Wedstrijdverslag JO11-1

Wedstrijd verslag JO 11-1

12-9-2020

Zaterdag was de wedstrijd tegen Sarto.

En de opstelling is: Davey als keeper, Jan en Sem verdediger, Krijn rechts op het midden, Xavi midden met Floris, Olav op het midden links, Pien stond in de spits en Daan moest vandaag als wissel beginnen.

Davey viel in voor Quin als keeper.

Toen begon de wedstrijd. Sarto lepelde over Davey heen en hij kon er net niet bij, 0-1.

Toen scoorde (door slecht wegschieten) Sarto zelfs nog 2 keer, dus stond het 0-3 voor Sarto. Toen kwam Xavi met een schot en vloog in de hoek en de keeper kon er niet bij, dus 1-3 .

In de 2e helft ging het wel wat beter alleen we kwamen er niet door dus kon Sarto makkelijk langs ons. Toen scoorde Sartonog 2 keer dus toen stond het 1-5. Ongeveer nog maar 5 minuten en toen hadden we al verloren maar we moesten de goals tegenhouden want het doelsaldo telt ook mee. Toen floot de scheids af voor het einde.

Nou dit was mijn verslag over de wedstrijd tegen Sartoverloren met 1-5.

Vandaag was het helaas niet zo goed als vorige week tegen WSC.

Geschreven door: Sem van Poppel

 

wedstrijdverslag JO 11 – WSC dd 5-9-
2020

Vandaag hebben wij de JO 11-1 een wedstrijd gespeeld tegen WSC in Waalwijk.

Tijdens de training van afgelopen donderdag hadden we al een oefenwedstrijd tegen dit zelfde team gespeeld. Toen hadden we verloren met 6-7. Onze eerste competitie wedstrijd beloofde dus heel spannend te worden. Om 9:00 vertrokken we met het team naar Waalwijk. We moesten lang wachten voordat de wedstrijd begon, omdat de burgemeester eerst een lintje gaf aan een vrijwilliger van WSC.  Maar door onze extra lange warming-up, waren we helemaal klaar voor de revanchevan donderdag.  In het eerste kwart scoorden we onze eerste goal van deze competitie, maar helaas maakte WSC snel de gelijkmaker en werd het heel spannend. Gelukkig werd het 1-2 in het derde kwart en scoorden we daarna nog 3 keer: eindstand 1-5 !! Gewonnen en was de revanche binnen..

 

Krijn Mulder