wedstrijd van vandaag spelen we tegen SV Reeshof JO12-1. Al snel in het eerste kwart vielen de eerste doelpunten de 1-0 van Fedde, de 2-0 van Pien en gelijk daarna nog een keer Pien, 3-0.

Dit was in het eerste kwart we waren goed begonnen dus.Jammer genoeg scoorde SV Reeshof hun eerste doelpunt. In het tweede kwart hebben we niet gescoord.

In het derde kwart gelukkig weer wel de 4-1 door Pien. Nog een kwart te gaan en ook hier gingen we weer goed. We scoorden drie keer. Twee doelpunten van Floris en de laatste was van Pien.

De eindstand 7-1! Lekker gedaan jongens!!

Geschreven door Pien Bekker

 

 

Zaterdag 12 maart 2022

RKVVO JO12-1 – Jong-Brabant JO12-1  

We moesten spelen tegen RKVVO uit in Veldhoven. We begonnen heel sterk Sem scoorde de 0-1 een minuut daarna scoorde Fedde de 0-2. In het tweede en derde kwart waren we heel onrustig waardoor we veel balverlies kregen. We kregen een onterechte strafschop tegen maar die werd gelukkig hoog overgeschoten. Gelukkig kregen we zelf ook een strafschop maar die werd net op de paal geschoten. Floris scoorde nog wel een mooie 0-3. Aan het eind van de wedstrijd een prachtig doelpunt door Olav met een hard schot in de kruising dat was een mooi moment hij scoorde speciaal voor zijn opa die in die week was overleden. Een mooi begin voor de vierde competitie met een ruime overwinning 0-4.

Groetjes van Jan Bloem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WereDi JO12-1 – Jong Brabant JO12-1

We hadden er weer zin in. Het was slecht weer en het waaide erg hard. Het was lastig om te voetballen, de bal waaide alle kanten op.
Vandaag deden Daan en Xavi mee omdat Olav en Krijn er niet waren.
De laatste keer hadden we tegen Were Di gespeeld en toen hadden we verloren. Dat wilden we deze keer natuurlijk niet doen.
We wisten dat de keeper van Weredi ver uit kon trappen. Elke keer als hij de bal had zorgden we dat iemand van het middenveld achter onze verdediging stond. Dit werkte goed.
Ze kregen heel weinig kansen. De verdedigers Jan en Bram speelden erg goed. Ook onze keeper Quin hield alles tegen.
Omdat we voorin altijd wel doelpunten maken, wonnen we de wedstrijd en daar waren we erg blij mee.

Einde wedstrijd; Winst van 1-5

Verslag gemaakt door Floris van de Wiel

JO12-1 tegen VOAB van 12 Feb

Quin de keeper van JO12-1 

Mijn wedstrijd was gelijk spel geworden. Ik ga vertellen wie de doelpunten gescoord hebben. Het eerste doelpunt was heel snel gescoord in de 5de minuut door Floris. Vanuit de corner werd er helaas gescoord door de tegenstander 1:1. Ze scoorde nog een keer. Ondanks dat ik hem bijna had zat hij er in 1:2. Daarna scoorde Pien in de hoek 2:2. Na een tackel op mij (de keeper) moest ik eruit. Gelukkig kon Bram Hendriks als keeper het doel overnemen. En daarna maakt Krijn de 3:2. De laatste paar minuten was het nog 3:3 geworden. Eind score: gelijk spel!

 

Verslag Jong-Brabant jo-12-1.

29 januari 2022

Eerste competitiewedstrijd van het jaar 2022 tegen Hilvaria.

Toen iedereen bij de Druiventros was konden we vertrekken naar Hilvarenbeek.

In de eerste kwart kregen we een corner en Olav nam hem en Sem deed een volley en hij zat dus 0-1,

daarna scoorde Pien ook dus 0-2.

In de tweede kwart dachten we allemaal dat het  makkelijk was dus we speelden heel slecht en er werd niet gescoord.

In het derde kwart maakte  Hilvaria  ook een goal ( 1-2)  en dat betekende dat wij beter moesten spelen en meteen na de aftrap schoot Sem en de bal rolde in de hoek en Floris deed een slim overstapje dus toen was het 1-3 en Pien maakte er ook nog een dus 1- 4.

In het vierde kwart scoorde Sem scoorde Sem er nog twee dus de eindstand was 1-6.

We hebben eerste  3 punten al binnen en hopelijk gaan we zo door.

Gemaakt door Sem van Poppel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jong-Brabant 12-1 – PSV 12-2

Wij moesten een oefenwedstrijd tegen PSV voetballen.
Dat vonden we erg leuk om een keer te doen.
In het eerste kwart stonden we veel onder druk alleen ze kwamen er niet echt vaak doorheen, ze moesten het proberen van afstand.
Veel van die ballen kwamen recht op Quin af en hij ving ze makkelijk.
Op een gegeven moment tikte PSV er doorheen en maakten een goal
0-1
Wij kwamen er af en toe een keer uit alleen konden de aanval steeds net niet afmaken.
Het eerste kwart was afgelopen en het tweede begon.
Ze schoten weer een paar keer van afstand alleen zonder succes.
Jan onderschepte de bal en gaf een geweldige steekpass op Pien.
Pien schoot de keeper kon de bal redden alleen in de rebound scoorde Pien alsnog!
1-1
Voor de rest gebeurde er niks meer in het tweede kwart en begonnen we aan het derde.
In het derde kwart begonnen we steeds beter te voetballen.
Maar we hadden nog niet echt kansen.
PSV viel via de zijkant aan, de voorzet werd niet heel hard weggewerkt waardoor er iemand de bal zo in de linkeronderhoek kon schuiven.
1-2
Er gebeurde niks meer in het derde kwart en we begonnen aan het vierde.
We hadden nog vertrouwen dat we de wedstrijd konden winnen.
Wij verdedigen goed uit en Pien schoot de bal in de goal!
2-2
We hadden de controle en wilden heel graag nog winnen.
Sem veroverde de bal op het middenveld en dribbelde een man uit, en schoot van ver in de rechteronderhoek!
3-2
En we wilden nog meer doelpunten maken, dus daar gingen we ook voor.
PSV probeerde de gelijkmaker te maken alleen we verdedigden enorm goed.
Daarom kwamen ze er niet doorheen.
We hadden een uitbraak en ik had de bal, Pien koos positie voor goal, ik gaf de bal en ze tikte hem binnen!
4-2
De scheids floot af en we hadden gewoon gewonnen van PSV!!
We waren enorm blij.

