We hadden een thuis wedstrijd gespeeld. We moesten tegen TSV Gudok JO11-1.
De wedstrijd begon om 10:15. Benjamin en Tjez hadden gescoord.
De wedstrijd was heel spannend maar, uiteindelijk was het 2-2 geworden.
De goal van Benjamin was goed gescoord. Benjamin kreeg een lange paas van Florian die in de goal
stond. Benjamin nam de bal aan en hij ging door rennen naar de goal van de tegenstander en hij
scoorde.
De goal van Tjez was ook goed hij scoorde in de kruising.
Dit was mijn verslag.

Groetjes JO11-1

SVSS-JO11-1  –  Jong Brabant JO11-1

Na lang wachten, was het dan uiteindelijk zover. De truien zouden klaar zijn. Inclusief de nieuwe gesponsorde shirtjes stonden we praktisch al met 0-1 voor vandaag.

De opkomst van het sterrenensemble was dan ook overweldigend en angstaanjagend voor de tegenstander.

We kregen al snel goede druk op de tegenstander en de 0-1 van James kon dan ook niet lang uitblijven. Helaas werd het na enige onoplettendheid door een snelle uitbraak 1-1.

Eindelijk een wedstrijd met een gelijkwaardige tegenstander. Ook leuk voor de meegereisde supporters die weer in grote getallen aanwezig waren om de vedettes van jong Brabant te ondersteunen met veel kabaal.

Al let niet iedereen altijd even goed op…

goed terug naar de wedstrijd..

Na een goede 1e helft, met goed positiespel op het middenveld, gingen we rusten met een 1-3 voorsprong.

Na een motiverende speech van Erwin, was het snel duidelijk dat de 2e helft anders ging verlopen. SVSS was de betere en kwam knap terug tot 3-3.

Maar na een paar mooie acties van onze gastspeler James, wisten we toch aan het langste eind te trekken. Een mooie 3-5 was het logische gevolg! Knappe overwinning tegen een gelijkwaardige tegenstander. Op naar volgende week!

Goed gespeeld mannen!!

Jong Brabant JO11-1 tegen Sv Capelle JO11-2

Sv Capelle trapte af we hadden meteen de bal veroverd. Ik, Sjoerd schoot de bal naar voren en Jesse
kopt hem in 1-0 maar toen scoorde Sv Capelle 1-1 en helaas scoorde ze nog een keer 1-2. Toen was
het rust wij trapte af maar we zakte in, de tegen partij scoorde 8 keer en was het 1-10. Toen was het
weer rust.  Sv Capelle trapte af toen scoorde Sv Capelle 4 keer 1-12 toen was het weer rust de laatste
helft ging beter de tegen partij scoorde toch twee keer 1-14 en het lukte ons maar niet om te scoren.
Helaas met 1-14 verloren.

Dit was mijn verslag groet Sjoerd van Caulil.

Jong Brabant JO11-1 vs FC Tilburg JO11-1

Op 5 november speelden we onze eerste wedstrijd van de nieuwe competitie tegen FC Tilburg.
Deze wedstrijd mocht Gijs in het doel staan en was Florian de aanvoeder.
In het begin van de wedstrijd probeerden we goed over te spelen naar elkaar.
Helaas ging dit niet altijd goed en verloren we de bal aan FC Tilburg.
Zo konden zij in de eerste helft een doelpunt maken en stond FC Tilburg met 0-1 voor.
In de rust kregen we nieuwe aanwijzingen van onze trainer.
Na de rust gingen we proberen om ook een doelpunt te scoren met een paar afstandschoten, maar dit lukte niet.
Helaas had de tegenstander in de 2e helft wat meer de bal dan wij. Zo konden zij nog 4x scoren in ons doel.
We hebben helaas verloren met 0-5 van FC Tilburg.
Volgende week mogen we weer thuis spelen tegen SV Capelle JO 11-2.
We gaan dan weer proberen om te winnen.

