Oud-voorzitter en erelid Ad Witlox overleden

Zaterdagavond 4 september werden we geïnformeerd dat oud-voorzitter en erelid Ad Witlox is overleden.

Ad werd voorzitter van Jong Brabant na een bestuurlijk behoorlijk roerige periode. Met zijn bestuurlijke gaven en ervaring wist hij snel de rust in de vereniging terug te brengen.

Normen en waarden van Jong Brabant stonden bij Ad hoog in het vaandel.

Elf jaar lang hanteerde hij de voorzittershamer. In die periode was hij de voorman bij belangrijke renovaties op onze accommodatie. We denken hierbij vooral aan de renovatie van de kantine en kleedkamers. Veel tijd en energie heeft Ad gestopt in het realiseren van ons kunstgrasveld. Ad was heel belangrijk in de goede relatie met de gemeente Tilburg.

Onder zijn voorzitterschap is het aantal jeugdleden bij Jong Brabant sterk gestegen. Op sportief gebied wist ons eerste elftal na heel veel jaren weer de derde klasse te bereiken.

Ad was als voorzitter voor iedereen binnen Jong Brabant een aanspreekpunt. Bij zijn afscheid als voorzitter werd hij getypeerd als een mensen-mens.

Ad was een echte Jong Brabander.

Niet alleen als voorzitter, maar ook in de periode erna, miste Ad geen enkele thuis- of uitwedstrijd van Jong Brabant 1. Hij was een echte supporter, maar altijd met een groot respect voor tegenstander en scheidsrechter. Het maakte hem tot een graag geziene gast in veel bestuurskamers in onze regio.

Jong Brabant is Ad Witlox veel dank verschuldigd voor al het werk dat hij voor onze vereniging heeft gedaan.

We wensen Annelies en alle andere familieleden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

 

Bestuur Jong Brabant

Bert van den Wijngaard, voorzitter