Op naar het volgende seizoen!!

Geschreven door: Olav van der haar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 11 december 2021

Jong-Brabant JO12-1 –  Sparta ’25 JO12-1JM

We moesten tegen Sparta ’25 uit Beek en Donk en als we die zouden winnen waren we kampioen. De eerste tien minuten speelden we onrustig. Daarna gingen we beter spelen scoorden we in de eerste helft 1-0 in de tweede helft scoorden we de 2-0 en heel snel de 3-0. Daarna scoorde Sparta ’25 de 3-1. En kwam Sparta weer wat terug in de wedstrijd. Maar we bleven aanvallen en scoorden nog 4-1. Quin had nog een superredding waardoor het 4-1 bleef en we kampioen werden. We hebben het nog flink gevierd met wat champagne en M&M’s en stroopwafel en nog een lekkere chocolademedaille. Nu gaan we ons klaarmaken voor de oefenwedstrijd tegen PSV!

Groetjes van Jan Bloem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 4 december Jong-Brabant jo12 – 1 – Blauw Geel ‘38/JUMBO jo12-1

Hoi allemaal, vandaag gespeeld tegen Blauw Geel. Op deze koude ochtend mochten we gelukkig een wedstrijd spelen.
Na even wat overspelen kreeg Pien de bal en scoorde al vrij snel de 1-0. Een paar minuten later scoorde Floris de 2-0 en daarna Pien weer de 3-0.
Sem kwam daarna op en had geluk met zijn schot op goal. De keeper grabbelde naar de bal, maar liet hem los en de bal rolde zo langzaam het doel in, 4-0!
5-0 werd het na een prachtige paas van Olaf op Sem en Sem scoorde hem.
Daarna had Fedde nog een heel mooi hakballetje alleen jammer dat dit geen goal was. Gelukkig maakte hij even later nog wel een mooie goal. Eindstand 6-0.
Goed gespeeld jongens!
Voor iedereen een fijne pakjesavond!

Groetjes Pien

 

 

27 november; ODC – Jong Brabant JO12-1

We moesten tegen ODC uit Boxtel en zij stonden bovenaan. Wij stonden tweede en wie de wedstrijd zou winnen zou eerste staan.
We speelden heel vroeg en het was koud. Bram L zijn tenen vroren er bijna af.
Bram H en Fedde konden helaas niet meedoen, maar Levikwam invallen
Eerst kwamen we met 1-0 achter, want we waren nog niet goed wakker. Nog in de eerste helft maakte Sem en Olav een doelpunt. In de rust was het 1-2 voor ons.
Toen maakte Olav een heel mooi doelpunt na een paas vanPien. 1-3. We waren  goed bezig. Plotseling maakt ODC zomaar ineens 2-3. Toen werd het toch nog spannend. Gelukkig maakte Levi nog een doelpunt bijna op het laatst en toen hadden we gewonnen. Toen was het 2-4 voor ons. Omdat we gewonnen hebben staan we nu bovenaan.

Groetjes Floris

 


Zaterdag 20 November.

Were-Di Jo-12-1 – Jong-Brabant Jo-12-1.

Met een gehavend team door spelers die in quarantaine zitten zijn wij op weg gegaan naar Were-di. Maar met de aanmoedigende appjes van de andere spelers moet het goed gaan.

Om 10:30 begon de wedstrijd de eerste goal was van Were-Di het was 1-0.

Later scoorden wij met een goal die we niet wisten van wie die was het was weer 1-1.

Toen scoorde Were-Di 2-1, toen scoorde Sem met een knal in de hoek 2-2.

Heel lang daarna scoorde Were-Di weer en nog een keer 4-2.

Wij hadden veel kansen maar maakten ze niet af en zij wel.

De scheids floot af en de eindstand was 4-2 voor Were-Di.

We mochten niet douchen we kregen  nog een bespreking en weer weg het weekend in.

Jammer we hadden verloren maar we hadden ons best gedaan volgende week er weer tegenaan, en winnen.

Verslag van Sem van Poppel jo12-1

 

Hierbij het wedstrijdverslag JO12-1 tegen Unitas van 13 Nov van Quin Somers:

Op deze regenachtige zaterdagochtendkwamen we een beetje moeilijk in de wedstrijd maar het ging toch redelijk gelijk op met tegenstander Unitas.  Pien speelt de keeper uit en scoorde net voor de rust. Na deze eerste time out kwamen we beter in de wedstrijd. Toch kregen we nog een goal tegen en was de stand 1:1. Sem en Pien hebben nog een paar mooie trappen maar die gaan er helaas niet in. Maar dan schoot Pien na een mooie assist van Floris op goal maar die kwam tegen de keeper terug het veld in. Vervolgens schoot Krijn hem erin. Nu is de stand 2:1 en is het rust.

Unitas zit meer op onze goal maar de verdediging van JB doet goed zijn werk. We nemen de wedstrijd over en Olaf maakt de 3:1. Daarna zijn er nog een paar mooie pogingen van Sem maar die gingen er niet in. Floris gaf een mooie assist op Pien en ze scoort de 4:1. Deze hele spannende wedstrijd is daarna snel afgelopen.

 

Groetjes,

 

Quin

 


Wedstrijdverslag Jo12-1 (30-10-2021)

Na een gezellige vakantie was ik precies op tijd terug voor een vriendschappelijke wedstrijd tegen Sarto.
Het was slecht weer en het regende heel hard. Gelukkig speelden we op kunstgras!
We stonden al snel voor en maakte best wel wat goals! De derde helft had de tegenstander wat vaker te bal, maar we gaven niet op.
Uiteindelijk werd het 1-7…een mooie winst dus!