Groetjes van de JO11-1

Jong Brabant JO 11-01​-   Zwaluw V.F.C. JO 11-02

“Door het oog van de naald……”

We begonnen om 10.15 uur aan onze competitie wedstrijd tegen de club uit Vught. Op het begin gaven we slechte ballen, dus daarom kwam er een goal voor Zwaluw. Daarna gingen we goed druk zetten, maar soms liepen de spitsen ook te diep voor. Zodoende kwamen wij op voorsprong 3-1 en 4-2. Af en toe stonden we te kijken in plaats van druk zetten. En de keeper kwam paar keer ook goed uit. We speelde soms  wel goed over, maar dan ook niet strak genoeg dus toen werd er uit het niets een goal gemaakt en waren wij eventjes van slag en kon Zwaluw profiteren 4-5. Uiteindelijk konden we toch nog een paar keer scoren en was de eindstand 7-6 in ons voordeel. Conclusie: slechte wedstrijd die uiteindelijk toch winnend is afgesloten.

Groetjes

Milan

Wedstrijdverslag: Jong Brabant Jo11-1 tegen Nemelaer Jo11-1

Op zaterdag 8 oktober moesten we om 10.00u spelen in Haaren tegen Nemelaer.
In het eerste kwart scoorde Nemelaer de 1-0
daarna scoorde Jong Brabant de gelijkmaker: 1-1.
In het tweede kwart scoorde Nemelaer 2-1.
In het derde kwart scoorde Jong Brabant de 2-2.
In het vierde kwart scoorde Nemelaer de 3-2.
De doelpuntenmakers waren:
Benjamin
Milan
Hopelijk winnen we volgende week weer!
Groetjes Jo 11-1

Wedstrijdverslag Jong Brabant 11-01 vs. ODC 11-01

Onze eerste thuiswedstrijd! We moesten om 9.45 uur verzamelen onder het afdak.

We gingen van start. Het eerste kwart waren er 3 foutjes van ons en die werden gelijk afgestraft met een goal. Toen gingen we naar de trainer toe en die zei dat het slecht ging. We stonden maar te kijken en te slapen.
Het tweede kwart ging beter. We zetten druk en Sjoerd scoorde een goal.
Het derde kwart maakte Florian hele mooie reddingen, maar helaas gingen er ook een paar in. Toen hadden wij ook nog 2c gescoord.
In het vierde kwart ging het ook niet zo goed. We hadden best wel wat tegengoals gehad. Uitslag: 3-8. Helaas verloren…Volgende keer beter!

Groetjes,

11-01

Afgelopen zaterdag moesten we tegen Ziggo voetballen, we moesten al om 7.30 uur verzamelen onder het afdak bij Jong Brabant.
De eerste helft ging gelijk op maar gelukkig kwamen we met 1 -0 voor.
Toen de eerste helft voorbij was gingen we naar de trainer toe, en de trainer vroeg of we tevreden waren. De trainer gaf aan dat we meer druk moesten gaan zetten.
Het tweede kwart zetten we meer druk maar het ging nog niet zoals we het wilden.
Het laatste kwart ging heel goed, Ziggo had geen schoten meer op doel.
Wij speelden goed over en we hadden mooie schoten op doel.

CHC JO11-1 tegen Jong-Brabant JO11-1

Om half 10 moesten we verzamelen bij Jong-Brabant. Toen gingen we vertrekken naar den Bosch waar wij om half 11 een wedstijd gingen spelen. We begonnen goed want we scoorde al lekker snel. Helaas kwam de tegenpartij terug en kregen we wat goals tegen maar daarna deden we het weer recht zetten. We hadden 10-6 gewonnen. Benjamin, Sjoerd, Milan, Jesse enik. En nog sommige meer maar die ben ik vergeten omdat we zoveel hadden gescoord. Dus we zijn het seizoen goed gestart.

