Wedstrijdverslag JO11-1

Wedstrijdverslag JO11-1 thuis tegen Gilze JO11-1
Door: Siem van Keep
Datum: 7 April 2018 aftrap 9 uur
Assistent coach Hugo

Na de winterstop hadden we alleen nog maar 1x in maart gespeeld, we hebben nog geen wedstrijdritme.
Wel is het vandaag prachtig weer en we hebben veel zin in de wedstrijd tegen Gilze.
Gilze is een goed team dat vaak wint, we zullen dus hard moeten werken.

Al binnen 5 minuten scoort Gilze de eerste treffer, ze zijn goed wakker en spelen erg goed.
Ook hun keeper weet de doelpogingen van ons goed te stoppen, ze hebben duidelijk een goede keeper.
De eerste helft werken we hard, maar lukt het ons niet goed om elkaar te vinden, ook spelen we niet kort genoeg op de bal.
Gilze maakt daar gebruik van en maakt voor de rust 0-3.

Na de rust wordt het zelfs 0-4, toch blijven we voetballen en mopperen we niet.
Dan krijgen we een corner, die leg ik voor en Thijmen weet hem erin te schoppen: 1-4, eindelijk!
Kort daarna schiet Thijmen op het doel, de keeper remt de bal wel af maar die rolt vervolgens tergend langzaam over de doellijn: 2-4. De keeper is daardoor echt aangeslagen en wij krijgen weer energie.
Nino weet de bal tussen de benen van de keeper door in het doel te schoppen: 3-4.
Het thuis publiek vind het geweldig en moedigt ons aan.
Uit nog een corner weten we 4-4 te maken en 3 minuten voor tijd schopt Thijmen de bal keihard en net onder de lat in het doel voor het winnende doelpunt, een schoonheid en 5-4.
Het was een goede wedstrijd: we begonnen niet zo goed, maar verloren de moed niet, daardoor hebben we de wedstrijd toch nog kunnen winnen, na een achterstand van 0-4!

Groeten
Siem

 

Wedstrijdverslag JO11-1
Zaterdag 3 februari 2018, 9:00 uur
OVC JO11-1 – Jong Brabant JO11-1 4-3 (1-3)

Op mijn verjaardag moesten we tegen OVC en we verloren met 4-3.
Dit was onze tweede oefenwedstrijd voor de start van de nieuwe competitie.
We begonnen op een heel nat veld.
En we begonnen en naar 1 minuut stonden we voor de doelpuntenmaker Thijmen.
En daar was de eerste kans voor OVC.
We spelden goed oven daar kwam een goal uit, door Hugo uit een voorzet van Jens.
En Jens geeft een voor zet en Nino schiet hem binnen.
En OVC kom er uit en schiet maar Bart hield hem van de lijn.
OVC word gevaarlijker ze schieten de 1-3 binnen.
En het was rust.
We beginnen weer goed, maar toch komt OVC met 2-3 terug.
En toen een heel klein zeldzaam foutje van Bart: 3-3.
En het ging steeds slechter en toen kwam de goal: 4-3.
Einde wedstrijd.
De volgende wedstrijd moet beter.
Groetjes Bart

 

 

Verslag Emplina – Jong Brabant JO11-1

We moesten lekker vroeg op voor de wedstrijd tegen Emplina. Om 7.15 uur moesten we vertrekken van Jong Brabant, want de wedstrijd tegen de voorlaatste van de competitie begon om 8.30 uur. De wedstrijd begon goed met binnen een minuut een schot van Thijmen dat net naast ging. Even later kwamen er nog meer schoten van ons maar die gingen allemaal op de paal of op de lat of naast. De tegenstander had ook niet veel geluk in de eerste 20 minuten, maar net voor de rust scoren ze de 1-0. We waren nog niet wakker en lieten de tegenstander voetballen. We hadden heel kort rust omdat het heel koud was. De tweede helft komt er snel een corner voor ons en Sasha neemt deze. Nino kopte hem tegen de keeper aan die slaat hem weer in het veld, maar per ongeluk tegen een speler van Emplina. Teun kreeg de bal voor zijn voeten en schoot hem erin. 1-1. Na nog een corner van ons kan Emplna uitbreken, maar Cas zorgt er net op tijd voor met een mooie sliding dat er niet gescoord kan worden. Dan komt er een mooi schot van Thijmen recht in de kruising van heel erg ver. 1-2. Maar helaas krijgen we meteen een tegen goal. 2-2. wij zetten wel meer druk maar de keeper van Emplina is heel goed. Sacha geeft een mooie pas op Jens en Jens maakt hem heel mooi af met links. 2-3. Daarna komt er een kans van Emplina die Siem goed pakt. We hebben ook veel schoten van Hugo maar die gingen allemaal naast of lat. We waren blij dat de wedstrijd af was gelopen want we hadden dit normaal gezien, volgens de stand, dik moeten winnen, maar dat was niet zo, want de tegenstander was toch best goed.
Door deze moeizame overwinning blijven we aan kop staan. Nu nog 2 keer winnen en we zijn voorjaarskampioen.
Groetjes Teun