 

Wedstrijdverslag 06-11-2021 JO12-1

Om 11.30 uur moesten we een wedstrijd spelen in Veldhoven tegen RKVVO. We moesten dus op tijd vertrekken bij Jong Brabant. In de eerste helft werd er veel druk gezet, waren er veel kansen op een doelpunt, maar helaas scoorden we niet. In de rust was het dus nog steeds 0-0.
In de tweede helft werden de kansen door ons beter benut. Meteen na de rust viel voor Jong Brabant de eerste goal. Via een steekpass naar Pien die alleen op de keeper af ging werd 0-1. Daarna kwamen we door een goede actie van Bram op 0-2. We hadden de smaak te pakken, Olav zorgde voor de 0-3. Een tweede goal van Pien bracht ons op 0-4. Het was een leuke wedstrijd!

Groetjes Krijn

 

 

Hier het wedstrijdverslag van 9-10-2021: JB JO12-1 tegen Trinitas JO12-1

Vandaag een belangrijke wedstrijd tegen Trinitas, welke we graag wilden winnen, speciaal voor Jan en Krijn welke er niet bij konden zijn. We begonnen erg goed en kwamen op een 1-0 voorsprong door een mooie goal van Pien. Quin had al veel goede reddingen gemaakt toch werd het nog 1-1 in de eerste helft. In de Tweede helft werd Trinitas sterker en won in de laatste minuut met 2-1. Toch kregen we veel complimenten van de coach en toeschouwers.

Groeten,

Bram Lemmens

 

 

Wedstrijdverslag van 25 september door Bram Hendriks

Wedstrijd JO12-1 SV-BLC

Ik begon het eerste kwart in de wissel. Er vielen veel kansen voor ons als voor de tegenstander. Het tweede kwart was het eigenlijk precies hetzelfde, maar er vielen alweer geen goals. In het derde kwart vielen er ineens twee goals en allebei voor ons. Het waren mooie goals waaronder een mooie intikker van Fedde en een geweldige poeier van Sem. In het vierde kwart viel er een goal voor de tegenstander. Die was gewoon heel ongelukkig. We speelden niet zo goed in het vierde kwart als in het derde, maar alsnog wonnen we de wedstrijd door het geweldige derde kwart.

 

 

Zwaluw VFC JO12-2 – Jong-Brabant JO12-1
18 september 2021

We speelden uit tegen Zwaluw VFC JO12-2 in Vught. We hadden er zin in, want onze oefenwedstrijd tegen Gudok hadden we met 8-4 gewonnen. Maar het ging niet goed tegen Zwaluw. Al snel stonden we met 1-0 achter. In het tweede kwart scoorde Vught nog 3 keer, dat was balen! Daarna ging het iets beter en kreeg Pien een grote kans, die de keeper van Vught er knap uit tikte. Aan het eind gingen we beter voetballen en hadden we 3 goede kansen, de bal wilde er niet in. Toen scoorde Zwaluw nog de 5-0. We hopen dat we de volgende wedstrijd wel weer winnen!

Geschreven door:
Jan Bloem

 

 

Emplina – Jong Brabant (zaterdag 23 november 2019)

Het was een spannende en ook belangrijke wedstrijd voor ons, we wilden namelijk hier gewoon punten pakken! We kwamen op 0-1 voorsprong na een goede goal.
Daarna was het eigenlijk nog gewoon een beetje een saaie wedstrijd. Laat in de wedstrijd maakten Emplina toch nog de 1-1 en iedereen dacht van ons team dat het weer zo’n wedstrijd wordt waarin je in de laatste minuten gaat verliezen! Uiteindelijk hadden we nog een aanval en het gebeurde gewoon, we scoorden de 1-2! Uiteindelijk was het plan om dit rustig uit te voetballen, maar we gingen toch weer aanvallen en scoorde ook nog de 1-3, dit was ook meteen de uitslag!
Groetjes Mick
Wedstrijdverslag OSC ’45 JO12-1 – Jong Brabant JO12-1 (zaterdag 12 oktober 2019)
Het was OSC ’45 tegen Jong Brabant, uit bij OSC ’45. OSC begon sterk en maakte al snel de eerste goal. Daarna kwam snel de 2-0 en 3-0. Toen kwam de drinkpauze. Het tweede kwartier had Jong Brabant kansen, maar ze gingen er niet in. Die van OSC wel. Ze bleven maar komen. Jong Brabant begon de hoop op te geven.
In de tweede helft konden we de bal bijna niet meer weg krijgen van achteren. Er liepen geen mensen van ons vrij. Dus OSC bleef maar scoren. Na de laatste drinkpauze gaf Jong Brabant het op. Er bleef bijna niemand meer verdedigen, iedereen bleef voor staan. Dat was wel jammer. Uiteindelijk won OSC met 11-0.
Stefano Schonkeren

 

Wedstrijdverslag Jong Brabant JO12-1 -SBC JO12-1 (zaterdag 5 oktober 2019)

We begonnen met 1 wissel want Alain was geblesseerd. In het eerste kwart verdedigden we goed alleen konden ze  toch scoren uit een corner. We kwamen sterk terug en in het 3e kwart scoorde Sven de 1-1. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

We gingen na de goal weer volop in de aanval en we kregen hele goede kansen. Alleen ze scoorden weer in het 3e kwart: een intikkertje. We bleven ondanks alles toch goed spelen en hadden nog goede kansen. Maar in ongeveer de laatste minuten scoorden ze nog 1 keer. Eindstand 1-3 maar we hebben geknokt tot het laatst. Dit was een van onze beste wedstrijden.

Tijn Verhoeven

 

JO12-1 Jong-Brabant- Unitas.

21 September
We begonnen de eerste 5 minuten niet heel goed het werd gelijk 0-2 na 5 minuten.
Ondanks de achterstand pakten we het goed op en maakte de 1-2.
zo ging het nog wel even door 3-3 en dan weer 3-4 en dan weer 4-4 en dan laat in het derde kwartje vielen we, ze maakten de 4-5.
We waren er volgens mij allemaal kapot van maarja.
Helaas lieten we het toen vallen en eindigde dit in 4-9:(
We gingen met een rot gevoel de kleedkamer in en ook wisten we dat ze niet alleen voetballend beter waren,
maar ze speelden ook sluwer want net weer dat ene tikje waardoor je uit balans valt maar net niet genoeg voor de scheidsrechter om te fluiten.
We hadden ook nog eens 2 geblesseerde spelers!