Zaterdag 9 april 2022

Jong-Brabant Jo 11-1 tegen `t Zand Jo 11-4

We begonnen slapjes aan de wedstrijd, maar na een paar kansen gaat het wel gelijk op. Een paar reddingen van mij die belangrijk waren en aan de andere kant waren WIJ gevaarlijk. Na een bespreking aan de kant waren we klaar voor het tweede kwartje. Dat bleek ook, want Krijn wilde een voorzet geven, maar dankzij de wind kwamen wij op 1-0. Toen waren we veel feller en dat hadden we nodig om de marche 2 te maken. Weer via Krijn met een poeier op goal 2-0. Het derde kwart waren we niet fel en daardoor kwam `t Zand op 2-1. Dat maakten ons onzeker, maar we zorgden dat we het laatste kwartje met 2-1 voorstonden, maar na 5 6 minuten stond het weer 2-2. Spannend.

We kregen veel kansen de laatste 5 minuten, maar het leverde niks op tot de laatste 3 seconden. `t Zand was niet fel achterin en na een laatste schot van Ties (wat slap was) kwamen we via een kopbal van de verdediger van `t Zand op 3-2. Een eigen goal dus. Na de aftrap van `t Zand was het afgelopen.

Eindstand: 3-2.

Verslag van Luke van Poppel

Wedstrijd:   Jong-Brabant – TSV Gudok  JO11-1
We begonnen de wedstrijd goed. Met warming-up en daar moest ik leiden. Dat vond ik leuk. Toen begon de wedstrijd.
Gelijk gingen we in de aanval, maar er kwam geen goal uit. Dat vond ik wel jammer.
Toen kwamen hun met een aanval en zetten veel druk. Wij gingen wisselen. met een paar hogen ballen naar voren kwam er weer wat ruimte.
Ik had een mooie voorzet gegeven en Tom scoort de eerste goal. Daarna scoorde Gudok twee goals.
De laatste goal was gelukkig nog van Jesse (Jong Brabant). De wedstrijd ging nog 5 minuten door en was toen afgelopen.
einduitslag 2-2. we waren aan elkaar gewaagd.

Jong Brabant heeft met 4-5 gewonnen
Jong Brabant heeft met 0-3 voor gestaan en toen werd het 1-4 en daarna werd het 4-4 en in de laatste minuut werd het 4-5

Zaterdag 19 februari 2002

Wedstrijd Hilvaria Jong-Brabant JO11-1

Om 9u begon onze wedstrijd in Hilvarenbeek.

We begonnen met slordig voetbal maar toch veel kansjes. Hilvaria zat de hele tijd te wachten op een fout van ons, wat we prima vonden, maar het was moeilijk om te scoren en Hilvaria counteren goed, maar onze verdediging was goed in vorm. De corners waren wat minder, bijvoorbeeld de corner van Kyano die fantastisch was, maar Phlip en Thom stonden te dagdromen waardoor hij er weer niet in ging. In de laatste seconde kreeg ik nog een hele grote kans uit de draai, maar die ging ook naast.

Ondanks de scheidsrechter met 12 en een halve minuut per kwart speelde was het 0-0 gebleven.

Geschreven door Luke van Poppel J011-1

RKDVC – Jong Brabant [4-12-2021]

‘ s Morgens vroeg om 07:30 uur verzamelen voor een uitwedstrijd naar RKDVC in Drunen.
Dit is een hele belangrijke wedstrijd want als we winnen dan blijven we in de race voor het kampioenschap.
We komen op voorsprong, na een goed uitgevoerde V-voor maak ik mezelf vrij en schiet de 1-0 binnen.
Keeper Luke gooit zich een paar keer goed voor de bal en red ons een paar keer goed. En ook Jesse haalt met een sliding een bal uit ons doel.
De wedstrijd gaat redelijk gelijk op maar RKDVC maakt de 1-1. Gelukkig missen ze een paar grote kansen en Kyano weet de 1-2 te scoren.
Daarna wordt het 1-3, 2-4 en uiteindelijk 3-5 door doelpunten van Damian, Kyano en mij.
We speelde iets beter dan onze tegenstander en kwamen niet echt meer in de problemen doordat onze verdedigers en middenvelder goed zijn blijven werken.
Volgende week gaan we nog een keer knallen tegen FC Tilburg en er alles aan doen om kampioen te kunnen worden.

