‘Wij zijn Jong Brabant’ en Aftrapweekend

Tijdens het Aftrapweekend 23/24 september kreeg ieder team het boekje Wij zijn Jong Brabant. Daar hoort een puzzel bij, en iedereen mag meedoen! Je kunt de puzzel downloaden, invullen en inleveren achter de bar. Je maakt dan kans op een leuke prijs. Inleveren kan tot 16 oktober.

Aftrapweekend
Samen werken aan een Positief Voetbalklimaat, dat is wat we bij Jong Brabant belangrijk vinden. Tijdens het Aftrapweekend waren er daarom extra activiteiten rondom Sportiviteit en Respect. We gaven uitleg over Positief Voetbalklimaat Tilburg (PVKT), deelden gadgets uit als stimulans en herinnering, en teams kregen nieuwe bidontassen met het logo van PVKT erop. Teams werden uitgenodigd om elkaar vooral ‘prettige wedstrijd’ te wensen, waarbij bij de jongere teams de ouders net zo goed meededen! Groene kaarten waren er voor de sportiefste speler of toeschouwer. Foto’s staan op onze Facebook-pagina.

Boekje Wij zijn Jong Brabant
Een groep vrijwilligers heeft zich ingezet om een boekje over het reilen en zeilen van Jong Brabant te maken. In dit boekje vind je alles terug wat je moet weten over Jong Brabant: wie zijn we, hoe gaat het er bij ons aan toe, wat wordt er georganiseerd en ook: wat kunnen leden doen om sámen Jong Brabant te zijn. Bij het boekje hoort een puzzel. Als je de oplossing vóór 16 oktober achter de bar inlevert, maak je kans op een leuke prijs! Alle antwoorden vind je in het boekje Wij zijn Jong Brabant.

Heb je nog geen boekje? De teams die dit weekend een uitwedstrijd speelden, krijgen het boekje volgende week. Losse exemplaren kun je opvragen bij de mensen achter de bar.