 

 

 

Verslag JO12-1 door Sjors Franssen

Zaterdag, 14-9, speelden we voor de beker de uitwedstrijd tegen RKDVC in Drunen. We hebben verloren met 2-1.

Het eerste kwart zat ik zelf op de bank, maar kon ik goed zien dat Drunen ons onder druk zette. Drunen had veel kansen en wij kwamen er niet echt uit.

In het tweede kwart speelden we goed en komen we met 1-0 voor. Ook hadden we veel kansen. We speelden veel over en drukten Drunen goed naar achter, ze kwamen er amper doorheen en we hielden ze goed op hun eigen helft.

In het derde en in het vierde kwart hebben we het weggegeven. We hadden namelijk gewoon teveel balverlies en de afronding was niet zo best.

Wat er echt niet zo goed was waren de laatste passes en de nauwkeurigheid van sommige passes, vooral in het 1e, 3e en 4e kwart. Verdedigend stonden we de hele wedstrijd wel goed, we gaven elkaar goede rugdekking en ze kwamen er moeilijk doorheen.

 

 

 

 

Wedstrijdverslag JO12-1

Zaterdag 10 december

We hadden een thuis wedstrijd gespeeld. We moesten tegen TSV Gudok JO11-1.
De wedstrijd begon om 10:15. Benjamin en Tjez hadden gescoord.
De wedstrijd was heel spannend maar, uiteindelijk was het 2-2 geworden.
De goal van Benjamin was goed gescoord. Benjamin kreeg een lange paas van Florian die in de goal
stond. Benjamin nam de bal aan en hij ging door rennen naar de goal van de tegenstander en hij
scoorde.
De goal van Tjez was ook goed hij scoorde in de kruising.
Dit was mijn verslag.

Groetjes JO11-1

 

 

 

SVSS-JO11-1  –  Jong Brabant JO11-1

Na lang wachten, was het dan uiteindelijk zover. De truien zouden klaar zijn. Inclusief de nieuwe gesponsorde shirtjes stonden we praktisch al met 0-1 voor vandaag. 

De opkomst van het sterrenensemble was dan ook overweldigend en angstaanjagend voor de tegenstander. 

We kregen al snel goede druk op de tegenstander en de 0-1 van James kon dan ook niet lang uitblijven. Helaas werd het na enige onoplettendheid door een snelle uitbraak 1-1.

Eindelijk een wedstrijd met een gelijkwaardige tegenstander. Ook leuk voor de meegereisde supporters die weer in grote getallen aanwezig waren om de vedettes van jong Brabant te ondersteunen met veel kabaal. 

Al let niet iedereen altijd even goed op… 

goed terug naar de wedstrijd..

Na een goede 1e helft, met goed positiespel op het middenveld, gingen we rusten met een 1-3 voorsprong.

Na een motiverende speech van Erwin, was het snel duidelijk dat de 2e helft anders ging verlopen. SVSS was de betere en kwam knap terug tot 3-3. 

Maar na een paar mooie acties van onze gastspeler James, wisten we toch aan het langste eind te trekken. Een mooie 3-5 was het logische gevolg! Knappe overwinning tegen een gelijkwaardige tegenstander. Op naar volgende week! 

Goed gespeeld mannen!! 

 

Jong Brabant JO11-1 tegen Sv Capelle JO11-2

Sv Capelle trapte af we hadden meteen de bal veroverd. Ik, Sjoerd schoot de bal naar voren en Jesse
kopt hem in 1-0 maar toen scoorde Sv Capelle 1-1 en helaas scoorde ze nog een keer 1-2. Toen was
het rust wij trapte af maar we zakte in, de tegen partij scoorde 8 keer en was het 1-10. Toen was het
weer rust.  Sv Capelle trapte af toen scoorde Sv Capelle 4 keer 1-12 toen was het weer rust de laatste
helft ging beter de tegen partij scoorde toch twee keer 1-14 en het lukte ons maar niet om te scoren.
Helaas met 1-14 verloren.

Dit was mijn verslag groet Sjoerd van Caulil.

 

 

Jong Brabant JO11-1 vs FC Tilburg JO11-1

Op 5 november speelden we onze eerste wedstrijd van de nieuwe competitie tegen FC Tilburg.
Deze wedstrijd mocht Gijs in het doel staan en was Florian de aanvoeder.
In het begin van de wedstrijd probeerden we goed over te spelen naar elkaar.
Helaas ging dit niet altijd goed en verloren we de bal aan FC Tilburg.
Zo konden zij in de eerste helft een doelpunt maken en stond FC Tilburg met 0-1 voor.
In de rust kregen we nieuwe aanwijzingen van onze trainer.
Na de rust gingen we proberen om ook een doelpunt te scoren met een paar afstandschoten, maar dit lukte niet.
Helaas had de tegenstander in de 2e helft wat meer de bal dan wij. Zo konden zij nog 4x scoren in ons doel.
We hebben helaas verloren met 0-5 van FC Tilburg.
Volgende week mogen we weer thuis spelen tegen SV Capelle JO 11-2.
We gaan dan weer proberen om te winnen.

Groetjes van de JO11-1

 

 

Jong Brabant JO 11-01​-   Zwaluw V.F.C. JO 11-02

“Door het oog van de naald……”

We begonnen om 10.15 uur aan onze competitie wedstrijd tegen de club uit Vught. Op het begin gaven we slechte ballen, dus daarom kwam er een goal voor Zwaluw. Daarna gingen we goed druk zetten, maar soms liepen de spitsen ook te diep voor. Zodoende kwamen wij op voorsprong 3-1 en 4-2. Af en toe stonden we te kijken in plaats van druk zetten. En de keeper kwam paar keer ook goed uit. We speelde soms  wel goed over, maar dan ook niet strak genoeg dus toen werd er uit het niets een goal gemaakt en waren wij eventjes van slag en kon Zwaluw profiteren 4-5. Uiteindelijk konden we toch nog een paar keer scoren en was de eindstand 7-6 in ons voordeel. Conclusie: slechte wedstrijd die uiteindelijk toch winnend is afgesloten.

