Voetbal Skills

Wil jij ook je technische vaardigheden verbeteren op het voetbalveld? Of trucjes leren om beter te worden?

Zoals jullie weten gaat er binnen het pupillenvoetbal bij de KNVB de komende jaren het nodige veranderen. Dit met als doel de kwaliteit van het Nederlandse voetbal te verbeteren. Binnen Jong Brabant zijn wij hier ook mee aan de slag gegaan en wordt de techniektraining geïntroduceerd (voor dit seizoen JO8 tot en met JO11).

De bedoeling hiervan is alvast kennis te maken met de veranderingen en de kinderen technische vaardigheden bij te brengen om het spelplezier te verhogen. Deze techniektrainingen zullen worden gegeven door selectiespelers van Jong Brabant uit de hoogste jeugdelftallen.

Tijdens het huidige seizoen wordt hier een kick-off aan gegeven en alle jeugdteams van de JO8, 9, 10 en 11 worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze techniektraining. De techniektraining zal gegeven worden op de woensdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur op het hoofdveld van Jong Brabant. Dit zal starten op woensdag 15 maart en de laatste keer zal zijn op woensdag 19 april.
Per week wordt een aantal teams uitgenodigd om deze training te volgen. Je kunt je hiervoor van te voren in schrijven via je leider of via de trainer van je team. Alleen wanneer je aangemeld bent, kun je deelnemen aan de techniektrainingen.

Meer specifieke informatie volgt in de loop van volgende week via de trainer of leider van het elftal met daarin de betreffende data per team.

Mochten er nog vragen zijn dan kunt u contact opnemen met de technisch coördinator Techniek
Met sportieve groet,

 

Marnick Muskens
Coördinator TC Techniek