 

 

 

Wedstrijdverslag 18 nov. 2017 JB – WSC

Vandaag moesten we thuis tegen de koploper WSC. Zij staan op de eerste positie, 3 punten los. Winnen zou betekenen dat we op gelijke hoogte zouden komen met wel een beter doelsaldo.
Het duurde even voor de wedstrijd kon beginnen omdat er geen scheidsrechter was. Toen ging Niels fluiten.

We komen snel met 1-0 voor door een assist van mij op Thijmen. Kort erna geef ik een assist op Nino die scoort 2-0. We beginnen super goed aan de wedstrijd!
Dan krijgen we een Corner tegen. Helaas een kopbal onhoudbaar voor Bart onze keeper: 2-1.

Niet veel later scoor ik van afstand 3-1. We letten niet goed op en meteen weer een tegen doelpunt 3-2.
We zijn gewaarschuwd en moeten er met z’n allen keihard voor knokken.
Een mooie assist van Sasha op Hugo zorgt voor 4-2. Opnieuw verslappen we en wordt het 4-3.
Allemaal weer gas erop! Door een mooi genomen vrije trap van Sasha wordt het 5-3. Yes, het is afgelopen, mooie overwinning!

Na de wedstrijd blijkt dat de nummer 2 heeft verloren. We staan nu eerste samen met WSC, maar met een beter doelsaldo. Als we blijven winnen kunnen we kampioen worden.

Niels, bedankt voor het fluiten.

Cas Sebregts, namens JO11-1.

 

Wedstrijdverslag van Sasha Rutten JO11-1

Op naar Kaatsheuvel voor de uitwedstrijd tegen hekkensluiter DESK JO-11-1. Ons team was wat matig aan het seizoen begonnen in de beker maar toen eenmaal
het echte werk begon in de competitie hebben we de stijgende lijn te pakken. Het was dan ook teleurstellend dat we de derby tegen SVSSS thuis verloren doordat ons team
uit elkaar viel toen het er op aankwam. Dat moesten we even rechtzetten en gebeurde vorige week al toen een 3-0 achterstand werd omgebogen tot een 9-4 overwinning op RWB.
De nieuwe afspraken die we met de trainers hebben gemaakt hebben dus gewerkt en we moeten als team blijven spelen, ook als het wat minder gaat!

Vandaag waren we vastberaden een mooie uitslag neer te zetten tegen DESK om er zodoende goed voor te staan als volgende week koploper WSC op bezoek komt in Berkel Enschot.
We willen meedoen om de titel met trainers Erwin en Koen en daarom moet alles op alles worden gezet op de trainingen deze week om klaar voor de topper te zijn. Bij winst komen we op gelijke hoogte met WSC en ons doelsaldo is wat beter.

De wedstrijd tegen DESK was een eenzijdige wedstrijd en de score had hoger moeten of kunnen uitvallen als iedereen in zijn ” taak” was blijven spelen maar natuurlijk mogen we blij zijn met de 12-0 winst.
En dat iedereen zijn doelpuntje wil maken is wel te begrijpen in deze wedstrijd.

Twee sterke spelers (Cas en topscorer Nino) begonnen wissel en vaste keeper Bart was assistent coach vandaag. Hierdoor stond Siem op goal en die hield de 0!! Knap gedaan Siem.
Hugo scoorde vandaag een mooie hattrick en Felix werkte een corner koel af en pakte zo ook een doelpuntje mee. Nieuweling Jens heeft zijn draai inmiddels helemaal gevonden en rondde een één/twee met Sasha af en scoorde nogmaals na een steekpass van Cas.
Nino scoort dit seizoen uit alle hoeken en standen en scoorde vandaag zelfs een hakbal en maakte er vandaag weer 4. De 11-0 was van Thijmen die een bal afwerkte na een hard schot van Cas op de lat.
Ikzelf vond het goed gaan en speel graag op centraal. Ik kan hier veel assists geven en vandaag scoorde ik ook weer een doelpunt. Volgende week heb ik heel veel zin om tegen WSC te spelen.