Groetjes

Milan

 

Wedstrijdverslag: Jong Brabant Jo11-1 tegen Nemelaer Jo11-1

Op zaterdag 8 oktober moesten we om 10.00u spelen in Haaren tegen Nemelaer.
In het eerste kwart scoorde Nemelaer de 1-0
daarna scoorde Jong Brabant de gelijkmaker: 1-1.
In het tweede kwart scoorde Nemelaer 2-1.
In het derde kwart scoorde Jong Brabant de 2-2.
In het vierde kwart scoorde Nemelaer de 3-2.
De doelpuntenmakers waren:
Benjamin
Milan
Hopelijk winnen we volgende week weer!
Groetjes Jo 11-1

 

Wedstrijdverslag Jong Brabant 11-01 vs. ODC 11-01

Onze eerste thuiswedstrijd! We moesten om 9.45 uur verzamelen onder het afdak.

We gingen van start. Het eerste kwart waren er 3 foutjes van ons en die werden gelijk afgestraft met een goal. Toen gingen we naar de trainer toe en die zei dat het slecht ging. We stonden maar te kijken en te slapen.
Het tweede kwart ging beter. We zetten druk en Sjoerd scoorde een goal.
Het derde kwart maakte Florian hele mooie reddingen, maar helaas gingen er ook een paar in. Toen hadden wij ook nog 2c gescoord.
In het vierde kwart ging het ook niet zo goed. We hadden best wel wat tegengoals gehad. Uitslag: 3-8. Helaas verloren…Volgende keer beter!

Groetjes,

11-01

 

 

Afgelopen zaterdag moesten we tegen Ziggo voetballen, we moesten al om 7.30 uur verzamelen onder het afdak bij Jong Brabant.
De eerste helft ging gelijk op maar gelukkig kwamen we met 1 -0 voor.
Toen de eerste helft voorbij was gingen we naar de trainer toe, en de trainer vroeg of we tevreden waren. De trainer gaf aan dat we meer druk moesten gaan zetten.
Het tweede kwart zetten we meer druk maar het ging nog niet zoals we het wilden.
Het laatste kwart ging heel goed, Ziggo had geen schoten meer op doel.
Wij speelden goed over en we hadden mooie schoten op doel.
De doelpuntenmakers van deze wedstrijd waren:
Niels
Gijs
Benjamin
Florian
Jesse
Milan

JO11-1

 

Zaterdag 17 september

CHC JO11-1 tegen Jong-Brabant JO11-1

Om half 10 moesten we verzamelen bij Jong-Brabant. Toen gingen we vertrekken naar den Bosch waar wij om half 11 een wedstijd gingen spelen. We begonnen goed want we scoorde al lekker snel. Helaas kwam de tegenpartij terug en kregen we wat goals tegen maar daarna deden we het weer recht zetten. We hadden 10-6 gewonnen. Benjamin, Sjoerd, Milan, Jesse enik. En nog sommige meer maar die ben ik vergeten omdat we zoveel hadden gescoord. Dus we zijn het seizoen goed gestart.

Groetjes JO11-1

 

Zaterdag 9 april 2022

Jong-Brabant Jo 11-1 tegen `t Zand Jo 11-4

We begonnen slapjes aan de wedstrijd, maar na een paar kansen gaat het wel gelijk op. Een paar reddingen van mij die belangrijk waren en aan de andere kant waren WIJ gevaarlijk. Na een bespreking aan de kant waren we klaar voor het tweede kwartje. Dat bleek ook, want Krijn wilde een voorzet geven, maar dankzij de wind kwamen wij op 1-0. Toen waren we veel feller en dat hadden we nodig om de marche 2 te maken. Weer via Krijn met een poeier op goal 2-0. Het derde kwart waren we niet fel en daardoor kwam `t Zand op 2-1. Dat maakten ons onzeker, maar we zorgden dat we het laatste kwartje met 2-1 voorstonden, maar na 5 6 minuten stond het weer 2-2. Spannend.

We kregen veel kansen de laatste 5 minuten, maar het leverde niks op tot de laatste 3 seconden. `t Zand was niet fel achterin en na een laatste schot van Ties (wat slap was) kwamen we via een kopbal van de verdediger van `t Zand op 3-2. Een eigen goal dus. Na de aftrap van `t Zand was het afgelopen.

Eindstand: 3-2.

Verslag van Luke van Poppel

Wedstrijd:   Jong-Brabant – TSV Gudok  JO11-1
We begonnen de wedstrijd goed. Met warming-up en daar moest ik leiden. Dat vond ik leuk. Toen begon de wedstrijd.
Gelijk gingen we in de aanval, maar er kwam geen goal uit. Dat vond ik wel jammer.
Toen kwamen hun met een aanval en zetten veel druk. Wij gingen wisselen. met een paar hogen ballen naar voren kwam er weer wat ruimte.
Ik had een mooie voorzet gegeven en Tom scoort de eerste goal. Daarna scoorde Gudok twee goals.
De laatste goal was gelukkig nog van Jesse (Jong Brabant). De wedstrijd ging nog 5 minuten door en was toen afgelopen.
einduitslag 2-2. we waren aan elkaar gewaagd.
Mees Boogers

 

12-03-2022
Sarto 11-2 vs Jong Brabant 11-1

Aanvoerder : Thom
Keeper : Mees

Jong Brabant moest uit bij Sarto 11-2
Jong Brabant heeft met 4-5 gewonnen
Jong Brabant heeft met 0-3 voor gestaan en toen werd het 1-4 en daarna werd het 4-4 en in de laatste minuut werd het 4-5

 

 

Zaterdag 19 februari 2002

Wedstrijd Hilvaria Jong-Brabant JO11-1

Om 9u begon onze wedstrijd in Hilvarenbeek.

