Even voorstellen: Corinne van Beers

Nieuwe kantinebeheerster

Hallo allemaal,

Ik wil mijzelf graag aan jullie voorstellen omdat ik de eer heb gekregen om de functie van kantinebeheerster van Jong Brabant in te gaan vullen.

Mijn naam is Corinne van Beers, ik woon in Oisterwijk samen met Arie,
heel dicht bij Jong Brabant, ongeveer 1,6 km rijden, dus ik woon aan de
goede kant zeggen ze….. Wij hebben 4 kinderen, welke mij inmiddels niet meer zoveel nodig hebben. Mijn hobby’s zijn shoppen, vakantie en gezellig werken in de Horeca.

Omdat ik gestopt was met het werken in een gezellig café in de binnenstad van Den Bosch was ik op zoek naar een andere leuke uitdaging en gelukkig heb ik deze gevonden. Inmiddels heb ik al een paar keer “proefgedraaid” en ik ben nog enthousiaster geworden. Leuke club, leuke mensen en een gezellige sfeer.

Ik hoop dat ik nog heel veel jaren met plezier jullie kantine mag beheren. Ik vind het erg leuk om met iedereen LIVE kennis te maken, dus jullie zijn van harte welkom ! Mocht je zin hebben om een dagje of dagdeel mee te helpen achter de bar en/of de keuken, heel graag ! Loop even binnen en laat je naam/telefoonnummer achter als ik er niet ben, ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.