Contributie seizoen 2016/2017

De contributienota voor het nieuwe voetbalseizoen 2016-2017 ontvang je eind augustus. Vanaf het seizoen 2017-2018 gaat Jong Brabant over tot automatische incasso van de contributie. Hieronder lees je meer.

Contributienota
De contributienota voor het nieuwe voetbalseizoen 2016-2017 ontvang je eind augustus.

Voor leden die in Berkel-Enschot wonen, wordt de contributienota thuis bezorgd.

Leden die buiten Berkel-Enschot wonen, ontvangen de contributienota per mail. LET OP: de mail is afkomstig van m.van.woensel@planet.nl. Dit is de privé mail van Mart van Woensel die de contributiezaken voor Jong Brabant regelt.

Automatische incasso
Vanaf het seizoen 2017-2018 gaat Jong Brabant over tot automatische incasso van de contributie.

Om automatische incasso mogelijk te maken tref je bij de contributienota een machtigingsformulier aan voor het automatisch incasseren van de contributienota.

Zolang je lid bent van Jong Brabant loopt de machtiging door. Zodra het lidmaatschap stopt, vervalt direct de incassomachtiging. De uitvoering van de incasso is voor het eerst in de maand september 2018.

Voor de uitvoering van deze automatische incasso geldt óók voor Jong Brabant de Europese regelgeving.

Tot slot
Ik hoop dat jullie massaal het machtigingsformulier t.z.t. invullen. Bij het invullen ook graag het emailadres vermelden. Dit wordt gecontroleerd met het email adres in de ledenadministratie zodat voor het seizoen 2017-2018 de contributienota en de automatische incasso zoveel mogelijk digitaal kunnen worden verwerkt.

Ik wens jullie een fijne vakantie en alvast een sportief seizoen 2016-2017 toe.

Mart van Woensel

Contributiezaken R.K.V.V. Jong Brabant