Passend Voetbal

Wij zijn Ralf en Agnes Denissen en wij hebben een Passend Voetbal team opgestart bij Jong Brabant. Voetbal zoals het door iedereen gespeeld wordt, maar dan met meer aandacht en tijd om de technieken en het spel te leren. Er is extra begeleiding en aandacht voor de kinderen. Als je een vorm van Autisme, ADHD, DCD, Epilepsie of een lichte motorische beperking (geen rolstoelgebruiker) hebt, ben je van harte welkom.

Wij zijn ouders van 2 jongens met een beperking. Onze oudste wilde graag voetballen maar het was al snel duidelijk dat hij niet kon gaan voetballen in een regulier voetbalteam. Dus toen zijn wij op zoek gegaan naar een voetbalclub die dat wel heeft en toen kwamen wij uit bij GSBW in Goirle. Omdat Bob heel graag wil voetballen bij de club waar papa ook voetbalt/fluit,  zijn wij rond de tafel gaan zitten met Jong Brabant. Die waren heel enthousiast.

Afgelopen 5 september was de 1e proef training van 4 trainingen en we begonnen met 3 jongens. Inmiddels zijn de proeftrainingen allang voorbij en hebben we 8 enthousiaste jongens en ouders en gaan we door. Het is echt genieten om de jongens zo bezig te zien. Wij trainen op de woensdagmiddag van 17:00-18:00 uur. Even geen beperkingen, maar gewoon plezier maken en voetballen.

We hopen dat er nog wat jongens/meisjes bij gaan komen en dat het meer bekendheid gaat krijgen, niet alleen in de club maar ook in onze omgeving, zodat de wedstrijden dichterbij huis gespeeld kunnen worden.

Bij vragen kunt u ons altijd mailen:  agnes_ralfdenissen@hotmail.com

Groeten,

Ralf en Agnes Denissen Passend Voetbalteam