Kerst 2020

Beste Jong Brabanders

Het jaar 2020 is een heel ander jaar geworden dan we er ons van hadden voorgesteld. Door het uitbreken van de Corona pandemie werden competities abrupt afgebroken. Naderende kampioenschappen, degradaties of promoties konden geen doorgang vinden en het was een zoektocht om binnen de vereniging nog enigszins het gevoel van een voetbalclub te blijven houden.

 

Seizoen

De start van het seizoen 2020/2021 was ook anders dan alle voorgaande seizoenen. De kleedkamers en kantine moesten gesloten blijven en al na enkele weken werden ook deze competities weer stil gelegd. Voor iedereen bij Jong Brabant een heel vervelende situatie. We misten de wedstrijden en het sociale contact, de ouders en supporters langs de lijn en de gesprekken onder genot van een drankje in onze kantine.

We hopen dan ook dat we in 2021 weer snel allemaal zonder beperkingen kunnen trainen en dat competities, op welke wijze dan ook, weer snel zullen worden hervat.

We begrijpen heel goed dat afgelopen periode voor onze leden heel vervelend is geweest. We zijn dan ook blij met jullie steun en begrip die we in de afgelopen tijd hebben ondervonden. Ook zijn we dankbaar dat bijna al onze sponsoren ons trouw zijn gebleven.

 

Attentie per team

Omdat er door de huidige maatregelen momenteel niet veel mogelijk is, hebben we als bestuur toch geprobeerd om jullie iets aan te bieden om naar uit te kijken wanneer de maatregelen dit weer toelaten.

Onze jeugd teams, die toch hebben kunnen blijven trainen, kunnen één uur reserveren bij Soccer Arena in Oisterwijk. De teams ontvangen een mail met een beschrijving hoe er gereserveerd kan worden.

Onze senioren teams ontvangen een tegoedbon voor Catering Wolfs ter waarde van € 200,-. Deze kan in het hele jaar 2021 benut worden om een BBQ of andere samenkomst met het team te organiseren. Deze tegoedbonnen zullen door de SECO worden verspreid en kunnen door teams zelf worden ingediend bij Catering Wolfs.

 

Tot slot

Wij wensen al onze leden, ereleden, sponsoren en iedereen die Jong Brabant een warm hart toedraagt fijne kerstdagen en een gelukkig en vooral gezond 2021.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur Jong Brabant