Positief Voetbalklimaat Tilburg Roadshow

Op zaterdag 25-3-2017 vindt er bij ons de Positief Voetbalklimaat Tilburg Roadshow plaats.

Positief Voetbalklimaat Tilburg is een initiatief van alle Tilburgse voetbalverenigingen, waarmee we ons gezamenlijk inzetten voor sportiviteit en respect op en rond de voetbalvelden. Tijdens de PVKT Roadshow staan we hierbij stil en vinden er rondom de wedstrijden diverse activiteiten plaats in het teken van sportiviteit en respect. Hieronder worden een paar activiteiten uitgelicht:

Positieve Spreukbal
Één van de onderdelen van deze dag zal de ‘Positieve Spreukbal’ zijn. Hierop kan iedereen zijn mooiste spreuk/uitspraak ophangen die te maken heeft met sportiviteit en respect.
Denk hierbij aan een mooi positief moment dat je al eens hebt meegemaakt op het voetbalveld, een uitspraak van een inspirerend figuur uit de voetbalwereld of een zelf verzonnen uitspraak, alles is geoorloofd zolang er maar positiviteit in terug komt. De Positieve Spreukbal zal een week voor aanvang van de Roadshow aanwezig zijn in de kantine, daarop kun je je mooiste spreuk ophangen.
De bedenker van de mooiste spreuk van de vereniging, zal beloond worden met  kaartjes voor een wedstrijd van Willem II voor zijn/haar hele team.    Positieve spreukbal Jong Brabant

Voor de wedstrijd/aftrap
Ouders en kinderen verzamelen zich 5 minuten voor aanvang van de wedstrijd allemaal in de middencirkel (in het midden op half veld) of naast het veld mocht er nog een wedstrijd gespeeld worden. Alle ouders, trainers/coaches en kinderen gaan gezamenlijk op de foto en schudden elkaar daarna een hand om een sportieve wedstrijd toe te wensen.

Na de wedstrijd
Bij de pupillen wordt na afloop van de wedstrijd aan de rand van het veld (richting kleedkamer) een erehaag gemaakt door de ouders van beide teams. Vanaf de C jeugd wordt na afloop van de wedstrijd handen geschud in het midden van het veld.

Wordt ook ambassadeur van Positief Voetbalklimaat Tilburg
Vindt u het ook belangrijk dat uw zoon of dochter met plezier voetbalt bij onze vereniging? Wilt u zich ook inzetten voor een Positief Voetbalklimaat in Tilburg? Wellicht kunt u ons meehelpen en iets voor de vereniging betekenen. Wilt u hier meer informatie over? Check de Facebookpagina van Positief Voetbalklimaat Tilburg: www.facebook.com/positiefvoetbalklimaattilburg.

Wij hopen jullie allen weer te mogen ontvangen op ons sportpark en gezamenlijk van een respectvol en sportief voetbalweekend te kunnen genieten!