Voetbalplaatjesboek Jong Brabant

Beste Jong Brabander,

“Since 1946” staat er achter op onze shirts, dus in 2021 bestaat Jong Brabant 75 jaar.
Om dit jubileumjaar te markeren gaan we een voetbalplaatjesboek exclusief van de leden van Jong Brabant maken. Het allerbelangrijkste daarbij is dat we alle 778 spelers, leiders en trainers moeten gaan fotograferen. Dat is een logistieke uitdaging waar we 100% medewerking van onze leden voor nodig hebben anders is niet mogelijk je op te nemen in dit prachtig naslagwerk.

Planning
We hebben daarom een planning opgesteld waarbij voor de meeste teams de trainingsavond waarop je op het kunstgras traint hét moment is waarop je in de fotostudio wordt gefotografeerd. Deze planning is als bijlage toegevoegd. In de week van maandag 22 maart starten we met fotograferen en zijn we een week lang dus ’s avonds en in het weekend aan het fotograferen. Sommige teams zijn net voor aanvang van de training aan de beurt, andere teams tijdens training of net na de training. Per team hebben we gemiddeld een kwartier gepland om iedereen te fotograferen en te registreren.

Wanneer je vóór de training aan de beurt bent dan kom je alvast naar de deur van de bestuurskamer onder de overkapping. Ben je op een ander moment aan de beurt dan wordt je opgehaald door de coördinator die te herkennen is aan het gele hesje.

Corona
Omdat we nog steeds te maken hebben met de coronamaatregelen hebben we een route gemaakt die start bij de ingang van de bestuurskamer. Iedereen mag één voor één naar binnen komen voor de foto. Je ontsmet je handen, de foto wordt gemaakt en daarna loop je door naar een andere uitgang zodat we elkaar niet passeren. Op de grond staat de route aangegeven. Houd daarbij steeds de 1,5 meter afstand in de gaten.

AVG
Door de AVG-verordening (de privacywet) is het noodzakelijk dat je toestemming verleent voor het publiceren van je foto met naam en teamaanduiding. Voor kinderen onder de 16 jaar moeten de ouders hier toestemming geven. Je kunt toestemming geven door bij de fotosessie een handtekening te zetten voor akkoord. Digitaal kun je doen door op deze link te klikken.

Je kunt dus ook nadat de foto is genomen je toestemming geven. Indien je géén toestemming geeft en dus ook niet in het voetbalplaatjesboek opgenomen wilt worden dan ontvangen we daar graag vóór 5 april een bericht van via secretaris@jongbrabant.nl.

Niet vergeten!
Je wordt gefotografeerd in je eigen Jong Brabant shirt. Vergeet deze dus niet apart mee te nemen!
Luister goed naar de instructie van de fotograaf en zorg er voor dat je haar goed zit zodat je bij het 100 jarig bestaan in 2046 terug kunt kijken hoe je er 25 jaar geleden ook al weer uit zag.

Bij het moment waarop het team wordt gefotografeerd is het óók de bedoeling dat de betreffende trainers en/of leiders aanwezig zijn met hun trainingsjack aan.

We zien je graag op de aangeven datum en tijdstip zodat we samen een prachtig aandenken maken voor later!

Met vriendelijke groet,

Namens de jubileumcommissie
Rick Henskens
Rudy vd Bruggen
Mark Heerkens
Remco van Laak
Örjan Game

 

Planning fotografie voetbalplaatjesboek