Door deze goede serie is de rust teruggekeerd bij de club , de crisis is afgewend en de trainers kunnen hun werk blijven doen, paniek aankopen blijven nu uit en hoge afkoopsommen voor het ontslaan van de technische staf gaan niet zwaar drukken op de begroting dit seizoen.
Hopelijk blijft het zo en kan iedereen blijven doen waar hij goed is, trainen, voetballen of gewoon supporteren. Ikzelf heb als speler vertrouwen in een goede afloop dit seizoen en heb tegen geïnteresseerde clubs gemeld dat ik zeker het seizoen afmaak bij Jong Brabant.
Ik heb nog genoeg tijd om een financiële klapper te maken maar voor nu vind ik plezier even het belangrijkste. En papa vind school ook belangrijk trouwens.

Sasha Rutten

 

 

Wedstrijdverslag JO11-1 uit in Waalwijk tegen RWB

Door: Siem van Keep
Datum: 4 November 2017 aftrap 10 uur
Assistent  coach Felix
Sasha en Siem in de eerste wissel.

We beginnen de ochtend met mooi maar fris weer.
Begin van de wedstrijd waren de RWB-ers goed wakker, vandaar de vroege doelkans.
Het vervolg is gemopper en een corner voor RWB. De koppen gaan naar beneden.
2 minuten later is het zover de goal van rwb 1-0. Helaas, maar er is nog een hele wedstrijd! Kop op dus!
Helaas lukt dat niet en scoort RWB nog twee keer, het is 3-0…

Dat is niet goed voor het humeur van het team.
De coach stuur de eerste wissel het veld op en dat lijkt wel wat te helpen. Sasha jaagt achter de bal aan en ook de rest van het team geeft RWB minder ruimte.
Nino weet kort na elkaar de bal knap langs de keeper te werken en ineens is het 2-3.
Dan gaan de koppen omhoog en weten de spelers elkaar goed te vinden, ook wordt er gewerkt als ze niet aan de bal zijn. Er wordt goed op de posities gelet.
Sasha maakt een mooi schot op doel en Jens weet een volgende keer goed voor te brengen, helaas volgt er geen doelpunt uit.
Dan maakt Nino 3-3.
Vervolgens een corner die Jens goed neemt en Nino in het doel kopt. 3-4.
Tellen jullie mee?
Sasha zet voor en Nino scoort, 3-5
Twee kansen voor RWB, eentje gaat naast de andere weet Bart knap te stoppen.
Weer een corner voor JB, die Nino op raadselachtige wijze achter de keeper weet te spelen: 3-6.
Gelukkig voor RWB gaat Nino dan in de wissel.
Vlakbij het doel stuit de bal naar mij toe, ik kan hem met een volley in het dak van de goal te schieten: 3-7
Sasha maakt een mooi schot in de rechter bovenhoek: 3-8.
Het laatste doelpunt wordt gemaakt door Nino, want we hadden een blessure en hij moest dus terug het veld: 3-9, dat is de eindstand.
Het was dus een rare maar toch een goede wedstrijd, we begonnen niet zo goed, maar wisten dat halverwege de eerste helft goed om te buigen zodat we dik hebben gewonnen.

Groetjes

Siem
Dit was de wedstrijd tussen: Jong Brabant JO11-1 en Svsss JO11-1
Door: Jens van de Vrande
Datum: 29 oktober 2017
Vandaag stond de derby op het programma. Siem was de assistent coach.
Het was een koude voetbaldag. De wedstrijd begon met nat en zanderig gras. Daardoor rolde de bal niet goed.
Daar kwam de eerste kans voor ons. Nino gaf een lage voorzet op Thijmen en Thijmen schiet: goal!!! 1-0. Daar kwam Svsss met een afstand schot 1-1. Een steekbal zet de spits van de tegenstander één op één tegen Bart de spits wipt hem er overheen 1-2.
Hoewel wij in het begin het betere spel hadden komen zij op voorsprong en groeide daarom in de wedstrijd. Jong Brabant bleef maar kansen krijgen maar ze wilde er maar niet in.
Svsss maakt na een mooie aanval de 1-3.  Daarna werd het 1-4 voor Svsss.
Toen kregen we een corner. Ik nam hem en gaf hem op Teun en Teun scoorde met een kopbal goal!!! 2-4. Svsss krijgt een vrije trap, goal de vrije trap word benut 2-5.
De middenvelders moesten mee verdedigen maar dat deden ze soms niet dus won Svsss met een groot verschil aan doelpunten. Volgende week gaan we het anders doen en winnen!!!
Groetjes, Jens van de Vrande
Wedstrijdverslag Jo11-1  14-10-2017

