Contributienota komt eraan!

De jaarlijkse rekening voor de contributie komt eraan! Eind deze week worden ze verspreid. Voortaan gaat dat alleen per e-mail, op het mailadres dat bij ons bekend is. Flink wat leden hebben ons inmiddels gemachtigd voor een automatische incasso. Eind september wordt het bedrag dan automatisch afgeschreven. Als je ons nog niet hebt gemachtigd, dan maak je zelf het geld over. Geen mail ontvangen? Neem dan snel contact met ons op!

Contributie
We vragen je om ons voor het betalen te machtigen. Hoe meer leden het machtigingsformulier invullen, hoe gemakkelijker en beter het voor Jong Brabant wordt. Het verspreiden van de rekeningen en het innen van het contributiegeld is elk jaar weer een grote en lastige klus. Met de automatische incasso kunnen we er voor zorgen, dat dit voor iedereen soepel verloopt. Alvast bedankt dus!

Wat moet ik doen?
Om mee te doen, vul je het formulier helemaal in, inclusief je handtekening. Daarna lever je het bij ons in per mail of in de brievenbus (adres staat op het formulier). Zolang je lid bent van Jong Brabant loopt de machtiging door. Zodra het lidmaatschap stopt, vervalt direct de incassomachtiging.

Machtigingen die na 1 september binnenkomen kunnen we pas voor volgend seizoen verwerken. Voor de uitvoering van deze automatische incasso gelden natuurlijk ook voor Jong Brabant de Europese bankregelgeving en voorwaarden.

Hoe krijg ik de rekening?
De contributienota voor het nieuwe voetbalseizoen ontvang je via het mailadres dat in onze ledenadministratie is opgenomen.  De nota wordt niet meer per post verstuurd.

Let op! Bij jeugdleden wordt de contributie vaak door de ouders betaald. Het kan voor komen dat de nota op het mailadres van het jeugdlid is bezorgd en dat ouders niet worden geïnformeerd. Heb hier svp aandacht voor.

Download het formulier

Wat kost het?
De contributiekosten voor het seizoen 2017/2018 zijn:

Senioren € 167,50

Junioren € 150,00

Pupillen € 130,00 (niet verhoogd)

Mini’s € 50,00 (niet verhoogd)

Problemen met betalen?
Wanneer je problemen hebt om de contributie op tijd te betalen, neem dan gerust contact met ons op, zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.