Coryfeeëndag 26 mei 2019

Ruim 73 jaar geleden werd onze vereniging opgericht. In die periode zijn er vele mensen actief geweest om Jong Brabant daar te brengen waar we nu staan; een mooie, bruisende en bloeiende vereniging met ruim 800 leden.

De laatste tijd beseffen we steeds meer dat we dit mede te danken hebben aan onze voorgangers die zich vaak jarenlang onbaatzuchtig hebben ingezet en héél veel tijd en energie in de club hebben gestoken. Om diverse uiteenlopende redenen is het contact met sommigen verwaterd en is een bezoek aan de club vaak al weer jaren geleden. Desondanks zijn we van mening dat we het respect en dankbaarheid naar onze coryfeeën van weleer zichtbaar mogen laten zijn. Vandaar dat we het initiatief hebben opgepakt om onze oud-bestuurders, ereleden, leden van verdienste en  andere supervrijwilligers van toen nog eens te verwelkomen op ons sportpark.

Op zondag 26 mei a.s. organiseren we daarom een Coryfeeëndag. Op deze dag speelt ons eerste elftal om 14.30 uur een thuiswedstrijd tegen Were Di uit Tilburg. Onze Jong Brabant coryfeeën ontvangen we dan vanaf 13.30 uur op ons sportpark aan de Berkelseweg met koffie en gebak. Samen kijken we de wedstrijd, praten we met elkaar bij over vervlogen tijden en horen we graag de anekdotes van vroeger.

De mensen die we in beeld hebben zijn inmiddels uitgenodigd maar de kans bestaat dat we iemand zijn vergeten omdat we helaas niet exact meer weten wie er in die afgelopen 73 jaren zéér actief is geweest binnen de vereniging. Mocht dat zo zijn, dan worden we graag getipt over die persoon. U kunt deze tip doorgeven via voorzitter@jongbrabant.nl.

Wij verheugen ons enorm op deze speciale dag en hopen op 26 mei a.s. veel van onze coryfeeën te mogen begroeten.

Bestuur Jong Brabant