Geschreven door Nino Luijten

Wedstrijd uit op een prachtige zonnige dag tegen Were Di. De aftrap om 10.15. Wij waren er klaar voor.
De eerste 10 minuten leken wij het spel te bepalen.  Met een paar schoten op doel maar die er toch niet ingingen. Toch kregen wij een tegengoal waardoor we even van slag leken te zijn. De eerste corner ging er heftig aan toe en ik moest zorgen dat ik me niet omver liet duwen. Ik stond wederom op de juiste plek en scoorde de 1-1. Wij lieten ons niet van de wijs brengen. Bart stond goed te keepen en hield een paar ballen mooi tegen. Wij werkte hard voor de bal. Ik scoorde de 1-2. Were Di knokt hard terug maar wij gaat door. Thijme schiet op doel maar mist.  Even verliezen wij onze concentratie en wordt het 2-2.  Thijme maakt de 2-3. Cas staat goed te verdedigen en zorgt dat Were Di niet kan scoren. Were Di lijkt het spel even over te nemen en maakt de 3-3. Bart houdt weer een bal tegen. Ik scoor met een mooie kopbal. Siem schiet op doel maar de keeper houdt hem tegen. Thijme scoort de 3-5. Kei hard geknokt, mooie wedstrijd
Groetjes van Nino

 

Jong Brabant JO11-1 – OVC’26      2-2

Dit is Felix Geraads  met het verslag van de wedstrijd: Jong Brabant jo11-1- OVC’26.We begonnen met Sasha en Felix in de wissel, Thijmen was de assistent-trainer van de normale trainers Erwin en Koen. De wedstrijd begon om 9.00 uur, en het was meteen spannend. In de 4de minuut al een kans voor Nino die net naast kopte. Na wat wisselen was er in de dertiende minuut het Tiki Taka spel van Jens, Sasha en Nino. Sasha gaf na een mooie aanval de assist aan Nino die daaruit een prachtig doelpunt maakte, 1-0!! Na nog wat kansjes was het RUST!!!!!!

1-0… toen de vijf minuten rust voorbij waren, ging de wedstrijd met de aftrap in ons voordeel. We begonnen goed, maar het duurde niet lang of OVC’26 had het balbezit alweer overgenomen van ons, waaruit ze hadden gescoord, 1-1. We gingen uit de aftrap gelijk naar voren en bewaarde de rust niet. Maar dat maakte niets uit, want niet lang daarna was het raak. Nino scoorde YES!!!!Het was afwachten op de goal voor OVC’26 die steeds beter ging spelen met de hoop op de gelijkmaker, waardoor ze toch nog 1 punt kregen. Uiteindelijk kwam die goal waar zij op hoopte vlak na het van de lijn halen van een verdediger waardoor het een corner werd de bal kwam toen en Bart riep los maar ik hoorde het niet, waardoor ik de bal in eigen goal kopte. 2-2… voor de verder rest was jong brabant jo11-1 alleen nog in de aanval maar het bleef bij het gelijkspel tot het einde.

 

DIT WAS MIJN VERSLAG VAN DE WESTRIJD. DOEI!!!

 

Verslag Jo11-1 – Baardwijk Zaterdag 30 september 2017

Na een fantastische overwinning op Uno Animo vorige week, waren we ook weer goed op tijd aanwezig voor de wedstrijd tegen Baardwijk.

