Wedstrijdverslag JO11-1

WEDSTRIJD 13 november 2021:

Jong Brabant-Hilvaria

Jong Brabant begon de wedstrijd beter en de eerste goal viel voor Jong Brabant. En daarna ging Jong Brabant goed in duels. Soms een overtreding maar vaak gewoon een goed duel. En snel in het tweede kwart viel er weer een goal voor Jong Brabant. Hilvaria werd geÏrriteerd.

En het derde kwart weer een goal voor Jong Brabant. Wat een wedstrijd en nog een goal voor Jong Brabant. Hilvaria werd woest. Ze slaan toe in het 4e kwart en maakten 2 goals. We hadden nog 3,5 minuut om te spelen. Maar ze wilden niet meer verder voetballen omdat ze vonden dat Jong Brabant te veel overtredingen maakten en dat de scheids te weinig floot.

We hebben uiteindelijk met 4-2 gewonnen.

Groeten van Krijn van Ommeren

 

Jong Brabant JO11-1 VOAB JO11-2  zaterdag 2 oktober

Vandaag moeten we voetballen tegen VOAB JO11-2 en ik, Phlip van den Hout, ben vandaag de aanvoerder. We moesten op het kunstgras spelen en er waren veel ouders aan het kijken. Het eerste kwart kwamen we op 1-0 door een doelpunt van Perre. Mees stond in de goal maar die had nog weinig te doen. Ik speelde rechtsachter. We voetbalde in het eerste kwart beter dan VOAB maar we scoorde niet meer doelpunten. Tijdens de time out kregen we te horen wat we goed deden en wat beter kon. Het 2de kwart ging veel beter en Thom scoorde twee doelpunten. Bij de rust was het 4-0 voor ons, ik weet niet meer wie het 4de doelpunt heeft gemaakt. Ik werd ook nog aangemoedigd door mijn opa en oma die waren komen kijken. In de tweede helft kregen we weer heel veel kansen. De keeper van VOAB kreeg de bal steeds niet weg en trapte de bal elke keer door het midden. Die ballen konden we elke keer pakken en zo kwam VOAB niet meer bij onze doel. Als ze er wel door kwamen dan pakten Luke of ik de bal van ze af en speelde de bal naar voren. In het 3de kwart scoorde Perre, Kyano, Ties en Jesse nog. Jesse werd ook nog op zijn enkel getrapt en moest toen huilen. We wonnen de wedstrijd met 9-0 van VOAB. De eerste wedstrijd die we wonnen dus dat was wel erg leuk.

Groetjes Phlip van den Hout

Wedstrijd verslag 9 -10-2021
RWB JO11-1 vs Jong Brabant JO11-1

Het was een hele vroege morgen voor ons 9:15u spelen en om 8:00u verzamelen.
Het begon met een paar kleine kansen voor Jong Brabant. Uit het niets: RWB met een overstapjes en erin. Wij dachten dat kan gebeuren. Vlak voor het de tweede kwart kregen wij een penalty. Perre mag deze nemen en schiet raak 1-1. Tweede kwart begint met veel counters voor RWB en dan 2-1. Net voor rust weet Perre weer te scoren 2-2. Na rust is het moeilijk en daardoor uit het niets 3-2 door wat aparte acties achterin en van de keeper Luke die bleef kijken. Dan al snel daarna is het 4-2. Iedereen baalt maar we gaan ervoor, weet Luke en ook Demian. Want Demian scoort even later de 4-3 met een mooie kont goal. Dan zijn wij helaas leeg en RWB blijft goed verdedigen. Vlak voor de 4de kwart schiet RWB hard tegen de haren van Philip en keeper Luke zag deze niet aankomen. Luke maakt toch (zonder bloedneus) een redding van de dag. Daarna gebeurt er niet zoveel en al snel gaat het eindsignaal.
Einde van de wedstrijd 4-3.

Verslag is gemaakt door Luke van Poppel

 

Jong Brabant JO11-1 tegen Helvoirt JO11-1

16-10-2021, uitslag: 2-1 Jong Brabant

Warming-up: Perre & Luuk. keeper: Mees. Aanvoerder: Thom.

In het 1e kwart werd goal 1 gemaakt door Kyano. Het was een mooie goal. Demian stond samen met Ties al eerste in de wissel. In de eerste minuut werd de eerste goal gemaakt. 2de kwart ging het wat minder goed bij Jong Brabant er werd niet gescoord en als Jong Brabant wat meer had over gespeeld was er misschien een goal gevallen. Dat was leuk geweest. Helvoirt scoorde in het 3e kwart 1-1 dat was jammer. Maar Mees had goed gekeept. Jong Brabant kwam NIET goed mee terug. Dat was jammer. In het 4e kwart werden er veel overtredingen gemaakt door Helvoirt maar ook net zo goed door Jong Brabant. Toen scoorde Jong Brabant in de laatste minuut een goal de goal werd gemaakt door Jesse.

