Woensdag 7 juli

Ruilbeurs voetbalplaatjes Jong Brabant en ophalen bestelde artikelen

De voetbalplaatjesactie die we in samenwerking met de Jumbo hebben georganiseerd, stopt op 6 juli. De actie mag zondermeer geslaagd worden genoemd en diverse boeken zijn al helemaal gevuld maar andere (nog) niet. Daarom organiseren we op woensdag 7 juli een ruilbeurs om de laatste plaatjes te kunnen bemachtigen. Vanaf 16:00 uur start de ruilbeurs in ons sportpark aan de Berkelseweg. Om alles zo goed en overzichtelijk mogelijk te maken hebben we een paar regels opgesteld;

 

Heb je dubbele plaatjes?
Sorteer de plaatjes per team en geef deze bij binnenkomst af aan de coördinator. Heb jij je boek al compleet maar lever je toch nog een flinke stapel plaatjes in dan ontvang je een consumptiebon die je kunt besteden in de kantine. 

 

Zoek je nog plaatjes?
Per leeftijdscategorie (dus niet per team) staat er een hele of halve tafel op het terras, in de bestuurskamer of kantine. Daar liggen de plaatjes die ingeleverd zijn en kun je zoeken naar je ontbrekende plaatje.

 

Merchandise
Heb je ook Jong Brabant merchandise besteld, dus een broodtrommel, beker, sleutelhanger of wat dan ook; deze zijn tijdens de ruilbeurs af te halen op vertoon van je aankoopbewijs die je per mail hebt gehad.

 

Corona
Ondanks de versoepelingen geldt nog een aantal basisregels;

  • Kom niet wanneer je corona verschijnselen hebt zoals koorts, hoesten of verkoudheid.
  • Houd zoveel mogelijk anderhalve meter afstand.
  • Indien dat niet kan vanwege drukte draag een mondkapje, neem deze dus mee.
  • Er staan verschillende desinfectiezuilen voor de handen, was regelmatig je handen.

 

Om 19.00 uur is de ruilbeurs afgelopen.