Wij beginnen de wedstrijd fanatiek en Nino heeft een goed schot op doel, helaas naast. Het is een fysieke en sterke tegenstander. Helaas valt de 1e goal voor Baardwijk in de 10e minuut. We zijn even de kluts kwijt en de tweede tegengoal valt door een mooie lob. We gaan terugvechten en een schot van mij wordt geblokkeerd. Er volgt een mooie aanval van Nino en Jens, maar die wordt helaas gestopt. Over en weer wordt er mooi voetbal gespeeld, maar ondanks heel goed keepwerk van Bart is de tegenpartij beter in de afwerking. Dan valt de 3-0.. Nu moet er toch echt iets gaan gebeuren. Er komt een goed schot van Cas, die helaas mist. Maar dan komt eindelijk de verdiende goal prachtig ingeschoten door Jens. Het gaat weer beter lopen en iedereen werkt hard, de verdedigers Teun en Felix zorgen ervoor dat Baardwijk niet dichtbij het doel komt, het middenveld (Siem, Hugo) zorgt voor een goede verdeling. Ik scoor met een puntertje, na een mooie pass van Felix waardoor het 2-3 wordt. Er volgen wat mooie corners en schoten op goal door o.a. Jens en Hugo. Wij voelen dat er nog een doelpunt in de lucht hangt, want wij zijn veel op de helft van Baardwijk Er komen weer goede aanvallen van Teun en Cas. Ja! Jens schiet, de keeper heeft een beetje ongeluk en daardoor schuift de bal in de goal, daar is dan uiteindelijk de 3-3. Kortom Conclusie goed terug geknokt van een 3-0 achterstand. Wij hebben de keeper van de tegenstander na de wedstrijd een groene kaart gegeven omdat hij heel erg sportief was .Bedankt Sasha voor het goede coachen.

Thijmen Bertens

 

Zaterdag 23 september 2017, 9:00 uur

Uno Animo JO11-1 – Jong Brabant JO11-1 0-8 (0-5)

 

Vandaag moesten we tegen Uno Animo en we wonnen met 0-8.

Dit was onze eerste winst van dit seizoen na twee nederlagen in de beker.

We begonnen op een heel nat veld.

Aanval van Jong Brabant. Ze schieten en er kwam een corner van Sasha. Nino neemt hem op zijn borst aan, schiet en goal!!! We staan met 0-1 voor en toen kreeg hij last van zijn buik, maar kon verder.

Sasha maakt de 0-2, 0-3 en de 0-4 via een lob over de keeper.

Toen een mooie actie van Jens. Hij schiet, maar de keeper pakt hem. Nino kopt, maar de keeper bokst hem weg dan schiet Jens van afstand. Wat een goal!!! 0-5.

En we gaan met een goed gevoel de rust in.

Na rust kreeg Thijmen heel veel kansen, maar hij wil er niet in.

Corner. Sacha geeft hem voor en de verdediger van Uno Animo kopt hem in eigen doel.

Mooie actie van Jens, maar helaas geen goal.

En dan is hij eindelijk gevallen de goal voor Thijmen.

Dan komt Uno langs onze sterke verdediging, maar ik houd hem via mijn knie.

Een zeldzaam foutje van onze verdediging, een pass in de voeten van de tegenstander.  Hij loopt alleen op mij af. Hij schiet, maar ik had hem.

Daarna is Nino er door. Hij omspeelt de keeper en scoort en het eindigt in 0-8.

Groetjes Bart

 

 

Zaterdag 16 september 2017, 11:00 uur

TSV Gudok JO11-1 – Jong Brabant JO11-1           5-2 (3-0)

 

Na een flinke warming up begonnen we aan de wedstrijd.

We hadden een trage start en ons positiespel was niet zo goed.

Een fysiek sterk, fel en technisch Gudok maakte daar in het begin gebruik van en al snel was het 3-0.

Het tweede deel van de 1e helft gingen we beter en feller spelen en knokte we terug naar 3-1.

Dit was ook de ruststand.

 

Tijdens de rust werd ons verteld dat we feller moesten voetballen en beter de man moesten dekken.

We begonnen beter aan de 2e helft, maar toch profiteerde Gudok van balverlies en na een uitbraak was het 4-1. Toch bleven we knokken en na een mooie aanval scoorde we de 4-2 met een kopbal.

Daarna volgde er kansen aan beide kanten. Na een mooie aanval werd er een overtreding gemaakt door Gudok waar niet voor werd gefloten. Gudok speelde door en na deze uitbraak werd het 5-2.

We probeerde nog terug te komen en bleven knokken en bijna was het nog 5-3 geworden, maar de bal belande onderkant lat en daarna net niet over de lijn.

Volgende week de eerste competitiewedstrijd!

 

Hugo van Dijck