Jong Brabander Kees Schellekens overleden

Vandaag bereikte ons het droeve bericht dat onze oer Jong Brabander Kees Schellekens in de vroege ochtend van 23 september is overleden.

Velen bij Jong Brabant zullen Kees nog herinneren als onze kantine beheerder. Vanaf half jaren negentig tot 2013 stond hij achter de bar. Met zijn humor zorgde hij altijd voor veel gezelligheid, maar kon, indien nodig, ook optreden. Bij heel veel Jong Brabanders was Kees dan ook erg geliefd.

In de kantine kreeg Kees hulp van zijn zoon Jos en later ook van kleindochter Kimberley.

Niet alleen als kantine beheerder was hij actief, maar Kees was jarenlang een groot supporter van Jong Brabant. Het was zijn club. Bij de beslissingswedstrijd in 2012 voor promotie naar de derde klasse, was de spanning zo groot, dat hij de wedstrijd niet durfde te gaan zien. Dolgelukkig was hij toen promotie was bereikt.

Verder sloeg hij geen wedstrijd van ons eerste elftal over. De laatste tijd, toen zijn gezondheid minder werd, werd hij elke zondag zowel bij uit- als thuiswedstrijden, vergezeld door Kimberley.

Tijdens ons 75 jarig jubileum weekend was Kees gelukkig nog aanwezig op zondag 11 september bij de festiviteiten op ons sportpark. Hij heeft toen nog met volle teugen genoten.

Jong Brabant is Kees heel veel dank verschuldigd voor het vele werk, dat hij voor onze club heeft gedaan. Daarvoor zal hij ook altijd in onze gedachten blijven en herinnerd worden door de vele anekdotes die er te vertellen zijn.

We wensen zijn zoon Jos en dochter Meriam en de kleinkinderen Kimberley en Mike alle mogelijke sterkte in deze moeilijke tijd.

Bestuur Jong Brabant