Groetjes van Perre

Haarsteeg – Jong Brabant [20-11-2021]

De wedstrjid begint slordig en we komen met 1-0 achter. We komen wat gelukkig gelijk door een eigendoelpunt na een voorzet van Jesse
Toen waren we los en begonnen we goed te voetballen. Daarna scoorde ik de 1-2 en ook de 2-3.
Vanaf dat moment waren we veel beter en Jesse en Damian brachten de stand op 2-5.
Een makkelijke overwinning zou je denken. Maar het werd daarna 3-5, 4-5 en zelfs 5-5.
Je moet nooit opgeven tot de wedstrijd klaar is. Dat deden we ook niet en door een afstandschot van Ties wonnen we de wedstrijd met 5-6.
We nemen de punten mee naar Jong Brabant.

Dit was mijn wedstrijdverslag. Groetjes van Perre Kleiren

WEDSTRIJD 13 november 2021:

Jong Brabant-Hilvaria

Jong Brabant begon de wedstrijd beter en de eerste goal viel voor Jong Brabant. En daarna ging Jong Brabant goed in duels. Soms een overtreding maar vaak gewoon een goed duel. En snel in het tweede kwart viel er weer een goal voor Jong Brabant. Hilvaria werd geÏrriteerd.

En het derde kwart weer een goal voor Jong Brabant. Wat een wedstrijd en nog een goal voor Jong Brabant. Hilvaria werd woest. Ze slaan toe in het 4e kwart en maakten 2 goals. We hadden nog 3,5 minuut om te spelen. Maar ze wilden niet meer verder voetballen omdat ze vonden dat Jong Brabant te veel overtredingen maakten en dat de scheids te weinig floot.

We hebben uiteindelijk met 4-2 gewonnen.

Groeten van Krijn van Ommeren

Jong Brabant JO11-1 VOAB JO11-2  zaterdag 2 oktober

Vandaag moeten we voetballen tegen VOAB JO11-2 en ik, Phlip van den Hout, ben vandaag de aanvoerder. We moesten op het kunstgras spelen en er waren veel ouders aan het kijken. Het eerste kwart kwamen we op 1-0 door een doelpunt van Perre. Mees stond in de goal maar die had nog weinig te doen. Ik speelde rechtsachter. We voetbalde in het eerste kwart beter dan VOAB maar we scoorde niet meer doelpunten. Tijdens de time out kregen we te horen wat we goed deden en wat beter kon. Het 2de kwart ging veel beter en Thom scoorde twee doelpunten. Bij de rust was het 4-0 voor ons, ik weet niet meer wie het 4de doelpunt heeft gemaakt. Ik werd ook nog aangemoedigd door mijn opa en oma die waren komen kijken. In de tweede helft kregen we weer heel veel kansen. De keeper van VOAB kreeg de bal steeds niet weg en trapte de bal elke keer door het midden. Die ballen konden we elke keer pakken en zo kwam VOAB niet meer bij onze doel. Als ze er wel door kwamen dan pakten Luke of ik de bal van ze af en speelde de bal naar voren. In het 3de kwart scoorde Perre, Kyano, Ties en Jesse nog. Jesse werd ook nog op zijn enkel getrapt en moest toen huilen. We wonnen de wedstrijd met 9-0 van VOAB. De eerste wedstrijd die we wonnen dus dat was wel erg leuk.