We begonnen met slordig voetbal maar toch veel kansjes. Hilvaria zat de hele tijd te wachten op een fout van ons, wat we prima vonden, maar het was moeilijk om te scoren en Hilvaria counteren goed, maar onze verdediging was goed in vorm. De corners waren wat minder, bijvoorbeeld de corner van Kyano die fantastisch was, maar Phlip en Thom stonden te dagdromen waardoor hij er weer niet in ging. In de laatste seconde kreeg ik nog een hele grote kans uit de draai, maar die ging ook naast.

Ondanks de scheidsrechter met 12 en een halve minuut per kwart speelde was het 0-0 gebleven.


Geschreven door Luke van Poppel J011-1

 

 

RKDVC – Jong Brabant [4-12-2021]

‘ s Morgens vroeg om 07:30 uur verzamelen voor een uitwedstrijd naar RKDVC in Drunen.
Dit is een hele belangrijke wedstrijd want als we winnen dan blijven we in de race voor het kampioenschap.
We komen op voorsprong, na een goed uitgevoerde V-voor maak ik mezelf vrij en schiet de 1-0 binnen.
Keeper Luke gooit zich een paar keer goed voor de bal en red ons een paar keer goed. En ook Jesse haalt met een sliding een bal uit ons doel.
De wedstrijd gaat redelijk gelijk op maar RKDVC maakt de 1-1. Gelukkig missen ze een paar grote kansen en Kyano weet de 1-2 te scoren.
Daarna wordt het 1-3, 2-4 en uiteindelijk 3-5 door doelpunten van Damian, Kyano en mij.
We speelde iets beter dan onze tegenstander en kwamen niet echt meer in de problemen doordat onze verdedigers en middenvelder goed zijn blijven werken.
Volgende week gaan we nog een keer knallen tegen FC Tilburg en er alles aan doen om kampioen te kunnen worden.

Groetjes van Perre

 

Haarsteeg – Jong Brabant [20-11-2021]

De wedstrjid begint slordig en we komen met 1-0 achter. We komen wat gelukkig gelijk door een eigendoelpunt na een voorzet van Jesse
Toen waren we los en begonnen we goed te voetballen. Daarna scoorde ik de 1-2 en ook de 2-3.
Vanaf dat moment waren we veel beter en Jesse en Damian brachten de stand op 2-5.
Een makkelijke overwinning zou je denken. Maar het werd daarna 3-5, 4-5 en zelfs 5-5.
Je moet nooit opgeven tot de wedstrijd klaar is. Dat deden we ook niet en door een afstandschot van Ties wonnen we de wedstrijd met 5-6.
We nemen de punten mee naar Jong Brabant.

Dit was mijn wedstrijdverslag. Groetjes van Perre Kleiren

 

 

WEDSTRIJD 13 november 2021:

Jong Brabant-Hilvaria

Jong Brabant begon de wedstrijd beter en de eerste goal viel voor Jong Brabant. En daarna ging Jong Brabant goed in duels. Soms een overtreding maar vaak gewoon een goed duel. En snel in het tweede kwart viel er weer een goal voor Jong Brabant. Hilvaria werd geÏrriteerd.

En het derde kwart weer een goal voor Jong Brabant. Wat een wedstrijd en nog een goal voor Jong Brabant. Hilvaria werd woest. Ze slaan toe in het 4e kwart en maakten 2 goals. We hadden nog 3,5 minuut om te spelen. Maar ze wilden niet meer verder voetballen omdat ze vonden dat Jong Brabant te veel overtredingen maakten en dat de scheids te weinig floot.

We hebben uiteindelijk met 4-2 gewonnen.

Groeten van Krijn van Ommeren

 

Jong Brabant JO11-1 VOAB JO11-2  zaterdag 2 oktober

Vandaag moeten we voetballen tegen VOAB JO11-2 en ik, Phlip van den Hout, ben vandaag de aanvoerder. We moesten op het kunstgras spelen en er waren veel ouders aan het kijken. Het eerste kwart kwamen we op 1-0 door een doelpunt van Perre. Mees stond in de goal maar die had nog weinig te doen. Ik speelde rechtsachter. We voetbalde in het eerste kwart beter dan VOAB maar we scoorde niet meer doelpunten. Tijdens de time out kregen we te horen wat we goed deden en wat beter kon. Het 2de kwart ging veel beter en Thom scoorde twee doelpunten. Bij de rust was het 4-0 voor ons, ik weet niet meer wie het 4de doelpunt heeft gemaakt. Ik werd ook nog aangemoedigd door mijn opa en oma die waren komen kijken. In de tweede helft kregen we weer heel veel kansen. De keeper van VOAB kreeg de bal steeds niet weg en trapte de bal elke keer door het midden. Die ballen konden we elke keer pakken en zo kwam VOAB niet meer bij onze doel. Als ze er wel door kwamen dan pakten Luke of ik de bal van ze af en speelde de bal naar voren. In het 3de kwart scoorde Perre, Kyano, Ties en Jesse nog. Jesse werd ook nog op zijn enkel getrapt en moest toen huilen. We wonnen de wedstrijd met 9-0 van VOAB. De eerste wedstrijd die we wonnen dus dat was wel erg leuk.

Groetjes Phlip van den Hout

Wedstrijd verslag 9 -10-2021
RWB JO11-1 vs Jong Brabant JO11-1

Het was een hele vroege morgen voor ons 9:15u spelen en om 8:00u verzamelen.
Het begon met een paar kleine kansen voor Jong Brabant. Uit het niets: RWB met een overstapjes en erin. Wij dachten dat kan gebeuren. Vlak voor het de tweede kwart kregen wij een penalty. Perre mag deze nemen en schiet raak 1-1. Tweede kwart begint met veel counters voor RWB en dan 2-1. Net voor rust weet Perre weer te scoren 2-2. Na rust is het moeilijk en daardoor uit het niets 3-2 door wat aparte acties achterin en van de keeper Luke die bleef kijken. Dan al snel daarna is het 4-2. Iedereen baalt maar we gaan ervoor, weet Luke en ook Demian. Want Demian scoort even later de 4-3 met een mooie kont goal. Dan zijn wij helaas leeg en RWB blijft goed verdedigen. Vlak voor de 4de kwart schiet RWB hard tegen de haren van Philip en keeper Luke zag deze niet aankomen. Luke maakt toch (zonder bloedneus) een redding van de dag. Daarna gebeurt er niet zoveel en al snel gaat het eindsignaal.
Einde van de wedstrijd 4-3.