Jong Brabant won met 2-1 toen waren ze super blij.

Ik vond dat we niet zo goed speelde, omdat we niet goed over pass ten.

Groetjes Thom.

 

 

Verslag Jongbrabant tegen Sss

Op zaterdag 18 september om 10:15 bij Jongbrabant

Het was 2-5 voor Sss

Perre heeft 2 keer gescoord en jammer dat we verloren hadden want we waren niet veel slechter

 

 

Voetbalverslag Mees Boogers (JO11-1) Jong Brabant

Wedstrijd : WERDI – Jong Brabant (25 september 2021)

Ik mocht deze wedstrijd in de goal staan als keeper.
We begonnen de wedstijd met mij (de keeper) in te schieten. Maar we hadden een
probleem, we hadden geen goal! Na even rond kijken hadden we een goal gevonden en
konden we warm worden.
Het echte werk kon beginnen, we waren klaar voor de wedstijd.
Al vrij snel stonden we voor. Maar toen scoorde zij weer en toen wij weer.
Eigenlijk kon je wel zeggen dat he aardig gelijk op ging. Aan het einde van de wedstrijd
was het gelijk (4-4). Ik baalde wel van het gelijk spel want ik vond ons beter.
Maar toen mochten we penalties nemen en ik had ze er bijna allemaal uitgehouden. Zo
had ik toch het gevoel dat we gewonnen hadden.
Na de wedstrijd samen met het team nog wat gedronken en toen samen op de fiets weer
terug naar Berkel Enschot (huis).

Groetjes Mees,

Wedstrijd Jong Brabant JO11-1 tegen Ziggo JO-11-1 11-09-2021
Eerste officiële wedstrijd als JO11-1 tegen Ziggo uit Tilburg. De start verliep wat moeizamer en na 10 minuten stonden we al met 0-2 achter. Dit lag zeker niet aan onze goede keeper Luke. Wat we ook probeerden het wilde maar niet lukken. En met de rust stonden we al 0-4 achter. De tweede helft begonnen we sterker met een mooi afstandsschot van Perre. Het stond 1-4. Helaas werd het al snel 1-6. Toen kwam Ties met een mooie vrije trap die er via de onderkant van de lat erin ging. We probeerden nog van alles om meer doelpunten te maken. Maar ze gingen er niet in. Maar Ziggo scoorde nog 1 keer waardoor de eindstand 2-7 is geworden.
Jesse Bertens

 

 

 

Jong Brabant JO11-1 wint Regio Cup!

Wedstrijdverslag Jong Brabant JO11-1 – Zwaluw VFC JO11-1
26 juni 2021

Yes! We wonnen de Regio Cup! Afgelopen zaterdag was de allerlaatste wedstrijd tegen Zwaluw VFC JO11-1. Wij en Zwaluw hadden alle wedstrijden gewonnen dus als we deze wedstrijd zouden winnen, zouden we kampioen zijn…….  Het was een spannende wedstrijd! Zwaluw had een sterk team, maar we wonnen met 5-2!  We waren heel erg blij en na afloop kregen we een mooie medaille!

Geschreven door:  Jan Bloem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wedstrijdverslag SC ’t Zand JO11-1 – Jong Brabant JO11-1
10-10-2020

We moesten tegen SC ‘t Zand en daarvan hadden we in een oefenwedstrijd met 3-5 verloren. We wilden dus revanche nemen! In het eerste kwart werden we sterk onder druk gezet maar we wisten toch 0-0 te houden. Tweede kwart  ging het wat beter en zaten we meer op hun helft. Toch werd het toen 1-0 voor ’t Zand. Het derde kwart werd het 3-0. We hadden wel een hele grote kans maar Pien schoot hem net op de paal. Daan kon niet meer verder spelen dus Fedde kwam er nog in. Nou het ergste: in het vierde kwart werd het 8-0 . Er lukte niks meer. Balen, ’t Zand was beter en we maakten haast geen kansen. We hebben helaas geen revanche genomen maar als we van FC Tilburg winnen belanden we nog wel boven ’t Zand. Daar gaan we voor!

Geschreven door: Jan Bloem

 

 

Wedstrijdverslag Jong Brabant JO11-1 – Hilvaria JO11-1

De scheidsrechter floot. we speelden tegen Hilvaria. Het was de eerste wedstrijd dat de ouders niet meer langs de kant mochten gaan staan vanwege corona, dus de ouders stonden naast het veld waar wij moesten op het handbalveld naar de wedstrijd te kijken. De eerste helft was nogal saai: een paar kansen maar verder vrij weinig. Toen kreeg Floris de bal en rende naar de achterlijn, hij kapte af naar binnen en scoorde de 1-0 recht door het midden. We bespraken wat en Daan was assistent coach, omdat hij geblesseerd was aan zijn enkel. Toen even later scoorde Krijn met een mooie goal de 2-0 en uiteindelijk scoorde Floris de 3-0. Het was een mooie wedstrijd tegen de nummer één!

