Automatische incasso? Ja graag!

Heb jij het machtigingsformulier voor de contributie al ingevuld? Dat zou ons erg helpen! Het is heel gemakkelijk: vul het formulier helemaal in, zet je handtekening en stuur het op. Alle formulieren die vóór 1 september binnen zijn, gelden vanaf seizoen 2017/2018. Alvast bedankt!

Waarom automatische incasso?

Hoe meer leden het machtigingsformulier invullen, hoe gemakkelijker en beter het voor Jong Brabant wordt. Het verspreiden van de rekeningen en het innen van het contributiegeld is elk jaar weer een grote en lastige klus. Met de automatische incasso kunnen we er voor zorgen, dat dit voor iedereen soepel verloopt. Alvast bedankt dus!

Wat moet ik doen?

Om mee te doen, vul je het formulier helemaal in, inclusief je handtekening. Daarna lever je het bij ons in per mail of in de brievenbus (adres staat op het formulier). Zolang je lid bent van Jong-Brabant loopt de machtiging door. Zodra het lidmaatschap stopt, vervalt direct de incassomachtiging.

Machtigingen die na 1 september binnenkomen kunnen we pas voor volgend seizoen verwerken (2018/2019).

Voor de uitvoering van deze automatische incasso gelden natuurlijk ook voor Jong Brabant de Europese bankregelgeving en voorwaarden.

Hoe krijg ik de rekening?

De contributienota voor het nieuwe voetbalseizoen ontvang je via het mailadres dat in onze ledenadministratie is opgenomen.  De nota wordt niet meer per post verstuurd.

Let op! Bij jeugdleden wordt de contributie vaak door de ouders betaald. Het kan voorkomen dat de nota op het mailadres van het jeugdlid is bezorgd en dat ouders niet worden geïnformeerd. Heb hier svp aandacht voor.

We zien je bijdrage graag tegemoet!

Download het formulier