Verslag is gemaakt door Luke van Poppel

 

Jong Brabant JO11-1 tegen Helvoirt JO11-1

16-10-2021, uitslag: 2-1 Jong Brabant

Warming-up: Perre & Luuk. keeper: Mees. Aanvoerder: Thom.

In het 1e kwart werd goal 1 gemaakt door Kyano. Het was een mooie goal. Demian stond samen met Ties al eerste in de wissel. In de eerste minuut werd de eerste goal gemaakt. 2de kwart ging het wat minder goed bij Jong Brabant er werd niet gescoord en als Jong Brabant wat meer had over gespeeld was er misschien een goal gevallen. Dat was leuk geweest. Helvoirt scoorde in het 3e kwart 1-1 dat was jammer. Maar Mees had goed gekeept. Jong Brabant kwam NIET goed mee terug. Dat was jammer. In het 4e kwart werden er veel overtredingen gemaakt door Helvoirt maar ook net zo goed door Jong Brabant. Toen scoorde Jong Brabant in de laatste minuut een goal de goal werd gemaakt door Jesse.

Jong Brabant won met 2-1 toen waren ze super blij.

Ik vond dat we niet zo goed speelde, omdat we niet goed over pass ten.

Groetjes Thom.

 

 

Verslag Jongbrabant tegen Sss

Op zaterdag 18 september om 10:15 bij Jongbrabant

Het was 2-5 voor Sss

Perre heeft 2 keer gescoord en jammer dat we verloren hadden want we waren niet veel slechter

 

 

Voetbalverslag Mees Boogers (JO11-1) Jong Brabant

Wedstrijd : WERDI – Jong Brabant (25 september 2021)

Ik mocht deze wedstrijd in de goal staan als keeper.
We begonnen de wedstijd met mij (de keeper) in te schieten. Maar we hadden een
probleem, we hadden geen goal! Na even rond kijken hadden we een goal gevonden en
konden we warm worden.
Het echte werk kon beginnen, we waren klaar voor de wedstijd.
Al vrij snel stonden we voor. Maar toen scoorde zij weer en toen wij weer.
Eigenlijk kon je wel zeggen dat he aardig gelijk op ging. Aan het einde van de wedstrijd
was het gelijk (4-4). Ik baalde wel van het gelijk spel want ik vond ons beter.
Maar toen mochten we penalties nemen en ik had ze er bijna allemaal uitgehouden. Zo
had ik toch het gevoel dat we gewonnen hadden.
Na de wedstrijd samen met het team nog wat gedronken en toen samen op de fiets weer
terug naar Berkel Enschot (huis).

Groetjes Mees,

Wedstrijd Jong Brabant JO11-1 tegen Ziggo JO-11-1 11-09-2021
Eerste officiële wedstrijd als JO11-1 tegen Ziggo uit Tilburg. De start verliep wat moeizamer en na 10 minuten stonden we al met 0-2 achter. Dit lag zeker niet aan onze goede keeper Luke. Wat we ook probeerden het wilde maar niet lukken. En met de rust stonden we al 0-4 achter. De tweede helft begonnen we sterker met een mooi afstandsschot van Perre. Het stond 1-4. Helaas werd het al snel 1-6. Toen kwam Ties met een mooie vrije trap die er via de onderkant van de lat erin ging. We probeerden nog van alles om meer doelpunten te maken. Maar ze gingen er niet in. Maar Ziggo scoorde nog 1 keer waardoor de eindstand 2-7 is geworden.
Jesse Bertens

 

 

 

Jong Brabant JO11-1 wint Regio Cup!

Wedstrijdverslag Jong Brabant JO11-1 – Zwaluw VFC JO11-1
26 juni 2021

Yes! We wonnen de Regio Cup! Afgelopen zaterdag was de allerlaatste wedstrijd tegen Zwaluw VFC JO11-1. Wij en Zwaluw hadden alle wedstrijden gewonnen dus als we deze wedstrijd zouden winnen, zouden we kampioen zijn…….  Het was een spannende wedstrijd! Zwaluw had een sterk team, maar we wonnen met 5-2!  We waren heel erg blij en na afloop kregen we een mooie medaille!

Geschreven door:  Jan Bloem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wedstrijdverslag SC ’t Zand JO11-1 – Jong Brabant JO11-1
10-10-2020

We moesten tegen SC ‘t Zand en daarvan hadden we in een oefenwedstrijd met 3-5 verloren. We wilden dus revanche nemen! In het eerste kwart werden we sterk onder druk gezet maar we wisten toch 0-0 te houden. Tweede kwart  ging het wat beter en zaten we meer op hun helft. Toch werd het toen 1-0 voor ’t Zand. Het derde kwart werd het 3-0. We hadden wel een hele grote kans maar Pien schoot hem net op de paal. Daan kon niet meer verder spelen dus Fedde kwam er nog in. Nou het ergste: in het vierde kwart werd het 8-0 . Er lukte niks meer. Balen, ’t Zand was beter en we maakten haast geen kansen. We hebben helaas geen revanche genomen maar als we van FC Tilburg winnen belanden we nog wel boven ’t Zand. Daar gaan we voor!

Geschreven door: Jan Bloem

 

 

Wedstrijdverslag Jong Brabant JO11-1 – Hilvaria JO11-1

De scheidsrechter floot. we speelden tegen Hilvaria. Het was de eerste wedstrijd dat de ouders niet meer langs de kant mochten gaan staan vanwege corona, dus de ouders stonden naast het veld waar wij moesten op het handbalveld naar de wedstrijd te kijken. De eerste helft was nogal saai: een paar kansen maar verder vrij weinig. Toen kreeg Floris de bal en rende naar de achterlijn, hij kapte af naar binnen en scoorde de 1-0 recht door het midden. We bespraken wat en Daan was assistent coach, omdat hij geblesseerd was aan zijn enkel. Toen even later scoorde Krijn met een mooie goal de 2-0 en uiteindelijk scoorde Floris de 3-0. Het was een mooie wedstrijd tegen de nummer één!

