Bekendmaking teamindeling JO19 t/m JO12 seizoen 2017-2018


Hierbij treft u de teamindeling aan van de jeugd JO19 t/m JO12 voor het nieuwe seizoen 2017-2018. Het gaat hier om een voorlopige indeling. Dit betekent dat de indeling nog niet definitief is.

De teamindeling van de JO11 t/m JO8 is bekend gemaakt tijdens de indelingsbijeenkomst op donderdag 15 juni 2017. De teamindeling voor de meisjes zal afzonderlijk en later bekend worden gemaakt.

De lijst is zorgvuldig samengesteld, maar toch kunnen er fouten zijn gemaakt, bijvoorbeeld dat uw kind niet op de lijst voorkomt. Wilt u in dat geval, en ook indien er vragen en/of opmerkingen over de indeling zijn, een e-mail sturen naar ons algemeen adres? Vermeld daarbij als onderwerp “indeling jongens”.

Verder vind je op de website het trainingsschema. Heb je op- of aanmerkingen op dit schema stuur dan een e-mail naar ons algemeen adres.  We gaan eerst alle verzoeken in kaart brengen en zullen daarna met een definitief schema komen.

Technische Commissie Jong Brabant

 

Internationaal gebruikelijke aanduidingen
De aanduidingen A- tot en met C-junioren en D- tot en met F-pupillen zijn verdwenen. Hiervoor in de plaats zijn gekomen de internationaal gebruikelijke aanduidingen Onder 20 (jaar) tot en met Onder 6 (jaar). C-junioren worden dus bijvoorbeeld Onder 15. Dit was altijd al de leeftijdsgrens van de C-junioren. Feitelijk is er dus niets veranderd.

De huidige Onder 8-, Onder 10-, Onder 12- en Onder 14-klassen, die op verschillende plaatsen in het land al worden aangeboden, worden dus ook in het komende seizoen op dezelfde wijze georganiseerd. Alleen heet het B1-elftal straks het O17-1 elftal en het D4 team het O13-4 team.

J staat voor jeugdcompetitie
Nieuw is ook de toevoeging van een J in de aanduidingen voor de jeugd. Niet de J van jongens, maar de J van jeugd. Jeugdklassen waarin zowel jongens als meiden gezamenlijk in één team of als teams tegen elkaar kunnen uitkomen. Naast deze gemengde jeugdcompetities komt er, net als nu, bij een aantal leeftijdsgroepen ook een specifieke meidencompetitie, die wordt aangeduid met een M in plaats van een J.

 

Teamindeling JO19 tm JO12 seizoen 2017-2018