Groetjes Phlip van den Hout

Wedstrijd verslag 9 -10-2021
RWB JO11-1 vs Jong Brabant JO11-1

Het was een hele vroege morgen voor ons 9:15u spelen en om 8:00u verzamelen.
Het begon met een paar kleine kansen voor Jong Brabant. Uit het niets: RWB met een overstapjes en erin. Wij dachten dat kan gebeuren. Vlak voor het de tweede kwart kregen wij een penalty. Perre mag deze nemen en schiet raak 1-1. Tweede kwart begint met veel counters voor RWB en dan 2-1. Net voor rust weet Perre weer te scoren 2-2. Na rust is het moeilijk en daardoor uit het niets 3-2 door wat aparte acties achterin en van de keeper Luke die bleef kijken. Dan al snel daarna is het 4-2. Iedereen baalt maar we gaan ervoor, weet Luke en ook Demian. Want Demian scoort even later de 4-3 met een mooie kont goal. Dan zijn wij helaas leeg en RWB blijft goed verdedigen. Vlak voor de 4de kwart schiet RWB hard tegen de haren van Philip en keeper Luke zag deze niet aankomen. Luke maakt toch (zonder bloedneus) een redding van de dag. Daarna gebeurt er niet zoveel en al snel gaat het eindsignaal.
Einde van de wedstrijd 4-3.

Verslag is gemaakt door Luke van Poppel

Jong Brabant JO11-1 tegen Helvoirt JO11-1

16-10-2021, uitslag: 2-1 Jong Brabant

Warming-up: Perre & Luuk. keeper: Mees. Aanvoerder: Thom.

In het 1e kwart werd goal 1 gemaakt door Kyano. Het was een mooie goal. Demian stond samen met Ties al eerste in de wissel. In de eerste minuut werd de eerste goal gemaakt. 2de kwart ging het wat minder goed bij Jong Brabant er werd niet gescoord en als Jong Brabant wat meer had over gespeeld was er misschien een goal gevallen. Dat was leuk geweest. Helvoirt scoorde in het 3e kwart 1-1 dat was jammer. Maar Mees had goed gekeept. Jong Brabant kwam NIET goed mee terug. Dat was jammer. In het 4e kwart werden er veel overtredingen gemaakt door Helvoirt maar ook net zo goed door Jong Brabant. Toen scoorde Jong Brabant in de laatste minuut een goal de goal werd gemaakt door Jesse.

Jong Brabant won met 2-1 toen waren ze super blij.

Ik vond dat we niet zo goed speelde, omdat we niet goed over pass ten.

Groetjes Thom.

Verslag Jongbrabant tegen Sss

Op zaterdag 18 september om 10:15 bij Jongbrabant

Het was 2-5 voor Sss

Perre heeft 2 keer gescoord en jammer dat we verloren hadden want we waren niet veel slechter

Voetbalverslag Mees Boogers (JO11-1) Jong Brabant

Wedstrijd : WERDI – Jong Brabant (25 september 2021)

Ik mocht deze wedstrijd in de goal staan als keeper.
We begonnen de wedstijd met mij (de keeper) in te schieten. Maar we hadden een
probleem, we hadden geen goal! Na even rond kijken hadden we een goal gevonden en
konden we warm worden.
Het echte werk kon beginnen, we waren klaar voor de wedstijd.
Al vrij snel stonden we voor. Maar toen scoorde zij weer en toen wij weer.
Eigenlijk kon je wel zeggen dat he aardig gelijk op ging. Aan het einde van de wedstrijd
was het gelijk (4-4). Ik baalde wel van het gelijk spel want ik vond ons beter.
Maar toen mochten we penalties nemen en ik had ze er bijna allemaal uitgehouden. Zo
had ik toch het gevoel dat we gewonnen hadden.
Na de wedstrijd samen met het team nog wat gedronken en toen samen op de fiets weer
terug naar Berkel Enschot (huis).