Geschreven door Xavi Doorakkers

4 oktober 2020

 

 

 

Wedstrijdverslag J011-1
26-9-2020

Opstelling: Xavi was keeper, Jan en Sem verdediger, Krijn rechts midden, Pien en Floris midden en Olav links midden. Quin in de spits. Daan kon niet meedoen omdat hij geblesseerd was. Jop heeft ons geholpen door in te vallen.

Al snel was het 1 -0 en 2-0 voor de tegenpartij. Maar toen kwamen wij snel terug en maakte Quin een doel punt vanaf de middenlijn en werd het 2-1.

Heesch maakte toen 3-1 en Floris maakte toen 3-2 in de kruising. Toen kreeg de tegenpartij een vrije trap dichtbij de goal en maakte ze 4-2.

Hierna hebben we het een beetje weggegeven en maakte Heesch 5-2; 6-2 en 7-2.

We hadden verloren maar het was wel een leuke wedstrijd.

Geschreven door: Floris van de Wiel

 

Wedstrijdverslag Jong Brabant JO11-1 – Trinitas JO11-1
19-09-2020

We hadden in het begin de controle over het spel daardoor kregen we best veel kansen, maar ze hadden een goeie keeper dus bleef het even 0-0. Uiteindelijk hadden we een mooie aanval en scoorde Xavi met een strak schot in de rechter benedenhoek, de keeper was kansloos. Dat was de 1-0 op aangeven van Pien.
In het tweede kwart had Xavi een schitterende actie langs de zijlijn en dribbelde uiteindelijk door tot de achterlijn. Krijn die voor het eerst in de spits speelde stond voor de goal en schoot de bal hoog door het midden binnen 2-0. In het derde kwart scoorde Trinitas de 2-1 met nog ongeveer 25 minuten speeltijd. Dat was zo’n beetje de enige kans van Trinitas.
Zij bleven aanvallen, maar wij natuurlijk ook. Dus toen was het nog spannend. Quin had ook nog een paar schitterende reddingen. Xavi schoot nog een keer, maar die pakte de keeper. Toen floot de scheids af en was de wedstrijd voorbij. Jong Brabant-Trinitas 2-1.

Geschreven door: Olav

 

 

Wedstrijd verslag JO 11-1

12-9-2020

Zaterdag was de wedstrijd tegen Sarto.

En de opstelling is: Davey als keeper, Jan en Sem verdediger, Krijn rechts op het midden, Xavi midden met Floris, Olav op het midden links, Pien stond in de spits en Daan moest vandaag als wissel beginnen.

Davey viel in voor Quin als keeper.

Toen begon de wedstrijd. Sarto lepelde over Davey heen en hij kon er net niet bij, 0-1.

Toen scoorde (door slecht wegschieten) Sarto zelfs nog 2 keer, dus stond het 0-3 voor Sarto. Toen kwam Xavi met een schot en vloog in de hoek en de keeper kon er niet bij, dus 1-3 .

In de 2e helft ging het wel wat beter alleen we kwamen er niet door dus kon Sarto makkelijk langs ons. Toen scoorde Sartonog 2 keer dus toen stond het 1-5. Ongeveer nog maar 5 minuten en toen hadden we al verloren maar we moesten de goals tegenhouden want het doelsaldo telt ook mee. Toen floot de scheids af voor het einde.

Nou dit was mijn verslag over de wedstrijd tegen Sartoverloren met 1-5.

Vandaag was het helaas niet zo goed als vorige week tegen WSC.

Geschreven door: Sem van Poppel

 

wedstrijdverslag JO 11 – WSC dd 5-9-
2020

Vandaag hebben wij de JO 11-1 een wedstrijd gespeeld tegen WSC in Waalwijk.

Tijdens de training van afgelopen donderdag hadden we al een oefenwedstrijd tegen dit zelfde team gespeeld. Toen hadden we verloren met 6-7. Onze eerste competitie wedstrijd beloofde dus heel spannend te worden. Om 9:00 vertrokken we met het team naar Waalwijk. We moesten lang wachten voordat de wedstrijd begon, omdat de burgemeester eerst een lintje gaf aan een vrijwilliger van WSC.  Maar door onze extra lange warming-up, waren we helemaal klaar voor de revanchevan donderdag.  In het eerste kwart scoorden we onze eerste goal van deze competitie, maar helaas maakte WSC snel de gelijkmaker en werd het heel spannend. Gelukkig werd het 1-2 in het derde kwart en scoorden we daarna nog 3 keer: eindstand 1-5 !! Gewonnen en was de revanche binnen..

 

Krijn Mulder

Wedstrijdverslag JO11-1

Wedstrijdverslag JO13-1

Elk jaar krijgen we van teams wedstrijdverslagen aangeleverd. Kort of lang, vol met voetbaltermen en oe’s en aah’s. Hartstikke leuk! Dat vinden niet alleen de spelers zelf. Ook andere Jong Brabanders waarderen het. En vaders en moeders, opa’s en oma’s genieten van de verhalen. Vandaar dat ze voortaan een plekje op onze homepage krijgen. Omdat we graag delen in mooie en moeilijke momenten én omdat de verslagen gewoon de moeite waard zijn om te lezen. Wil je ook laten zien hoe jouw team het heeft gedaan deze week? Mail het verslag dan naar webwoman@jongbrabant.nl  Liefst mét foto, dan zetten we die er meteen bij. Gauw doen!

 

Hier jouw wedstrijdverslag?

1 Jaar geleden zijn wij begonnen aan dit mooie avontuur een Passend Voetbal team opstarten bij Jong Brabant.

Het resultaat is dat we 14 september onze allereerste uit wedstrijd hebben gespeeld tegen Beek Vooruit. De jongens hebben hard gewerkt, goed overgespeeld en naar elkaar geluisterd. Ze hebben verloren maar lekker gevoetbald en zoals we zeggen als team “Meedoen is belangrijker dan Winnen”!! Wij zijn super trots op onze jongens!