Wedstrijdverslag JO11-1

Jong Brabant JO11-1 wint Regio Cup!

Wedstrijdverslag Jong Brabant JO11-1 – Zwaluw VFC JO11-1
26 juni 2021

Yes! We wonnen de Regio Cup! Afgelopen zaterdag was de allerlaatste wedstrijd tegen Zwaluw VFC JO11-1. Wij en Zwaluw hadden alle wedstrijden gewonnen dus als we deze wedstrijd zouden winnen, zouden we kampioen zijn…….  Het was een spannende wedstrijd! Zwaluw had een sterk team, maar we wonnen met 5-2!  We waren heel erg blij en na afloop kregen we een mooie medaille!

Geschreven door:  Jan Bloem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wedstrijdverslag SC ’t Zand JO11-1 – Jong Brabant JO11-1
10-10-2020

We moesten tegen SC ‘t Zand en daarvan hadden we in een oefenwedstrijd met 3-5 verloren. We wilden dus revanche nemen! In het eerste kwart werden we sterk onder druk gezet maar we wisten toch 0-0 te houden. Tweede kwart  ging het wat beter en zaten we meer op hun helft. Toch werd het toen 1-0 voor ’t Zand. Het derde kwart werd het 3-0. We hadden wel een hele grote kans maar Pien schoot hem net op de paal. Daan kon niet meer verder spelen dus Fedde kwam er nog in. Nou het ergste: in het vierde kwart werd het 8-0 . Er lukte niks meer. Balen, ’t Zand was beter en we maakten haast geen kansen. We hebben helaas geen revanche genomen maar als we van FC Tilburg winnen belanden we nog wel boven ’t Zand. Daar gaan we voor!

Geschreven door: Jan Bloem

 

 

Wedstrijdverslag Jong Brabant JO11-1 – Hilvaria JO11-1

De scheidsrechter floot. we speelden tegen Hilvaria. Het was de eerste wedstrijd dat de ouders niet meer langs de kant mochten gaan staan vanwege corona, dus de ouders stonden naast het veld waar wij moesten op het handbalveld naar de wedstrijd te kijken. De eerste helft was nogal saai: een paar kansen maar verder vrij weinig. Toen kreeg Floris de bal en rende naar de achterlijn, hij kapte af naar binnen en scoorde de 1-0 recht door het midden. We bespraken wat en Daan was assistent coach, omdat hij geblesseerd was aan zijn enkel. Toen even later scoorde Krijn met een mooie goal de 2-0 en uiteindelijk scoorde Floris de 3-0. Het was een mooie wedstrijd tegen de nummer één!

Geschreven door Xavi Doorakkers

4 oktober 2020

 

 

 

Wedstrijdverslag J011-1
26-9-2020

Opstelling: Xavi was keeper, Jan en Sem verdediger, Krijn rechts midden, Pien en Floris midden en Olav links midden. Quin in de spits. Daan kon niet meedoen omdat hij geblesseerd was. Jop heeft ons geholpen door in te vallen.

Al snel was het 1 -0 en 2-0 voor de tegenpartij. Maar toen kwamen wij snel terug en maakte Quin een doel punt vanaf de middenlijn en werd het 2-1.

Heesch maakte toen 3-1 en Floris maakte toen 3-2 in de kruising. Toen kreeg de tegenpartij een vrije trap dichtbij de goal en maakte ze 4-2.

Hierna hebben we het een beetje weggegeven en maakte Heesch 5-2; 6-2 en 7-2.

We hadden verloren maar het was wel een leuke wedstrijd.

Geschreven door: Floris van de Wiel

 

Wedstrijdverslag Jong Brabant JO11-1 – Trinitas JO11-1
19-09-2020

We hadden in het begin de controle over het spel daardoor kregen we best veel kansen, maar ze hadden een goeie keeper dus bleef het even 0-0. Uiteindelijk hadden we een mooie aanval en scoorde Xavi met een strak schot in de rechter benedenhoek, de keeper was kansloos. Dat was de 1-0 op aangeven van Pien.
In het tweede kwart had Xavi een schitterende actie langs de zijlijn en dribbelde uiteindelijk door tot de achterlijn. Krijn die voor het eerst in de spits speelde stond voor de goal en schoot de bal hoog door het midden binnen 2-0. In het derde kwart scoorde Trinitas de 2-1 met nog ongeveer 25 minuten speeltijd. Dat was zo’n beetje de enige kans van Trinitas.
Zij bleven aanvallen, maar wij natuurlijk ook. Dus toen was het nog spannend. Quin had ook nog een paar schitterende reddingen. Xavi schoot nog een keer, maar die pakte de keeper. Toen floot de scheids af en was de wedstrijd voorbij. Jong Brabant-Trinitas 2-1.

Geschreven door: Olav

 

 

Wedstrijd verslag JO 11-1

12-9-2020

Zaterdag was de wedstrijd tegen Sarto.

En de opstelling is: Davey als keeper, Jan en Sem verdediger, Krijn rechts op het midden, Xavi midden met Floris, Olav op het midden links, Pien stond in de spits en Daan moest vandaag als wissel beginnen.

Davey viel in voor Quin als keeper.

Toen begon de wedstrijd. Sarto lepelde over Davey heen en hij kon er net niet bij, 0-1.

Toen scoorde (door slecht wegschieten) Sarto zelfs nog 2 keer, dus stond het 0-3 voor Sarto. Toen kwam Xavi met een schot en vloog in de hoek en de keeper kon er niet bij, dus 1-3 .

In de 2e helft ging het wel wat beter alleen we kwamen er niet door dus kon Sarto makkelijk langs ons. Toen scoorde Sartonog 2 keer dus toen stond het 1-5. Ongeveer nog maar 5 minuten en toen hadden we al verloren maar we moesten de goals tegenhouden want het doelsaldo telt ook mee. Toen floot de scheids af voor het einde.

Nou dit was mijn verslag over de wedstrijd tegen Sartoverloren met 1-5.

Vandaag was het helaas niet zo goed als vorige week tegen WSC.

Geschreven door: Sem van Poppel

 

wedstrijdverslag JO 11 – WSC dd 5-9-
2020

Vandaag hebben wij de JO 11-1 een wedstrijd gespeeld tegen WSC in Waalwijk.

Tijdens de training van afgelopen donderdag hadden we al een oefenwedstrijd tegen dit zelfde team gespeeld. Toen hadden we verloren met 6-7. Onze eerste competitie wedstrijd beloofde dus heel spannend te worden. Om 9:00 vertrokken we met het team naar Waalwijk. We moesten lang wachten voordat de wedstrijd begon, omdat de burgemeester eerst een lintje gaf aan een vrijwilliger van WSC.  Maar door onze extra lange warming-up, waren we helemaal klaar voor de revanchevan donderdag.  In het eerste kwart scoorden we onze eerste goal van deze competitie, maar helaas maakte WSC snel de gelijkmaker en werd het heel spannend. Gelukkig werd het 1-2 in het derde kwart en scoorden we daarna nog 3 keer: eindstand 1-5 !! Gewonnen en was de revanche binnen..

 

Krijn Mulder

Webshop kleding Jong Brabant

Je kunt nu de volledige Jong Brabant kledinglijn bestellen via de nieuwe Jong Brabant webshop! Laat je sportartikelen thuisbezorgen of haal ze op in Hilvarenbeek.

De webshop is ook te vinden in het menu.