Groetjes Mees,

Wedstrijd Jong Brabant JO11-1 tegen Ziggo JO-11-1 11-09-2021
Eerste officiële wedstrijd als JO11-1 tegen Ziggo uit Tilburg. De start verliep wat moeizamer en na 10 minuten stonden we al met 0-2 achter. Dit lag zeker niet aan onze goede keeper Luke. Wat we ook probeerden het wilde maar niet lukken. En met de rust stonden we al 0-4 achter. De tweede helft begonnen we sterker met een mooi afstandsschot van Perre. Het stond 1-4. Helaas werd het al snel 1-6. Toen kwam Ties met een mooie vrije trap die er via de onderkant van de lat erin ging. We probeerden nog van alles om meer doelpunten te maken. Maar ze gingen er niet in. Maar Ziggo scoorde nog 1 keer waardoor de eindstand 2-7 is geworden.
Jesse Bertens

Jong Brabant JO11-1 wint Regio Cup!

Wedstrijdverslag Jong Brabant JO11-1 – Zwaluw VFC JO11-1
26 juni 2021

Yes! We wonnen de Regio Cup! Afgelopen zaterdag was de allerlaatste wedstrijd tegen Zwaluw VFC JO11-1. Wij en Zwaluw hadden alle wedstrijden gewonnen dus als we deze wedstrijd zouden winnen, zouden we kampioen zijn…….  Het was een spannende wedstrijd! Zwaluw had een sterk team, maar we wonnen met 5-2!  We waren heel erg blij en na afloop kregen we een mooie medaille!

Geschreven door:  Jan Bloem

Wedstrijdverslag SC ’t Zand JO11-1 – Jong Brabant JO11-1
10-10-2020

We moesten tegen SC ‘t Zand en daarvan hadden we in een oefenwedstrijd met 3-5 verloren. We wilden dus revanche nemen! In het eerste kwart werden we sterk onder druk gezet maar we wisten toch 0-0 te houden. Tweede kwart  ging het wat beter en zaten we meer op hun helft. Toch werd het toen 1-0 voor ’t Zand. Het derde kwart werd het 3-0. We hadden wel een hele grote kans maar Pien schoot hem net op de paal. Daan kon niet meer verder spelen dus Fedde kwam er nog in. Nou het ergste: in het vierde kwart werd het 8-0 . Er lukte niks meer. Balen, ’t Zand was beter en we maakten haast geen kansen. We hebben helaas geen revanche genomen maar als we van FC Tilburg winnen belanden we nog wel boven ’t Zand. Daar gaan we voor!

Geschreven door: Jan Bloem

Wedstrijdverslag Jong Brabant JO11-1 – Hilvaria JO11-1

De scheidsrechter floot. we speelden tegen Hilvaria. Het was de eerste wedstrijd dat de ouders niet meer langs de kant mochten gaan staan vanwege corona, dus de ouders stonden naast het veld waar wij moesten op het handbalveld naar de wedstrijd te kijken. De eerste helft was nogal saai: een paar kansen maar verder vrij weinig. Toen kreeg Floris de bal en rende naar de achterlijn, hij kapte af naar binnen en scoorde de 1-0 recht door het midden. We bespraken wat en Daan was assistent coach, omdat hij geblesseerd was aan zijn enkel. Toen even later scoorde Krijn met een mooie goal de 2-0 en uiteindelijk scoorde Floris de 3-0. Het was een mooie wedstrijd tegen de nummer één!

Geschreven door Xavi Doorakkers

4 oktober 2020

Wedstrijdverslag J011-1
26-9-2020

Opstelling: Xavi was keeper, Jan en Sem verdediger, Krijn rechts midden, Pien en Floris midden en Olav links midden. Quin in de spits. Daan kon niet meedoen omdat hij geblesseerd was. Jop heeft ons geholpen door in te vallen.

Al snel was het 1 -0 en 2-0 voor de tegenpartij. Maar toen kwamen wij snel terug en maakte Quin een doel punt vanaf de middenlijn en werd het 2-1.