Geschreven door Xavi Doorakkers

4 oktober 2020

 

 

 

Wedstrijdverslag J011-1
26-9-2020

Opstelling: Xavi was keeper, Jan en Sem verdediger, Krijn rechts midden, Pien en Floris midden en Olav links midden. Quin in de spits. Daan kon niet meedoen omdat hij geblesseerd was. Jop heeft ons geholpen door in te vallen.

Al snel was het 1 -0 en 2-0 voor de tegenpartij. Maar toen kwamen wij snel terug en maakte Quin een doel punt vanaf de middenlijn en werd het 2-1.

Heesch maakte toen 3-1 en Floris maakte toen 3-2 in de kruising. Toen kreeg de tegenpartij een vrije trap dichtbij de goal en maakte ze 4-2.

Hierna hebben we het een beetje weggegeven en maakte Heesch 5-2; 6-2 en 7-2.

We hadden verloren maar het was wel een leuke wedstrijd.

Geschreven door: Floris van de Wiel

 

Wedstrijdverslag Jong Brabant JO11-1 – Trinitas JO11-1
19-09-2020

We hadden in het begin de controle over het spel daardoor kregen we best veel kansen, maar ze hadden een goeie keeper dus bleef het even 0-0. Uiteindelijk hadden we een mooie aanval en scoorde Xavi met een strak schot in de rechter benedenhoek, de keeper was kansloos. Dat was de 1-0 op aangeven van Pien.
In het tweede kwart had Xavi een schitterende actie langs de zijlijn en dribbelde uiteindelijk door tot de achterlijn. Krijn die voor het eerst in de spits speelde stond voor de goal en schoot de bal hoog door het midden binnen 2-0. In het derde kwart scoorde Trinitas de 2-1 met nog ongeveer 25 minuten speeltijd. Dat was zo’n beetje de enige kans van Trinitas.
Zij bleven aanvallen, maar wij natuurlijk ook. Dus toen was het nog spannend. Quin had ook nog een paar schitterende reddingen. Xavi schoot nog een keer, maar die pakte de keeper. Toen floot de scheids af en was de wedstrijd voorbij. Jong Brabant-Trinitas 2-1.

Geschreven door: Olav

 

 

Wedstrijd verslag JO 11-1

12-9-2020

Zaterdag was de wedstrijd tegen Sarto.

En de opstelling is: Davey als keeper, Jan en Sem verdediger, Krijn rechts op het midden, Xavi midden met Floris, Olav op het midden links, Pien stond in de spits en Daan moest vandaag als wissel beginnen.

Davey viel in voor Quin als keeper.

Toen begon de wedstrijd. Sarto lepelde over Davey heen en hij kon er net niet bij, 0-1.

Toen scoorde (door slecht wegschieten) Sarto zelfs nog 2 keer, dus stond het 0-3 voor Sarto. Toen kwam Xavi met een schot en vloog in de hoek en de keeper kon er niet bij, dus 1-3 .

In de 2e helft ging het wel wat beter alleen we kwamen er niet door dus kon Sarto makkelijk langs ons. Toen scoorde Sartonog 2 keer dus toen stond het 1-5. Ongeveer nog maar 5 minuten en toen hadden we al verloren maar we moesten de goals tegenhouden want het doelsaldo telt ook mee. Toen floot de scheids af voor het einde.

Nou dit was mijn verslag over de wedstrijd tegen Sartoverloren met 1-5.

Vandaag was het helaas niet zo goed als vorige week tegen WSC.

Geschreven door: Sem van Poppel

 

wedstrijdverslag JO 11 – WSC dd 5-9-
2020

Vandaag hebben wij de JO 11-1 een wedstrijd gespeeld tegen WSC in Waalwijk.

Tijdens de training van afgelopen donderdag hadden we al een oefenwedstrijd tegen dit zelfde team gespeeld. Toen hadden we verloren met 6-7. Onze eerste competitie wedstrijd beloofde dus heel spannend te worden. Om 9:00 vertrokken we met het team naar Waalwijk. We moesten lang wachten voordat de wedstrijd begon, omdat de burgemeester eerst een lintje gaf aan een vrijwilliger van WSC.  Maar door onze extra lange warming-up, waren we helemaal klaar voor de revanchevan donderdag.  In het eerste kwart scoorden we onze eerste goal van deze competitie, maar helaas maakte WSC snel de gelijkmaker en werd het heel spannend. Gelukkig werd het 1-2 in het derde kwart en scoorden we daarna nog 3 keer: eindstand 1-5 !! Gewonnen en was de revanche binnen..

 

Krijn Mulder

Webshop kleding Jong Brabant

Je kunt nu de volledige Jong Brabant kledinglijn bestellen via de nieuwe Jong Brabant webshop! Laat je sportartikelen thuisbezorgen of haal ze op in Hilvarenbeek.

De webshop is ook te vinden in het menu.