Indeling E- en F-teams 2016/2017

De technische commissie heeft op donderdag 23 juni de nieuwe indeling voor de E-teams (JO11-indeling2016) en de F-teams (JO9-indeling_2016) gepresenteerd.

Nieuwe namen voor E/F
De aanduidingen E- en F-pupillen verdwijnen. Hiervoor in de plaats komen de internationaal gebruikelijke aanduidingen Onder 20 (jaar) tot en met Onder 6 (jaar). C-junioren worden dus bijvoorbeeld Onder 15. Dit was altijd al de leeftijdsgrens van de C-junioren. Feitelijk verandert er dus niets.  De huidige Onder 8-, Onder 10-, Onder 12- en Onder 14-klassen, die op verschillende plaatsen in het land al worden aangeboden, worden dus ook in het komende seizoen op dezelfde wijze georganiseerd. Alleen heet het B1-elftal straks het O17-1 elftal en het D4 team het O13-4 team.

Jeugd- en meidencompetitie
Nieuw is ook de toevoeging van een J in de aanduidingen voor de jeugd. Niet de J van jongens, maar de J van jeugd. Jeugdklassen waarin zowel jongens als meiden gezamenlijk in één team of als teams tegen elkaar kunnen uitkomen. Naast deze gemengde jeugdcompetities komt er, net als nu, bij een aantal leeftijdsgroepen ook een specifieke meidencompetitie, die wordt aangeduid met een M in plaats van een J.

Nieuwe coördinator
Voor de E/F hebben we een nieuwe coördinator: William van Poppel. Hij zal zich vanuit de Technische Commissie  bezig gaan houden met de E-F voor het seizoen 2016-2017. We wensen William veel succes én plezier met zijn nieuwe functie.

Voor vragen rondom de indeling van de E kunnen gestuurd worden naar: TC-Ejeugd@jongbrabant.nl
Voor vragen rondom de indeling van de F kunnen gestuurd worden naar: TC-Fjeugd@jongbrabant.nl

Planning trainingen
Het trainingsschema is bijna rond, dit komt binnenkort online! Hou vooral de website in de gaten.