Voetbalactiviteiten rondom de winterstop

Wanneer de dagen slechter worden en de velden of het weer het niet toelaten om buiten te voetballen is het fijn om alternatieven te hebben om naar uit te wijken. Uiteraard zijn er altijd de mogelijkheden rondom loop- of duintrainingen maar het allerleukste blijft natuurlijk een activiteit waar een bal bij betrokken is! Vandaar dat er contact is gelegd met een aantal partijen waar je lekker actief kunt zijn met een bal en waar we afspraken hebben kunnen maken voor leden en teams van Jong Brabant. Op dit moment hebben we de eerste afspraak kunnen maken.

SoccerArena
Sinds kort heeft de SoccerArena een nieuwe exploitant en zijn er twee nieuwe velden aangelegd. Deze nieuwe exploitant is voor Jong Brabant geen onbekende.  Mathijs Knapen, die bij Jong Brabant in de herfstvakantie de drukbezochte voetbaldagen organiseert, is namelijk de nieuwe exploitant.
Via deze link kun je alvast een kijkje nemen op de site van de SoccerArena http://www.soccerarenaoisterwijk.nl/
Met Mathijs hebben we de afspraak gemaakt dat teams van Jong Brabant voor een gereduceerd tarief een veld kunnen boeken. Een half uur voetballen kost dan € 22,50 per half uur in plaats van € 25,- per half uur. Een uur voetballen kost een team van Jong Brabant dus € 45,- in plaats van € 50,-.
Reserveren moet wel telefonisch gebeuren zodat er rekening gehouden kan worden met het gereduceerde tarief. Reserveren kan via 06-253 366 14.

Soccersquash
Een andere leuke manier om lekker bezig te zijn met een bal maar ook om je traptechniek te verbeteren is Soccersquash. Met de mensen van Skish zijn we momenteel in gesprek over de mogelijkheden. Binnenkort volgt er meer informatie over  http://www.skish.nl/

 

poster soccersquash 2016