Heesch maakte toen 3-1 en Floris maakte toen 3-2 in de kruising. Toen kreeg de tegenpartij een vrije trap dichtbij de goal en maakte ze 4-2.

Hierna hebben we het een beetje weggegeven en maakte Heesch 5-2; 6-2 en 7-2.

We hadden verloren maar het was wel een leuke wedstrijd.

Geschreven door: Floris van de Wiel

Wedstrijdverslag Jong Brabant JO11-1 – Trinitas JO11-1
19-09-2020

We hadden in het begin de controle over het spel daardoor kregen we best veel kansen, maar ze hadden een goeie keeper dus bleef het even 0-0. Uiteindelijk hadden we een mooie aanval en scoorde Xavi met een strak schot in de rechter benedenhoek, de keeper was kansloos. Dat was de 1-0 op aangeven van Pien.
In het tweede kwart had Xavi een schitterende actie langs de zijlijn en dribbelde uiteindelijk door tot de achterlijn. Krijn die voor het eerst in de spits speelde stond voor de goal en schoot de bal hoog door het midden binnen 2-0. In het derde kwart scoorde Trinitas de 2-1 met nog ongeveer 25 minuten speeltijd. Dat was zo’n beetje de enige kans van Trinitas.
Zij bleven aanvallen, maar wij natuurlijk ook. Dus toen was het nog spannend. Quin had ook nog een paar schitterende reddingen. Xavi schoot nog een keer, maar die pakte de keeper. Toen floot de scheids af en was de wedstrijd voorbij. Jong Brabant-Trinitas 2-1.

Geschreven door: Olav

Wedstrijd verslag JO 11-1

12-9-2020

Zaterdag was de wedstrijd tegen Sarto.

En de opstelling is: Davey als keeper, Jan en Sem verdediger, Krijn rechts op het midden, Xavi midden met Floris, Olav op het midden links, Pien stond in de spits en Daan moest vandaag als wissel beginnen.

Davey viel in voor Quin als keeper.

Toen begon de wedstrijd. Sarto lepelde over Davey heen en hij kon er net niet bij, 0-1.

Toen scoorde (door slecht wegschieten) Sarto zelfs nog 2 keer, dus stond het 0-3 voor Sarto. Toen kwam Xavi met een schot en vloog in de hoek en de keeper kon er niet bij, dus 1-3 .

In de 2e helft ging het wel wat beter alleen we kwamen er niet door dus kon Sarto makkelijk langs ons. Toen scoorde Sartonog 2 keer dus toen stond het 1-5. Ongeveer nog maar 5 minuten en toen hadden we al verloren maar we moesten de goals tegenhouden want het doelsaldo telt ook mee. Toen floot de scheids af voor het einde.

Nou dit was mijn verslag over de wedstrijd tegen Sartoverloren met 1-5.

Vandaag was het helaas niet zo goed als vorige week tegen WSC.

Geschreven door: Sem van Poppel

wedstrijdverslag JO 11 – WSC dd 5-9-
2020

Vandaag hebben wij de JO 11-1 een wedstrijd gespeeld tegen WSC in Waalwijk.

Tijdens de training van afgelopen donderdag hadden we al een oefenwedstrijd tegen dit zelfde team gespeeld. Toen hadden we verloren met 6-7. Onze eerste competitie wedstrijd beloofde dus heel spannend te worden. Om 9:00 vertrokken we met het team naar Waalwijk. We moesten lang wachten voordat de wedstrijd begon, omdat de burgemeester eerst een lintje gaf aan een vrijwilliger van WSC.  Maar door onze extra lange warming-up, waren we helemaal klaar voor de revanchevan donderdag.  In het eerste kwart scoorden we onze eerste goal van deze competitie, maar helaas maakte WSC snel de gelijkmaker en werd het heel spannend. Gelukkig werd het 1-2 in het derde kwart en scoorden we daarna nog 3 keer: eindstand 1-5 !! Gewonnen en was de revanche binnen..