Corona protocol Jong Brabant

Beste Jong Brabanders, toeschouwers en overige bezoekers,

Vanaf maandag 24 augustus gaan alle teams weer aan de gang en wordt het weer druk op het sportpark. Voor de hervatting van het voetbalseizoen hebben wij als Jong Brabant een protocol opgesteld. Wij streven ernaar om met dit protocol aan alle regelgeving vanuit het Rijk, het RIVM en de Gemeente Tilburg te voldoen. Hierbij hebben we vooral jullie hulp nodig. Wij willen Jong Brabant zo toegankelijk mogelijk houden en zoveel mogelijk de wedstrijden en trainingen van al onze teams faciliteren. Maar dit hangt vooral af van de mate waarin wij als club en iedereen op ons complex de regels naleeft. Wij hopen en vertrouwen op de medewerking van iedereen.

  • Voor het betreden van het sportpark is een routing voor ingang en uitgang aangegeven.
  • Door regelgeving gaan we de kantine (valt onder het protocol horeca) tot nader order gebruiken als een soort van afhaalpunt met duidelijke routing. Bij bestelling is het de bedoeling dat je je naam en telefoonnummer noteert i.v.m. registratie plicht horeca. Het afgehaalde kan worden genuttigd aan de tafels op het terras. Hier zijn enkel zitplaatsen. Het afhaalpunt in de kantine zal geopend zijn op donderdagavond, zaterdag en zondag. Daarnaast blijven de kleedkamers helaas gesloten. We kunnen in de kleedkamers de regels niet faciliteren en ook het ontsmetten na gebruik is niet te doen. Uitzondering is er bij de thuiswedstrijden van Jong Brabant 1.
  • Niemand van ons wil de kantine en kleedkamers dichthouden, constant 1,5 meter afstand houden of bepaalde activiteiten schrappen. Maar om besmettingen te voorkomen en de trainingen en wedstrijden toch door te kunnen laten gaan, zijn deze maatregelen wel nodig. Het valt door de ontwikkelingen niet uit te sluiten dat er in de toekomst nog aanpassingen volgen op dit protocol, maar op dit moment denken wij met dit protocol en de medewerking van jullie allemaal Jong Brabant open te kunnen houden. We doen een dringend beroep op iedereen om zich aan de regels te houden en het gezonde verstand te gebruiken. Blijf gezond en hopelijk zien we elkaar snel weer (op 1,5 meter afstand) bij Jong Brabant.Met vriendelijke groet,

    Bestuur Jong Brabant