Iedereen is van harte welkom!

12 november: Clinic Positief Coachen

Kom kijken en leren, bij de praktijk-clinic Positief Coachen bij Jong Brabant! In het kader van het project Positief Voetbalklimaat Tilburg wordt deze clinic gegeven voor trainers, leiders ouders en begeleiders. Iedereen is welkom!

De clinic ‘Positief Coachen’ is een bijeenkomst waarbij de uitgangspunten van positief coachen in de praktijk getoond worden d.m.v. een demonstratietraining. Na een terugblik op de workshop (theorie) zal er voor een team van Jong Brabant (we kijken nog bij welk team) een training verzorgd worden door P&M-Jeugd Voetbal Begeleiding. Tijdens deze demonstratietraining worden de aanwezige deelnemers actief betrokken door verduidelijking van hetgeen er getoond wordt in de training en door de deelnemers mee te laten denken en tips te laten geven m.b.t. de aangeboden oefenvorm.

Naast de uitgangspunten van positief coachen is er ook aandacht voor het voetbaltechnische deel door het bespreken van de oefenvormen die aangeboden worden tijdens de training. Leuk én leerzaam voor alle trainers en begeleiders bij Jong Brabant. Je hoeft niet per sé de workshop gevolgd te hebben om hier bij te zijn!

De koffie staat klaar om 18.15 uur, we starten met de training om 18:30 uur. Je kunt je alvast aanmelden door een email te sturen naar de commissie Sportiviteit en Respect  Rond 20.15 uur sluiten we af. Graag tot dan!

 

Reacties op een eerdere workshop Positief Coachen:

“Met plezier en de juiste benadering haal je het beste uit jezelf en de groep”

“Aandacht en dingen zien, oog gekregen voor wat ik eerst niet zag”

“In elke speler zit een Messi”.