Een nieuwe website!

Je ziet het al:  Jong Brabant heeft een nieuwe website! En daar zijn we best trots op.

Gemakkelijk en modern
Je vindt hier hopelijk snel je weg; als (aankomend) lid, als bezoeker of als (toekomstige) sponsor. Alle informatie is per team verzameld en je ziet snel wat er nieuw is. Afgelastingen vind je zoals vertrouwd snel op de homepage. Programma’s en uitslagen zijn automatisch gekoppeld en wedstrijdverslagen zetten we in the picture (mét foto!). Natuurlijk ontbreekt de activiteitenkalender niet en kun je gemakkelijk zien wanneer er vergaderd wordt. Wedstrijdverslagen lezen of je ranking zien vanaf de bank of in de trein kan voortaan ook: deze website is ook gemakkelijk op een tablet en telefoon te bekijken. We zijn dus weer helemaal bij de tijd!

Meer kwaliteit
We hebben ervoor gekozen, om ons vooral te richten op informatie waar daadwerkelijk naar gezocht wordt op onze website. Daardoor kunnen we meer kwaliteit bieden. We blijven natuurlijk actief op Facebook en Twitter (volg je ons al?!), en ook onze app blijft gewoon bestaan!

Oeps…
We hebben onze uiterste best gedaan om actuele (goede) informatie te tonen. Op onderdelen zijn we nog bezig met verfijning van de site. Klopt er iets niet of mis je informatie? Laat het ons dan weten! Samen maken we er wat van.  Mail je reactie naar webwoman@jongbrabant.nl

Speciale dank!
We bedanken Michelle Haak van miesart.com, die voor het ontwerp en de technische uitvoering heeft gezorgd. Bedankt ook voor het meedenken, dat moet niet altijd gemakkelijk zijn geweest 😉 

Deze website is mede mogelijk gemaakt door de Rabobank Hart van Brabant: vorig jaar ontvingen we een mooi geldbedrag uit de actie ‘Hart voor elkaar’. Deze maand kan er weer gestemd worden, dus doe vooral mee! We willen graag geld inzamelen voor een speelveldje met speeltoestellen voor peuters/ kleuters in de buurt van de kleedkamers en de kantine.